Diskusija:Ogle

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Šī nozīmju atdalīšanas lapa ir nepareizi piesaistīta pie citām valodām. Derētu ko mainīt vai izdzēst.--MC2013 (diskusija) 00:34, 31 martā, 2014 (EEST)

Darīts. --ScAvenger (diskusija) 00:54, 31 martā, 2014 (EEST)
Ātri un labi:)--MC2013 (diskusija) 01:02, 31 martā, 2014 (EEST)
Esmu ievērojis, ka Vikidatos notiek nozīmju atdalīšanas lapu starpviki saišu kārtošana tā, lai tik tiešām to nosaukumi sakristu (vismaz ar latīņu burtiem). Respektīvi, nozīmju atdalīšanas lapu nosaukumiem jābūt vienādiem. Piemēram, mūsu nozīmju atdalīšanas lapā Marss tika izņemtas starpviki saites uz en:Mars (disambiguation), jo mums ir viens s burts par daudz. Tāpat ievēroju, ka Viktorija tika apbižota, jo starpviki saites norādīja uz Victoria nevis Viktorija, un vēl dažus gadījumus. Iespējams, ka arī mums ir jāmaina atpakaļ starpviki saites uz iepriekšējām (pieļauju, ja ne mēs paši izdarīsim, tad pēc laika Vikidatos kāds cits to izdarīs). --Treisijs (diskusija) 22:18, 31 martā, 2014 (EEST)
Šis ir smags jautājums. Drusku ticis diskutēts šeit. Manuprāt, loģiskāk tās saites likt pēc nozīmju sakritības, nevis rakstības (ko tad darīt ar nelatīņu alfabētiem; piemēram, kādēļ tajās iepriekšējās Oglēs figurēja arī krievu Огл?). No otras puses, ja būtu vēl, teiksim, apdzīvota vieta Ogle, tad tā pie tiem izrakteņu veidiem neiederētos. Tāpat dažādiem saīsinājumiem un abreviatūrām atdalīšanas lapās būtu jāvadās strikti pēc rakstības. No trešās puses, lielas praktiskas jēgas tām nozīmju atdalīšanu starpviki saitēm tāpat nav. --ScAvenger (diskusija) 22:32, 31 martā, 2014 (EEST)