Diskusija:Lato Lapsa

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

2019 - "Brūnās jaunavas bērni svētās nāves ēnā. Meksika un Bolīvija". Dienas Grāmata. ISBN 9789934083235 —Šo komentāru pievienoja Pipperita (diskusijadevums).

Pieliku. --Egilus (diskusija) 2022. gada 18. janvāris, plkst. 02.15 (EET)[atbildēt]

Lato Lapsa un P.R.A.E Sabiedriskās attiecības[labot pirmkodu]

Kādēļ novērsu dalībnieka Aerglis izdarītās izmaiņas:

1) Aerglis nav vienkāršs Wikipedia dalībnieks, bet P.R.A.E. Sabiedriskās attiecības dibinātājs, lidzīpašnieks un vadītājs Ainars Ērglis, tātad persona, kura ilgus gadus vadīja aģentūru kopā ar Lato Lapsu, un kuru kopdarbs dokumentēts lapā latolapsa.com publicētajos epastu krājumos. Šī persona ir ieinteresēta slēpt faktus personīgā labuma dēļ.

2) Iepriekšējā versijā nebija minēts, ka Lato Lapsa ir P.R.A.E. Sabiedriskās attiecības īpašnieks. Tas tā varētu būt, ka viņam daļas piederējušas slēpti, bet tādu pierādījumu nav. Iepriekšējā versijā bija minēts, ka Lato Lapsa darbojās kā viens no vadītājiem. Šo faktu - ka viens no vadītājiem - Ainars ĒRGLIS ir izdzēsis, to pamatojot ar apstākli, ka Lato Lapsa "nekad nav bijis līdzīpašnieks". Taču vadītājs nav LĪDZĪPAŠNIEKS. Par līdzīpašumu versijā nekas nebija minēts, tātad nav pamata dzēst to, kas vispār nav rakstīts. Banaanurepublika (diskusija) 2024. gada 3. janvāris, plkst. 20.27 (EET)[atbildēt]

Es gribētu norādīt, ka Vikipēdijas dalībnieku deanonimizācija ir tās noteikumu pārkāpums, turklāt diez vai jums - vienalga ar kuru akauntu - ir iespēja pārbaudīt, kas patiesībā slēpjas zem šī lietotājvārda.
Ar lietotāja Pipperita vārdu tika ievietots apgalvojums, ka viņš bijis vadītājs, bet lietotājvārds Bumbieris vēlāk pievienoja saiti, kas to it kā apstiprinot - bet tur šāda apgalvojuma nebija.. Grūti nenodomāt, ka visu šo kolektīvi strādājošo akauntu grupu nevada viens lietotājs, kas ir krietni smagāks pārkāpums nekā interešu konflikts. Un ja darīšana ar multiakauntu, tad dabiski, ka visa informācija no šādiem avotiem - ieskaitot nākamos tamlīdzīgos - tiks vērtēta stingrāk... -- Egilus (diskusija) 2024. gada 3. janvāris, plkst. 21.10 (EET)[atbildēt]