Diskusija:Enija Hola

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

@Edgars2007: Biju domājusi par šīs filmas nosaukumu. Bet tā kā šeit bija "Annija Halla", tad visās iespējamās vietās tā saliku. Vai esi pārliecināts, ka tavs variants ir pareizs? Vai to Filmas.oho.lv uzskatām par neuzticamu? Līdz šim es uz to paļāvos, bet ja saki, ka tam nevar ticēt, tad es visur izlabošu.--MC2013 (diskusija) 15:50, 17 augustā, 2014 (EEST)

Ha, man jau likās, ka Tev nepatiks :) Vecajām filmām es vispirms apskatos, vai nav minētas kādās grāmatās (manā rīcībā šobrīd esošās Ditas un Normunda "365 Dienas filmas", tad kaut kāda "100 labākās pasaules filmas" un pavecākā "kinoskatītāja rokasgrāmata". Ja vismaz divos no tiem ir viens nosaukums, tad parasti lieku to. Protams, tas arī nedaudz velk uz oriģinālpētījumu, jo var jau izvēlēties arī kādu citu variantu, bet domāju, ka ir puslīdz laba sistēma (un ja pārāk daudz dažādu variantu, tad atstāju oriģinālu). Jāsaprot, ka latviešu valodā tie filmu nosaukumi (runa ir par vecajām filmām) ir tāda riebīga padarīšana un katrs gadījums jāizvērtē atsevišķi; ja kas, var jau vienmēr atstāt oriģinālu. Bet vispār nē — filmas.oho.lv ir ok. --FRK (diskusija) 00:18, 18 augustā, 2014 (EEST)
Nu ja tu saki, ka "Enija" ir pareizi, cerams, ka tā ir:) Tā kā tu esi uzlicis pāradresāciju, laikam jau nav vērts visur meklēt un labot uz Eniju, bet tomēr palabošu. Pie viena arī Krāmerus.--MC2013 (diskusija) 01:48, 18 augustā, 2014 (EEST)
Galvenais ir salabot veidnēs, bet rakstos arī var :) --FRK (diskusija) 10:32, 18 augustā, 2014 (EEST)