Diskusija:Viesturs Cimermanis

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Ir būtiski, lai šis raksts tiktu saglabāts. Kas nepieciešams, lai šis raksts netiktu dzēsts? Uzskatu, ka profesionālu latviešu sportistu fiksēšana vikipēdijā ir būtiska, jo īpaši ja tie ir spēlējuši arī ārzemēs un pārstāvējuši nacionālās vienības dažādās vecuma grupās. Tāpat ir būtiski, pašiem sportistiem, lai veicinātu to atpazīstamību.—Šo komentāru pievienoja Wiesturs88 (diskusijadevums).

Kad minētais personāžs būs spēlējis vismaz Latvijas izlasē vai virslīgas čempionvienībā, tad būs pamats pieminēt enciklopēdijā. Palasi, sadaļu Vikipēdija:Kas Vikipēdija nav. --Kikos (diskusija) 15:05, 16 martā, 2012 (UTC)
Kikos, nav pa skarbu? VirslīgasČempionāta čempionvienības kritēriju varētu piedēvēt kādam mazāk populāram sporta veidam (piemēram, lakrosam, ja vien Latvijā ir čempionāts). Tā kā VirslīgāLatvijas čempionātā ir spēlējis (avots), tad vēl varētu uzskatīt par personu, par kuru vēl varētu atrasties Vikipēdijā raksts. Ja līdz rītdienai nebūs sakarīgu pretargumentu, ņemu nost dzēšanas veidni. --FRK (runas/darbi) 17:33, 16 martā, 2012 (UTC)
Un kā ar rakstīšanu pašam par sevi? --Kikos (diskusija) 18:55, 16 martā, 2012 (UTC)
To varētu piemērot, ja būtu baigi POV'isks raksts, bet te vienīgi bišk noformējums pieklibo (kas man ir 5 min jautājums). --FRK (runas/darbi) 06:12, 17 martā, 2012 (UTC)
Nevar jau arī neko pierādīt (atskaitot aizdomīgu lietotājvārdu), ja vien autors pats neatzīstas :) --ScAvenger (diskusija) 06:18, 17 martā, 2012 (UTC)
Piekrītu par maznozīmību, Vācijas pēc spēka 3. līga pēc ne kāda augsta līmeņa neizskatās. Latvijas izlasē vismaz atsaucē ir neoficiāla spēle pret klubu, nevis izlasi. --Papuass (diskusija) 16:33, 17 martā, 2012 (UTC)
Vācijas Oberlīga ir viennozīmīgi profesionālāka un spēcīgāka par LAČ. Uzskatu, ka raksts ir jāsakārto un jāatstāj, taču ilgtermiņā mums ir jānodefinē tie kritēriji, pēc kuriem vadīties, lai pateiktu, vai spēlētājs ir gana nozīmīgs, attiecīgi arī izvērtējot jau esošos rakstus. -- gragox (diskusija) 13:19, 18 martā, 2012 (UTC)