Diskusija:Padomju stāsts

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Vērtējumi un reakcija[labot pirmkodu]

Ņemot vērā, ka šeit ir runa par filmu, kas drošvien iekļaujas dokumentālo filmu žanrā lietderīgi būtu ievietot rakstā ko par šo saka filmu kritiķi un vēsturnieki ~~Xil * 13:16, 23 maijā, 2008 (UTC)

Jautājums[labot pirmkodu]

Vai pseidozinātniskas daiļliteratūras pieskaitīšana pie ārējām saitēm ir korekta? Es bišku palasījos to Bjukova/Ģukova "grāmatu". Tikpat labi mēs varētu likt filmu "Gladiators" kā uzskates materiālu Kolizeja vēsturei - abos ir pilns ar fufeli. --Krishjaanis 13:08, 22 oktobrī, 2008 (UTC)

Faktus, faktus, kur viņi melo. :) Piesieties varētu par toni, kurš, kā jau propagandas materiālam, ir tendenciozs. --Feens 14:54, 22 oktobrī, 2008 (UTC)
Tu tagad principa pēc tizlojies jeb tas bija domāts nopietni? --Krishjaanis 16:30, 22 oktobrī, 2008 (UTC)
a) Jā, nopietni. Kas tur ir nepareizi tajā brosūrā? Faktu traktējumi - jā, man personīgi dažās vietās ir citas domas, bet tieši faktos, kas tur pieminēti. b) par politisku angažētību - faktus lūdzu. Kad tu, Krišjāni, paliksi liels? (Tagad tizlojos :) ). Vai tiešām Tu domā, ka ir viena patiesība- Tavējā un nepareizā. :) --Feens 18:12, 22 oktobrī, 2008 (UTC)
Tu te neblato ar saviem gadiem - izskatās ka vecums tev par sliktu nācis. P.S. Antonijas ielas birojā labu naudiņu maksā jeb nākas vēl kur piestrādāt? --Krishjaanis 18:37, 22 oktobrī, 2008 (UTC)
Protams, visi, kuri nepiekrīt Krišjānim, saņem naudā, graudā un baudā no Antonijas ielas. Starp citu, man maksā labi, kā Tev maksā Raiņa bulvārī, nav Krūmu Jurim, saistībā ar krīzi, nauda aptrūkusies, ka tāds nikns esi. --Feens 18:53, 22 oktobrī, 2008 (UTC)
Ej ārstējies, opīt, murgi jau sākušies. Zaļie velniņi un baltās pelītes pa klaviatūru neskraida un drukāt netraucē? --Krishjaanis 18:57, 22 oktobrī, 2008 (UTC)

Kaut kāds sviests! Krishjaani, vai tiešām nav iespējams uzvesties korektāk? Kā nekā lieli cilvēki, vai varbūt nē!? Sākumā tavs bazars bija rēcīgs, bet nu jau sāk nedaudz apnikt. Varbūt runājam par tēmu, apvaldam emocijas un nepiesārņojam resursu ar neauglīgām debatēm un personīgiem uzbraucieniem??? --Digital1 (uzrunāt) 20:13, 22 oktobrī, 2008 (UTC)

Biedz neauglīgās debates - ej nofotogrāfē kaut ko vai uzraksti par kādu Madonnas singlu. --Krishjaanis 20:18, 22 oktobrī, 2008 (UTC)
Star citu, neesmu uzrakstījis vēl nevienu rakstu par Madonnas singliem, bet pagaidām tikai par albumiem. Tomēr laikam vajadzēs sākt :D --Digital1 (uzrunāt) 21:14, 22 oktobrī, 2008 (UTC)
Tipiska egocentriska cilvēka atbilde. Iemācies apvaldīt savus hormonus, neuztvert kritiku slimīgi un rēķināties ar citu viedokli! --Digital1 (uzrunāt) 20:22, 22 oktobrī, 2008 (UTC)
Negribi izkauties? --Krishjaanis 20:25, 22 oktobrī, 2008 (UTC)
:D .... negribi iet gulēt??? --Digital1 (uzrunāt) 20:26, 22 oktobrī, 2008 (UTC)
Neko sev - es piedāvāju iet kauties, viņš - gulēt. Čalīt es neesmu tāds. --Krishjaanis 20:28, 22 oktobrī, 2008 (UTC)
"Čalīti", tev ir slims domu gājiens. Ja neko sakarīgu nevari piedāvāt, tad labāk ir paklusēt, nevis braukt virsū citiem lietotājiem, jo katram cilvēkam ir savs mērs, arī man! Prikoli, prikoli, bet ja jau sākas uzbraucieni, tad būs jau cita runāšana!!! --Digital1 (uzrunāt) 20:32, 22 oktobrī, 2008 (UTC)
Nu bet tieši tāpēc es piedāvāju izkauties. --Krishjaanis 20:35, 22 oktobrī, 2008 (UTC)
Nu it kā man ir pāri tas vecums, kad uz kāda mazgadīga izlecēja švilpienu vācās baros un gāja skaidrot attiecības, jo citiem cilvēkiem ir arī jāstrādā :D ja protams vispār saproti, ko es tev te tagad saku .. bet nu tas tā. Runa ir par kaut ko nedaudz citu. Par to, ka sākumā ļoti bieži ignorēju tavus publiskos lingvistikas uzplaiksnījumus kopienas forumos ar domu, ka gan jau paaugsies un viss būs labi, bet ja jau sākas šitāds sviests, tad tas nozīmē tikai to, ka laikam tomēr būs jābeidz tevi žēlot un jādara tas, kas laikam bija jādara jau sen un ne tikai sakarībā ar tevi, bet vispār ar vaļīga rakstura cilvēkiem vikipēdijā. Tas ir, jānostāda uzvedības normas un to pārkāpums jāsoda. Tev to baigi vajag vai tu tomēr nespēj sevi kontrolēt kā visi pārējie lietotāji? --Digital1 (uzrunāt) 20:50, 22 oktobrī, 2008 (UTC)
Parasti kaut kā sanāk tā, ka tie kas no sevi tēlo kaut kādus pieaugušos un ļoti jau nu nosvērtās personības parasti ir visīstākie mīkstmieši, kas ir smagi nepārliecināti par sevi un tēlo no sevis kaut kādas stingrās personības kas ļoti visu kontrolē un "stāv pāri visam". Tu tāds gudrs dzīvē arī esi jeb tikai internetā visiem dzīvot māci? --Krishjaanis 20:52, 22 oktobrī, 2008 (UTC)
Tev par nožēlu esmu gan gudrs, gan pieaudzis. Vismaz tā mani uztver un novērtē man apkārt esošie cilvēki. Un tas, ko pateicu, nebija "baigā gudrā mētāšana" bet gan normāla, loģiska un nosvēta reakcija un tāda veida murgiem. Es te tagad netaisos tevi sodīt vai vajāt, man tas nav vajadzīgs un tādām figņām man nav laika. Es tikai gribu, lai tu dažkārt, pirms dusmu uzplūdā kaut ko raksti, apstājies un padomā, kā tev pašam tādi teksti patiktu! Ja tev ir nepārvarama tieksme gānīties tad atver sev blogu un drukā cik lien, bet šeit, kur daudzi cilvēki ziedo savu laiku un darbu lai veiktu kopēju darbu, tavi dzēlīgie komentāri galīgi nepalīdz darba procesā. --Digital1 (uzrunāt) 21:00, 22 oktobrī, 2008 (UTC)
Tas ka tevi apkārtējie cilvēki uzskata par pieaugušu un šaušalīgi nopietnu liecina tikai par apkārtējo cilvēku elementāro pieklājību. Nedomāju ka tu justos ļoti jauki ja visi tev teiktu ka tu esi mazisks cilvēciņš, kurš savas nepiepildītās vēlmes izpauž vikipēdijā aizbildinotiea ar vispārējās cilvēces labuma līmeņa celšanas idejām. --Krishjaanis 07:32, 23 oktobrī, 2008 (UTC)
Tu zini, acīmredzot atšķirībā no tevis, es uzturu kontaktus tikai ar tādiem cilvēkiem, par kuriem esmu pārliecināts. Tu vari domāt par mani ko vien vēlies, man tas absolūti nerausta. Ja tev dzīvē tik ļoti grūti iet, tad man tevis ir tikai žēl. Bet tēma ir par to, ka tu nemāki uzvesties un vienīgi tas tagad ir svarīgi! --Digital1 (uzrunāt) 07:39, 23 oktobrī, 2008 (UTC)
Kāds no tiem taviem ir draugiem diez ir arī reāli eksistējošs cilvēks jeb tev viņi rādās pa vakariem? Es uzvedos tā kā uzvedos, es neesmu nekāds Sarkanais Krusts, kas mīl visu cilvēci. Un ja tev ar to ir kādas problēmas tad ,es nezinu, varbūt pakaries? --Krishjaanis 07:54, 23 oktobrī, 2008 (UTC)
Šķiet, tev makten piesātināta dzīve - jāskrien kauties ar katru piektklasnieku, kuram čatā neiepatīkas kāds tavs teksts. ;) --anonīms 03:38, 23 oktobrī, 2008 (UTC)

Krishjaani, ja tu daudz maz sakarīgi raksti rakstus šeit, tad tas nenozīmē, ka tu vari palaist muti un par to neatbildēt. Vēl viens uzbrauciens un es paceļu jautājumu par tavu uzvedību! Pēc šitādiem izgājieniem es noteikti mainīšu savu balsojumu. --Digital1 (uzrunāt) 09:53, 23 oktobrī, 2008 (UTC)

Es nekad neesmu teicis ka rakstot šeit rakstus es iegūstu kaut kādas privilēģijas palaist muti, to tu pats savā prātā esi izdomājis. Un ar to balsošanas mainīšanas draudiem tu izskaties vēl smieklīgāk - apmēram kā 6-gadīgie bērnudārzā kas spekulē uz vienīgo mašīnīti ar kuru spēlēties smilšu kastē. --Krishjaanis 10:36, 23 oktobrī, 2008 (UTC)
Es neteicu, ka tu esi apgalvojis, ka rakstot rakstus vari palaist muti, es tev to saku. Nesagrozi manis teikto. Un ar balsošanas linku gribu vērst tavu uzmanību uz faktu, ka tā turpinot tu vienkārši pazaudēsi visu jau tā niecīgo atbalstu sev un gala beigās vienkārši izlidosi no šejienes, jo ne es ne domājams arī citi nepacietīs tādu tirgus bābu izrunāšanos šeit. Bet cik esmu nopratis, tev tas viss ir vai nu pofig, vai ķīniešu ābece, tādēļ turpināt nav nekādas jēgas. --Digital1 (uzrunāt) 10:52, 23 oktobrī, 2008 (UTC)
Par to vēl varētu pastrīdēties kurš, no kurienes un cik ātri izlidos. --Krishjaanis 11:05, 23 oktobrī, 2008 (UTC)
Bet tā kā ar tevi strīdēties nav jēgas, šis jautājums automātiski atkrīt. Viss, miers, ej raksti rakstus. --Digital1 (uzrunāt) 11:47, 23 oktobrī, 2008 (UTC)
Nu ja tu to savu vienpusējo, augstprātīgo burkšķēšanu sauc par strīdu tad gan labāk ej, raksti rakstus, vismaz kaut kāda jēga no tevis. --Krishjaanis 11:48, 23 oktobrī, 2008 (UTC)
Ignore. ;) --Digital1 (uzrunāt) 11:49, 23 oktobrī, 2008 (UTC)
Lieliski, ceru ka tu visās telefonaptaujās arī sūti īsziņas ar trešo variantu - "Mani tas neinteresē". P.S. Es tevi tagad saukāšu par "mīksto", ņemot vērā pēdējās dienas tekstus un ja tev nav iebildumu, tas tevi raksturos daudz precīzak par Digital1.--Krishjaanis 11:55, 23 oktobrī, 2008 (UTC)

Krishjaani, varbūt tomēr nomierināsies? Ja turpināsi personiskos apvainojumus, tad nāksies vien bloķēt, jo citādi tu laikam nesaproti. --Dainis 14:46, 23 oktobrī, 2008 (UTC)