Diskusija:Smārde (stacija)

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Starp citu, tie rezerves ceļi, tomēr salīdzinoši nelielā apdzīvotajā vietā, it kā nebija tāpat vien. Varbūt tās ir tikai vietējās leģendas, tomēr it kā bija domāts, ka Smārdes stacija varētu kalpot kā rezerves stacija kara gadījumam, ja Tukuma stacija tiktu nevarētu apkalpot/tiktu izvesta no ierindas. --Zemgalietis (diskusija) 18:39, 2 jūnijā, 2012 (UTC)

Agrāk šajā līnijas vienceļa posmā bija daudz intensīvāka satiksme (padomju laikā arī elektrovilcieni uz Tukumu gāja biežāk), tādēļ tāds izmaiņas punkts bija vajadzīgs. Militāra nozīme arī nav izslēgta, ņemot vērā pretgaisa aizsardzības raķešu bāzes un Tukuma lidlauka tuvumu. --ScAvenger (diskusija) 19:41, 2 jūnijā, 2012 (UTC)
Varbūt alojos, bet bija jau vēl otrā pusē sliežu ceļš. Pluss — vai tie ceļi nav ļoti izstiepti? --Zemgalietis (diskusija) 20:29, 2 jūnijā, 2012 (UTC)
Bija abās pusēs tagadējam, to skaidri atceros. Vieta arī vēl tagad redzama. Garums gan, šķiet, bija kā jau parasti mazās stacijās. [1] --ScAvenger (diskusija) 22:02, 2 jūnijā, 2012 (UTC)