Diskusija:Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

FRK, būtu labi, ja tu bildei pieliktu nedaudz aprakstošāku nosaukumu (citādi sanāk, ka cilvēku bariņš vienā koncertā ir visi svētki) ~~Xil (saruna) 14:10, 8 septembrī, 2010 (UTC)

Dažas kļūdas FRK, kas manāmas arī citos Tavos rakstos:
  • Svētku virsdiriģenti bija Jānis Dūmiņš, G. Kokars, Daumants Gailis, Jānis Brants, Pauls Kvelde un Jānis Ērenštreits un goda virsdiriģents: Jānis Ozoliņš.
Kola vietā jāliek domuzīme, ja izlaists vārds "bija", bet, ja "goda virsdiriģents" tiek lietots kā apzīmētājs, pieturzīme tur vispār nav jāliek.
  • Speciāli svētkiem Zigmars Liepiņš uzrakstīja dziesmu ciklu "Teika", kura izpildījumā kopkorim palīdzēja vairāki Latvijā pazīstami mākslinieki — Ance Krauze, Ainars Mielavs, Arnis Mednis un Gunārs Kalniņš.
Tā kā tas ir uzskaitījums teikuma beigās ar vispārinošo vārdu "mākslinieki", jāliek kols, ne domuzīme.
Lūgums norādīt arī šo avotu kā atsauci, no kuras teksts ir pārrakstīts. --GreenZeb (diskusija) 10:20, 1 oktobrī, 2010 (UTC)
To avotu es ieliku ārējās saitēs.--FRK (runas/darbi) 10:26, 1 oktobrī, 2010 (UTC)
Nu jā, tā vieglāk nekā pielikt pie katra teikuma rakstā. --GreenZeb (diskusija) 10:30, 1 oktobrī, 2010 (UTC)
Manuprāt, atsauces vajadzētu likt sadaļā atsauces, nevis kā ārējās saites, jo ārējās saites kāds var izņemt un raksts paliks bez atsaucēm.
P.S. Vai divas pieturzīmes nevar vienkārši izlabot ? ~~Xil (saruna) 21:44, 1 oktobrī, 2010 (UTC)

Autortiesības[labot pirmkodu]

Vai šīs zem CC-BY-SA-2.0 licencētās bildes var likt Wikimedia komūnos :)? --AgrisR (diskusija) 21:09, 18 februārī, 2015 (EET)

Jā, tās var. Par Flickr (un dažiem citiem portāliem) var uzzināt, šeit iekopējot attēla linku. Viņš Tev pateiks, ir vai nav atļauts. Skatos gan, ka attiecīgās fotogrāfijas (vismaz dažas) ir jau pieejamas: commons:Category:Latvian Song and Dance Festival. --FRK (diskusija) 21:14, 18 februārī, 2015 (EET)
Vai, paldies, nebiju pamanījis, ka jau ir. --AgrisR (diskusija) 21:16, 18 februārī, 2015 (EET)
Ir ok, to laikam jau normāls cilvēks pamanīt nevar :) Kaut arī pie augšupielādes Tev tāpat manuprāt tiktu paziņots, ka tāds attēls jau pastāv. --FRK (diskusija) 21:17, 18 februārī, 2015 (EET)