Diskusija:Multivides

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Griežos pie jums ar info par MS Power Point. Tas raksts, ko jūs uzskatat par ņemtu no atlants.lv ir ņemts no - Prezentācijas materiālu sagatavošanas pakete Microsoft PowerPoint. Ilmārs Dukulis, Iveta Gultniece, Aina Ivane, Laila Kuriloviča, Viesturs Vēzis, Arta Žodziņa. Rīga: „Mācību grāmata”, 2000.109 lpp. Šis raksts par multimediju apmācības programmām ir daļa no mana veidotā zinātnisli pētnieciskā darba, esmu ņēmis idejas no grāmatas, bet rakstīts ir maniem vārdiem.

Tad tas ir paša teksts, kas paralēli ievietots atlants.lv vai arī kāds to tur ir nelegāli ielicis? Starp citu, latviski raksta slaids, nevis slīds. --ScAvenger 12:53, 3 maijā, 2009 (UTC)
Man jau gan liekas, ka latviski ir slīds --Treisijs 22:10, 3 maijā, 2009 (UTC)
"Ilustrētajā svešvārdu vārdnīcā" teikts, ka slaids (no angļu to slide - slīdēt) ir demonstrēšanai sagatavots diapozitīvs. Poverpointa kadrs pēc būtības ir tas pats. --ScAvenger 04:28, 4 maijā, 2009 (UTC)

Itkā tas nav mans teksts "atlants.lv", bet mans materials par MS Power Point ir ņemts lūk no šīs grāmatas un uzrakstīts saviem vārdiem. Kā jau augstāk minēju šis raksts ir no mana zinātniski pētnieciskā darba teorijas daļas, kuru pats konspektēju un rakstīju. Nevajadzētu būt nekkādām autortiesību parkāpumiem. To par slīdu vēl izlabošu!

Labi, bet raksts joprojām ir jāuzlabo. Par to, kā tas ir jānoformē, skat. pamācību. Raksts varētu arī būt par specifisku, domāju, jāsadala vairākos plašāku jēdzienu rakstos. --SpeedKing (runāt) 17:08, 3 maijā, 2009 (UTC)

Protams,ka raksts vēl tiks uzlabots un noformēts.

Treisij, kas man vēl būtu šeit japalabo? Saprotu, ka ievadu vajag, tālāk? Atsauces arī jasaliek? --Burner 15:50, 5 maijā, 2009 (UTC)Burner

Reku pieliku citas valodas klāt, paskaties, kas tiem tur darās --Treisijs 16:05, 5 maijā, 2009 (UTC)

Bet tur tieši nav tas pats, kas man. Piemēram, angliskajā ir par multimēdiju, bet man ir multimediju apmācības programmas, tas ir kautkas nedaudz savādāks. --91.200.67.88 17:07, 5 maijā, 2009 (UTC)Burner

Raksta pārsaukšana[labot pirmkodu]

Manuprāt šo vajadzētu pārvietot uz rakstu Multimedijs, kur šis raksts būtu viena no apakštēmām par multimedijiem.--Treisijs 14:50, 5 maijā, 2009 (UTC)