Diskusija:Sekta

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Gadījumā neiederētos labāk Vikivārdnīcā? --SpeedKing 14:56, 12 janvārī, 2008 (UTC)

neliela nokorektiiba. nezinu par daudzaam citaam sektaam vai novirzieniem, bet vienu es zinu ka taadas sektas kaa mormoņi nepastaav.

Nesaprotu, kādēļ visiem attiecīgo reliģisko novirzienu piekritējiem ir tādas antipātijas pret terminu "sekta"? Tas taču nav lamuvārds :) --ScAvenger 20:54, 6 jūnijā, 2008 (UTC)

veesturiski sekta nav lamu vaards. un es arii negribeetu izskatiities mulkiigi it ka censdamies atbalstiit kaadu savu religisku novirzienu. gribu but tikai korekts. un ja ir lietas ko loti labi zinu un redzu kluudaini uzrakstiitas tad veelos to izlabot un tam domaaju ka dotajaa momentaa nav nekaada sakara ar kaada novirziena atbalstu vai noliekshanu.

Es šajā diskusijā devu norādi uz autoritatīvu avotu, kur teikts, ka mormoņi ir sekta. Būtu labi norādīt kādu līdzīgu darbu (ne jau pašu mormoņu sarakstītu), kur būtu atrodams pamatojums, ka viņi NAV sekta. --ScAvenger 21:15, 6 jūnijā, 2008 (UTC)

no vienas puses vaads marmoni principaa nevar buut sekta jo vienkaarshi nepastaav taadi marmoni. runa driizaak vareetu iet par 'peedeejo dienu sveeto jeezus kristus bazniicu' un tad vai tad ir vajadziigi kaadi autoratiivi raksti kas pateiktu ka balts ir balts vai melns ir melns. taa un taa bazniica ir sekta vai nav ja ir principaa izprotams ko sevii satur vaards sekta. vienigais veidz kaa kluudaini pielietot vaardu sekta ir ja nezini organizaacijas pirmsaakumus. es domaaju ka tepat vikipeedijaa anglju vai krievu valodaa var guut zinaashanas lai saprastu kas ir sekta un kas nav sekta.