Diskusija:Playboi Carti

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Rakstu nepilnības[labot pirmkodu]

Šorīt biju ielicis uzlabošanas veidnes (par atveidošanu un sliktu tulkojumu) kādā citā šī autora rakstā. Autors nelabojot tās izņēma. Praktiski tādas varētu likt gandrīz katrā no šiem rakstiem.


Šī raksta pērles:


"Sākotnēji Kārters tika parakstīts ar vietējo pagrīdes izdevniecību..."


"Kārters 2017. gadā izpelnījās galveno uzmanību."


"Mana mamma nevarēja man pateikt sūdus..."


"Komplekss savu repošanas stilu nosauca par "repēšanu un atkārtošanos, vairāk saistīts ar plūsmu un lipīgu".


Brīdinu @YungChains:, ka pēc atkārtotas uzlabošanas veidņu noņemšanas, rakstus nesalabojot, tiks izteikts brīdinājums un, ja tā turpināsies, neizslēdzu iespēju uz kādu laiku bloķēt. -- Meistars Joda (diskusija) 2022. gada 10. jūlijs, plkst. 12.16 (EEST)[atbildēt]

Vēl pāris pērlītes:

  • „Es smēķēju pirms treniņa, uzkāpju. tiesa un nomet 30.”
  • „Viņš bija tik tuvu izlaidumam, ka neviens neieradās uz viņa izlaidumu, jo nezināja, ka tas patiešām notiks.”

Divu mēnešu laikā uzlabošanas veidne noņemta jau 3x. --Obivan Kenobi (diskusija) 2023. gada 16. janvāris, plkst. 17.01 (EET)[atbildēt]

Nelielas pārdomas par šādu rakstu lietderību[labot pirmkodu]

Dalībnieks YungChains, kurš, pieņemu, ir cittautietis, veido rakstus par reperiem. Šie raksti ir pilni ar kļūdām. Neskaitāmas reizes noņem uzlabošanas veidnes, kaut gan pie raksta uzlabošanas nekas nav darīts. Pēdējo reizi uzlabošanas veidne tika noņemta šodien.

Ja ieskatās dalībmieka diskusijā, var redzēt, ka es neesmu vienīgais neapmierinātais...

Vai mums tiešām ir vajadzīgi šādi raksti? Ja atrodas kāds, kurš var šos rakstus salabot, laipni lūdzu. Es to nespēju, vieglāk būtu rakstus nodzēst vai uzrakstīt par jaunu. Varbūt šos rakstus vajadzētu krietni saīsināt, atstājot tikai pašu svarīgāko? Tie, kas interesējas par reperiem, drīzāk vajadzīgo informāciju iegūs Vikipēdijas angļu versijā.

Jau esmu izteicies, ka tad, ja nepamatoti tiks noņemtas uzlabošanas veidnes, var sekot bloķēšana.

Ja līdz rītdienas rītam šeit netiks iebilsts, dalībnieks brīdinājumam tiks bloķēts, pagaidām uz vienu dienu.

Patērēju nedaudz laika un sastādīju galveno šī raksta pērļu sarakstu...[labot pirmkodu]

  • Sākotnēji Kārters tika parakstīts ar vietējo pagrīdes izdevniecību Awful Records...
  • Kārters 2017. gadā izpelnījās galveno uzmanību...
  • 2016. gada intervijā Complex viņš teica: "Mana mamma nevarēja man pateikt sūdus. Neviens nevarēja man pateikt sūdus."
  • Pirms repa Kārters vēlējās kļūt par NBA zvaigzni, lai mēģinātu kaut ko radīt no sevis.
  • Intervijā laikrakstam The Fader viņš teica: "Es biju jauns mākslīgais intelekts un negāju uz praksi. Tas bija laiks, kad es patiešām mācījos skolā, un tas viss bija stīpas un bez repa. Es smēķēju pirms treniņa, uzkāpju. tiesa un nomet 30."
  • Intervijā The Fader viņš teica: "Es biju klasē ar pirmkursniekiem, kuri pabeidza darbu, un, ja es pabeigšu deviņus uzdevumus pirms šī laika, es varētu pabeigt."
  • Viņš bija tik tuvu izlaidumam, ka neviens neieradās uz viņa izlaidumu, jo nezināja, ka tas patiešām notiks.
  • Kārtijs atzīst, ka Etheral palīdzēja viņam atrast savu skaņu.
  • Kad Carti izvēlējās nodarboties ar mūziku pilna laika...
  • Atrodoties Ņujorkā, Carti apmetās savā narkotiku tirgotāja mājā,
  • Galu galā Carti saskārās ar A$AP Bari, kurš galu galā iepazīstināja viņu ar A$AP Rocky.
  • Tajā pašā gadā Carti parakstīja A$AP Mob AWGE nospiedumu.
  • Mēnešus vēlāk, 2018. gada augustā, Playboi Carti paziņoja...
  • Mode un modelēšana
  • un teica, ka viņš pārstāv stilistisku viduspunktu starp "A$AP Mob modes spīdumu, Uzi Vert pankroka attieksmi un Yachty rotaļīgo nometni".
  • Kārters ir bijis vairākkārt modelēts...
  • savu repošanas stilu nosauca par "repēšanu un atkārtošanos, vairāk saistīts ar plūsmu un lipīgu". frāzes."
  • teica, ka "Playboi Carti mūzika ir mazāk saistīta ar lirismu, bet vairāk par atmosfēru", turpinot teikt, ka "lai ko Kartijam pietrūktu pēc būtības, viņš izdomā ar milzīgu pārdrošību."
  • Kārters ir pazīstams ar savu "mazuļa balss" paņēmienu, ko raksturo viņa balss, kas sit augstus toņus ar neskaidru izrunu un izmisīgiem ritmiem.
  • Laikraksts The New York Times teica, ka Karti repošana lika šķist, ka viņš "vairāk jūtas ar lomas izpildi, nevis ar reālo repošanu."
  • Personālā dzīve
  • 2020. gada decembrī Azalea atklāja, ka Kārters viņu ir krāpis un nokavējis dēla piedzimšanu.
  • ...jo uz viņa Lamborghini bija beidzies birkas derīguma termiņš,
  • Kārters tika apsūdzēts par birkām, kurām beidzies derīguma termiņš, marihuānas glabāšanu un nepareizu avārijas transportlīdzekļa pabraukšanu garām.

-- Meistars Joda (diskusija) 2023. gada 29. janvāris, plkst. 13.36 (EET)[atbildēt]

Starp citu, rakstā arī nav nevienas sarkanās saites... Eremu1 (diskusija) 2023. gada 29. janvāris, plkst. 13.44 (EET)[atbildēt]
Jā, un, kad uz tām zilajām uzspiež, tad atklājas vēl visādi brīnumi. Te, kā saka, nedz dzēst, nedz atstāt... No vienas puses, noformēts puslīdz labi, darba ieguldīts daudz, pavirši paskatoties, liekas, ka pavisam normāli raksti. Iedziļinoties nākas saprast, ka autors diemžēl nepārlasa automātiskā tulka rezultātus. Un tad jākonstatē, kā rakstā Ken Carson, ka attiecīgais reperis izlaidis nevis dziesmas, bet lugas :) Neko darīt, ja autors nevēlas labot haltūru un nepamatoti ņem nost uzlabošanas veidnes — nāksies liegt Vikipēdijas rediģēšanas iespēju uz kādu laiciņu. --ScAvenger (diskusija) 2023. gada 29. janvāris, plkst. 14.30 (EET)[atbildēt]
@Yungchains: svaigajā rakstā Pain 1993 minētā sadarbības un dziesmas ķircināšana diez vai būs labākais teased tulkojums. Te man pat nav varianta, kā tad būtu pareizi, bet tā atstāt arī nevar :) --ScAvenger (diskusija) 2023. gada 29. janvāris, plkst. 15.58 (EET)[atbildēt]

Dzimšanas gads[labot pirmkodu]

Kā raksta autors un cilvēks, kas seko hiphopam varu bik pakomentēt par situāciju ar dzimšanas gadu. Principā visos autoratīvajos avotos viņa dzimšanas gads ir minēts 1996. gads. Tomēr ilgu laiku eksistēja fanu teorija, ka viņš ir dzimis gadu agrāk, 1995. gadā un šī gada starpība ir radīta, lai viņa dzimšanas diena precīzi sakristu ar Tupaka nāves dienu (publicitātes dēļ). Sākotnēji tā tiešām bija tikai teorija, bet laika gaitā fani ir savākuši diezgan daudz netiešu pierādījumu šai teorijai (ieskaitot viņa vecu tvītu, citu cilvēku teikto, tāpat it kā esot ticis nopludināts viņa ID). Šī pēdējā izmaiņa droši vien izraisīta no tā, ka tika nopludināts viņa aresta video, kurā viņš sarunā ar policistu apgalvojot, ka ir dzimis 1995. gadā.

Īsāk sakot, esmu diezgan pārliecināts, ka viņa īstais dzimšanas gads ir 1995. gads, tomēr, lai veiktu šādu izmaiņu, ir nepieciešama autoritatīva atsauce, kas apliecina šo faktu, ko šobrīd atrast nevaru. Līdz ar to domāju, ka ir jāatstāj esošais gads līdz parādās kāda atsauce, kas apliecina pretējo. DJ EV (diskusija) 2024. gada 10. janvāris, plkst. 23.16 (EET)[atbildēt]