Diskusija:Jānis Pirvics

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Internetā īsti nekā no šī cilvēka biogrāfijas. Tad vajadzētu, kādus drukātus avotus minēt. Attēli, acīmredzot, nāk no rakstā minētā Māra Pūra studijas lapas toptap.lv — vajag norādīt attēlu izcelsmi, uzņemšanas gadu. Nākas apšaubīt faktu, ka JP ir filmējies DAUDZĀS filmās (skat piem. nfc.lv). Tāpat nav nekā par sadarbību ar Raimonu Paulu, u.t.t noyescancel (diskusija) 21:24, 10 februārī, 2014 (EET)

Atbildeshu kapeec taa

Par J.P maz ko atradiisit,vins ir palicis tikai vecaaku gadu gaajumu cilveeku atminaas, visi kuri vinu pazina pateiks vienu un to pashu,vinsh bija unikals cilveeks Otrs freds Asters loti plastisks, Vinsh karoja Vacijas pusee. Kurzemes katlaa 19 divizija,peec tam bija izsuutijumaa uz Krieviju,Visu ko vien par vinu vareeja atrast Krievi izniicinaaja Palikushi ir paaris afishas un loti daudz citu cilveeku,staastu par vinu,Filmaas kuraas filmeejas vinu izgrieza araa un lika citus aktierus,rezisori nedriiksteeja vinu nemt lomaas, ja veesturi zinam,tad zinam arii kaadi bija Krievu laiki. Ar Raimondu Paulu vini kopaa loti daudz,teiksim taa ir atpuutushies,Vienreiz Raimondam Paulam uzprasot ko tu domaa par Pirvicu vinsh atbildeejis,tas jau ir cits staasts cita kategorija. Par godu Pirvicam taps riikots pasakums Pirvica Kaus kuraa arii varees uzzinaat visu par so cilveeku un vinu devumu Latvijai,—Šo komentāru pievienoja Liste31 (diskusijadevums).

Diezeel taa nu tas bija Edgars Liepins daudziem paziistams aktieris,vinam bija liidziiga situaacija.Meta araa no darba,peec tam nem atpakal un tt... murgs,latvieshi diemzeel ir loti skaudiiga valsts un ja kaads ir labaaks,vai vinam vieglaak,vai kaa savaadaak,tad tas cilveeks ir janoeed,par visu variiti.Pirvics vienmeer teica to ko domaa par cilveeku un daudziem tas nepatika,lai nu ka,ir taa kaa ir un tur neko vairs neizmainiisi,vinsh nebija pirmais un peedeejais kuram taa bija,arii visaas citaas makslaas,tikliidz tu biji kaut kas,tevi bija janovaac no cela.—Šo komentāru pievienoja Liste31 (diskusijadevums).

Runajot par atsauceem,kaa var pievienot atsauces,kuras nav internetaa atrodamas,bet gan papira veida dokumenteetas ?

Kā jau literatūras avotu. Autors, nosaukums, izdevējs, gads, lappuse... --ScAvenger (diskusija) 01:12, 15 aprīlī, 2014 (EEST)

Likteņa līdumnieki[labot pirmkodu]

Televīzijas seriālu "Likteņa līdumnieki" sāka rādīt 2003. gadā. Aktieris Jānis Pirvics ir miris 1994. gadā. Tāpēc rodas jautājums, vai tiešām aktieris ir spēlējis kādu lomu šajā seriālā, kā tas ir norādīts rakstā? Varbūt tā ir pavisam kāda cita filma? --Treisijs (diskusija) 21:40, 15 aprīlī, 2014 (EEST)

Vajadzeeja kaartiigaak paskatiities kad mekleeji,jo 1990 gados filmeja liktena lidumnieki pirmo serialu,peec tam no 2003 liidz 2006 ja nemaldos,filmeeja jaunaako dalu liktena lidumnieki
Maris Puris ir sagatavojis dokumentalu video Kur loti daudz pazistamu aktieru un muziki staastiis par Janis Pirvicu tai skaitaa Raimonds Pauls,Zigmunds Skuins,Juris pucka un citi......atsauce buus ievietota Mara Pura maajas lapa.—Šo komentāru pievienoja Liste31 (diskusijadevums).