Diskusija:Rīcības partija

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Pats, būdams eiroskeptiķis, uzskatu, ka šī lapa ir tīra propaganda. Citu vikipēdistu domas?--Feens 19:58, 11 jūnijā, 2005 (UTC)

Pati būdama eiroskeptiķe, pilnībā piekrītu Feenam. Ja pilnīgi atklāti, pat drusku nelabi metas lasot. Arī norādītā mājas lapa ir ieturēta visai līdzīgā stilā.
Tā kā šis raksts - vismaz man - šķiet absolūti nepieņemams Vikipēdijai (izteikts POV, nesniedz objektīvu informāciju), es ierosinu to dzēst, ja vien kāds nepiesakās to pārrakstīt. Vai jums šis ierosinājums liekas pamatots un atbalstāms? --Tail 20:47, 11 jūnijā, 2005 (UTC)
Liekas gan, un, domāju, ne tikai man. Taču tas acīmredzot neko nemaina, ja jau šāds ar POV pārsātināts raksts šeit gozējas jau desmit gadus. Zuiks 2016. gada 17. aprīlis, plkst. 15.28 (EEST)[atbildēt]
Rakstā korekti atainota organizācijas "Eiroskeptiķi" darbība. Drīzāk rodas jautājums, vai pasīvos ES atbalstītājus, uz diviem krēsliem (Latvijas un Briseles) sēdētājus un tādus, kam nav konkrēta viedokļa, ir vērts saukt par eiroskeptiķiem. Rakstu varētu papildināt ar kaut kādu skatu no malas uz šo organizāciju, ar analītisku kritiku, nevis tikai "man nepatīk". 19.08.05.

Neiet runa par organizācijas darbību, bet izteiksmes veids nebija piemērots enciklopēdijai. Pārrakstīju šo pašu info, vikificēju saites. --Pet 13:03, 19 augustā, 2005 (UTC)

Šķiet,

Par sākotnējiem ierosinājumiem[labot pirmkodu]

Palasīju diskusijas sākumu. Radās jautājums, cik aktuāls šī raksta saturs ir šodien, lai tas atrastos Vikipēdijā tādā izskatā, kā patlaban? Ja tam jāpaliek, varbūt kāds, prasmīgāks par mani šajā lietā, var to pārveidot bez Eiropas savienības diktātiem un citām nebūt par neitrālu POV liecinošām lietām? @Edgars2007, ScAvenger, Papuass: —Šo komentāru pievienoja Zuiks (diskusijadevums).

Izņēmu divas puslīdz poviskas rindkopas, tagad raksts domāju ir puslīdz OK. --FRK (diskusija) 2016. gada 18. aprīlis, plkst. 19.34 (EEST)[atbildēt]