Diskusija:Roga agro

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Lapas saturs ir ticis izmainīts

Nerunājot par saturu kā tādu, teksti nedrīkst būt bez atļaujas ņemti no citām mājaslapām, piemēram, Iļģuciema Maiznīcas vai Rīgas Dzirnavnieka. Tāds plaģiāts tiek neizbēgami dzēsts. --ScAvenger 13:07, 25 janvārī, 2010 (UTC)


Nu paga, bet es taču esmu šīs iestādes pārstāvis... es pats administrēju šo lapu un esmu uzņēmuma menedžeris..! Kādu atļauju man vēl vajag?

Arī abu pārējo uzņēmumu lapas ? Jāpiebilst arī ka lielākā daļa raksta neatilst tēmai (informācija, kas nav par uzņēmumu pašu nav jāliek šeit, bet, teiksim, rakstā maize). Turklāt uzņēmumam ir jābūt ievērojamam un stils ir galīgi neenciklopēdisks un nav vēlams rakstīt par tēmām kur jums ir interešu konflikts ~~Xil (saruna) 13:23, 25 janvārī, 2010 (UTC)
"Vikipēdija nav vieta, kur rakstīt rakstus par sevi vai citām tēmām, kur tev ir interešu konflikts. Vikipēdija nav paredzēta reklāmu izvietošanai." (sk. Kas Vikipēdija nav). Varam izdarīt izņemumu, ja esi gatavs uzrakstīt arī par citiem maizes ražotājiem u.c. tēmām, kā arī savu rakstu pārrstrādāt neitrālu, bez reklāmas. --Dainis 13:30, 25 janvārī, 2010 (UTC)


Kā Tu domāji Bez reklāmas? + uzskatu ka katram uzņēmumam pašam būtu tomēr jāpadomā par savas ceptuves aprakstu, jo tieši tad ja es rakstīšu par citiem, radīsies kāds interešu konflikts... šobrīd nedomāju ka šēit ir kaut kas tāds manāms. Kā arī nesapratu kādēļ tiek pieminēts Iļģuciema Maiznīcas vai Rīgas Dzirnavnieka Manā rakstā tak nav nekas izmantots no viņu resursiem ;)

Ja tavs mērķis ir tikai informēt par savu uzņemumu, tad Vikipēdija nebūs īstā vieta, kur to darīt.--Dainis 14:00, 25 janvārī, 2010 (UTC)
Tev ir intrešu konflikts, kaut vai tāpēc, ka nerakstīsi sliktu par savu uzņēmumu. Enciklopēdijās raksta citādākā stilā kā žurnālos un savā mājaslapā, tas ko mums vajag ir fakti un pēc iespējas mazāk īpašības vārdu, sākot ar pierādījumu, ka jums ir "stabila vieta maizes tirgū". Viss tas palags par maizes vēsturi izskatās kopēts no citām lapām. Un nav svarigi par ko citu tu raksti, negribi par konkurentiem, vari papildināt rakstu maize, uzrakstīt par miltiem vai vēl kādu sev tuvu tēmu - mums vienkārši nepatīk, ka cilvēki te nāk, uzraksta rakstu par savu firmu un pēc tam pazūd - ja tu taisītos aktīvi iesaistīties Vikipēdijas rakstīšanā tev būtu lielākas cerības, ka rakstu te atstās ~~Xil (saruna) 14:27, 25 janvārī, 2010 (UTC)

Nu kādas man problemas papildināt info par maizi.. ok izņemšu šeit to rakstu kas ir maize utt... taču tādā gadījumā sasaistīšu tos.... + ja vēlaties protams varu rakstīt arī sliktu, bet kur gan esat redzējis ka kāds raksta kko sliktu par savu uzņēmumu? :D Tad nu norunājam tā, Jūs man varbūt nedzēsiet tagad šo te ārā.. un es viņu ik nedēļas papildināšu ar statistiku utt.. kā arī pierakstīšu mūsu mīnusus kas attiecas uz izplatīšanu pa visu LV OK?

Varbūt vispirms patrenēties uzrakstot ko īsu un ar firmu tieši nesaistītu. Piemēram raugs, milti, krāsns, ceptuve u.c. Tas tādēļ, lai pa druskai noslīpētu rakstīšanas stilu, noformēšanas paņēmienus, vikipēdiskās "fīčas" u.c. Un tad jau mēģināt neitrālā stilā uzrakstīt par uzņēmumu. Un, lūgtum, paraksties aiz sava teksta šeit diskusijā (speciāla poga ir rīku joslā). --Kikos 14:41, 25 janvārī, 2010 (UTC)
Sasaistīsi ko ? Mums nevajag iknedēlas statistiku mums vajag neatkarīgu informāciju, kur teikts, ka jūsu uzņēmums ir liels un ietekmīgs un tādā garā, kaut vai datus par esošo tirgus daļu. Anyway - es izņēmu neiederīgo teksta daļu (šeit jāraksta par savu uzņēmumu un tā produkciju, par maizi vispār - te) un palaboju stilu atlikušajā, būtu labi, ja aprakstītu kā tieši uzņēmums ir modernizējies un audzis, nevis tik vispārināti un nevar īsti saprast - uzņēmums tika izveidots no ceptuves vai uzņēmums tika nodibināts un tikai tad tika atrasta un nopirkta esoša ceptuve.
P.S. Un Kikosa ieteikums arī ir labs ~~Xil (saruna) 14:50, 25 janvārī, 2010 (UTC)