Diskusija:Spānijas administratīvais iedalījums

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Pāradresācija[labot pirmkodu]

Šī raksta pāradresācija uz Spānijas autonomās kopienas nav pareiza, jo autonomās kopienas ir tikai viena līmeņa pašvaldības un raksts nav par visu Spānijas administratīvo iedalījumu kopumā. Tas būtu tas pats, kas rakstu "Latvijas administratīvais iedalījums" pāradresēt uz Latvijas rajoni. Iesaku šo dzēst vai aizpildīt ar pareizu informāciju. --Riharcc 19:06, 8 septembrī, 2009 (UTC) P.S. Tas pats ar Vācijas administratīvais iedalījums, kas arī tikko tika pāradresēta.--Riharcc 19:09, 8 septembrī, 2009 (UTC)

Tikko kaut ko līdzīgu izdarīju ar Vācijas federālajām zemēm. Ar tur es domāju par šo tēmu. Tomēr nolēmu Vācijas administratīvo iedalījumu pāradresēt uz federālajām zemēm, jo daudzos administratīvo iedalījumu rakstos nav līdz galam atrakstīts administratīvais iedalījums, bet gan tikai virspusēji.--Treisijs 19:12, 8 septembrī, 2009 (UTC)
Vācijas gadījumā varbūt labāk kā galveno virsrakstu atstāt "Vācijas administratīvais iedalījums" (ar iespējām nākotnē to papildināt par zemāka līmeņa pašvaldībām) un "Vācijas federālās zemes" pāradresēt uz "Vācijas administratīvais iedalījums", bet diez vai otrādi būtu pareizāk....--Riharcc 19:16, 8 septembrī, 2009 (UTC)
Patiesībā tiešām būtu labāk gan Spānijas autonomās kopienas, gan Vācijas federālās zemes pārsaukt attiecīgi par Spānijas un Vācijas administratīvajiem iedalījumiem, kurus varētu kādreiz kāds papildināt ar vēl sīkāku iedalījumu. PS: Papētīju pārējo eiropu valstu administratīvo iedalījumu rakstus un daudzos manīju, ka ir tikai rakstīts par primāro jeb kā tur sanāk administratīvo iedalījumu. --Treisijs 19:19, 8 septembrī, 2009 (UTC)
Jā, piekrītu. Un tas, ka citu valstu rakstos ir tikai par viena līmeņa administrācijām, dod iespēju rakstu nākotnē papildināt, bet ja ir otrādi, kā ar Spāniju, tad tā dīvaini sanāk :).--Riharcc 19:30, 8 septembrī, 2009 (UTC)