Diskusija:Jānis Liepiņš (virsnieks)

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Vispār jau interesanti ar to attēlu sanāk, jo mugurā viņam ir Latvijas armijas kavalērista/jātnieka forma. Bija LA arī tāds Alberts (Fricis) Liepiņš, kurš dienēja Jātnieku pulkā un no 1939. gada bija tā komandieris. Lietas būtība ir tāda, ka Jānis Liepiņš visas savas militārās karjeras laikā nekādi nebija saistīts ar jātniekiem, kas nozīmē to, ka attēlā redzamais cilvēks varētu nebūt Jānis Liepiņš. --Zemgalietis 00:04, 20 jūlijā, 2009 (UTC)

Vai nevar atrast vēl kādu bildi kur viens vai otrs ir redzams un apskatīties pēc sejas ? ~~Xil (saruna) 00:15, 20 jūlijā, 2009 (UTC)
Nu te būtu cits Jāņa Liepiņa attēls lkok. Bet laikam būs rīt no rīta jāaiziet uz bibliotēku, tad paskatīšos par to Albertu Liepiņu. Vienkārši šitais pats attēls ir arī tajā grāmatā, kas norādīta rakstā. Un tā pēc būtības ir ļoti autoritatīva. Negribas ticēt, ka varētu būt tik liela kļūda. Nav kam paprasīt diemžēl. Bet nu diskusiju sāku informatīvos nolūkos, ja nu kāds ceļ pretenzijas. --Zemgalietis 00:24, 20 jūlijā, 2009 (UTC)