Diskusija:Bruno Oja

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Basketbols[labot pirmkodu]

Stingri ņemot fakts par Ojas k-nga dalību LPSR basketbola izlasē man ir patiešām nedrošs, tas bija rakstīts tajā krievu kinoenciklopēdijā. Man iet uz arhīva izziņu prasīt? --Gvdk (diskusija) 21:06, 12 decembrī, 2012 (UTC)

Par PSRS izlasi nezinu, bet Latvijas PSR izlasē vienu spēli pret Čehoslovākiju gan ir aizvadījis. --FRK (diskusija/devums) 05:13, 13 decembrī, 2012 (UTC)
protams var iet uz arhīvu un noskaidrot. bet var arī neko nedarīt. raksts, kurā tiek pieprasīta atsauce kādam faktam nav jāuzskata par sliktu vai sabojātu rakstu, un nevajag to uztvert personīgi. atradīsies atsauce - kāds pieliks. neatradīsies - lasītājs nojautīs, ka par šo faktu vikipēdijas veidotāji nav īsti droši. --Biafra (diskusija) 08:19, 13 decembrī, 2012 (UTC)
Biafra, es neko personīgi neņemu, tikai pavaicāju :) --Gvdk (diskusija) 13:06, 13 decembrī, 2012 (UTC)

Aizmirsts Igaunijā[labot pirmkodu]

Atzīstu, ka atzinums ir emocionāls, tajā pašā laikā samērā loģisks, ja jau cilvēks visu mūžu apkārt vazājās (tomēr ne pa Holivudu). Vispār man liekas, ka šādu dramatisku noti pievienoju, jo teikuma konstrukcija tā prasīja. SKDS aptauju datu par B. Ojas popularitāti Igaunijā man nav. --Gvdk (diskusija) 21:06, 12 decembrī, 2012 (UTC)