Diskusija:Priedkalne

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Es nomainīju to pionieru nometni pret sporta bāzi, tā kā ir attiecīgajā kartē. Diemžēl tagad vairs nevar apskatīt dažāda vecuma kartes, kā bija iepriekšējā versijā. Vispār padomju militāristu kartēs tādiem apzīmējumiem jāpieiet kritiski, jo "pionieru nometnes" vietā bieži vien atradās, teiksim, raķešu bāze. Tur gan, cik zinu, kara daļas nebija (Bukultu radioizlūkošanas daļa atradās otrpus kanālam). --ScAvenger (diskusija) 08:56, 3 jūnijā, 2012 (UTC)

ĢISneta tāpat, kā iepriekš var apskatīt dažādas kartes, tikai tas nenotiek "zūmējot", bet jāiet ir uz pogu "Kartes slāņi" un jāpārslēdz uz citu mērogu (cita gada karti). Pionieru nometne tur tiešam bija - informācija no cilvēka, kas tur savā laikā "aktīvi atpūties". Varbūt tur bijusi arī sporta bāze, par to neko nezinu. --Kikos (diskusija) 10:06, 3 jūnijā, 2012 (UTC)
Paldies, nebiju pamanījis to sīko pogu. Ir uztaisīts vēl labāk, nekā bija vecajā versijā. Tad es pionieru nometni lieku atpakaļ. --ScAvenger (diskusija) 11:05, 3 jūnijā, 2012 (UTC)