Diskusija:Visvaldis Lācis

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Vai tas, ka Visvaldis Lācis Eiroparlamenta vēlēšanās startēja no Visu Latvijai, nenozīmē, ka viņš vairs nav bezpartejisks, bet iestājies šajā partijā? Es īsti nezinu kā tur ir. Ja tā, tad jāizmaina infokaste un politiķu veidne apakšā. P.S. Un vai Štokenberks ar Pabriku arī Saeimā ir bezpartejiski vai tomēr pieskaitāmi savai izveidotajai partijai?--Riharcc 05:34, 11 jūnijā, 2009 (UTC)

Nav obligāti jāstājas partijā, lai uz kādām vēlēšanām kandidētu no tās saraksta. Tā ir katras partijas brīva izvēle, kādus cilvēkus likt savos sarakstos. Štokenbergs un Pabriks ir SCP biedri. --neonz 06:55, 11 jūnijā, 2009 (UTC)
Izlaboju veidni par Štokenbergu un Pabriku. Par Lāci - "obligāti" nav jābūt, bet var arī būt.. kāds kurš droši zin - varētu to precizēt.--Riharcc 13:35, 11 jūnijā, 2009 (UTC)
Paga, paga, kamerād. Tas, ka šie ir SCP nenozīmē, ka šiem ir frakcija Saeimā. Ja nemaldos, tad pēc Saeimas kāŗtības ruļļa frakcijā jābūt vismaz 5 deputātiem. Frakcija nav tas pats, kas partija... Visvaldis Lācis pie VL! sākumiem gribēja, lai jaunieši šim un vēl vienam labējam politiķim uztic partijas stūrēšanu, jo šiem esot pieredze. Tur arī viņu ceļi šķīrās. --Kurlandlegionar 13:55, 11 jūnijā, 2009 (UTC)