Izdevniecība iŽurnāli

Vikipēdijas lapa
"Izdevniecība iŽurnāli"
Tips sabiedrība ar ierobežotu atbildību
Darbības joma izdevējdarbība
Dibināts 2009. gadā
Dibinātājs Kristīne Dzelstiņa
Galvenais birojs Rīga, Karogs: Latvija Latvija
Tīmekļa vietne https://ifinanses.lv/

SIA "Izdevniecība iŽurnāli" ir pirmā izdevniecība, kas Latvijā ieviesusi interneta žurnālus[nepieciešama atsauce] un kopš 2009. gada darbojas kā profesionālo žurnālu izdevējs.[1] “Izdevniecība iŽurnāli” izstrādā arī praktiskus materiālus dažādu jomu profesionāļiem, organizē seminārus, vebinārus un konferences.

Vēsture[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

iFinanses[2] ir pirmais un lielākais interneta žurnāls par nodokļiem, grāmatvedību un finanšu vadību,[nepieciešama atsauce] kas ik dienu sniedz aktuālo informāciju par izmaiņām normatīvajos aktos, kā arī praktiskus skaidrojumus to piemērošanā. Interneta žurnāls iFinanses ir dibināts 2009. gadā, un kopš 2013. gada decembra iFinanses pie lasītājiem dodas arī papīra formātā.

2017. gada 3. aprīlī klajā tika laists jauns interneta žurnāls iTiesības[3]. iTiesības ir žurnāls par tiesību aktu praktisko pielietošanu, un tas ir domāts gan juristiem, gan personāla un citu struktūrvienību vadītājiem, kas nodarbojas ar juridisko jautājumu risināšanu uzņēmumā. Arī iTiesības kopš 2019. gada janvāra iznāk papīra formātā.

Interneta žurnāla iBizness[4] atjaunotā versija (iBizness drukātā formātā iznāca no 2015. līdz 2017. gadam) dienas gaismu ieraudzīja 2020.gada 16. aprīlī. iBizness ir interneta žurnāls uzņēmējiem un vadītājiem, kurā var lasīt gan pieredzējušu uzņēmēju intervijas un pieredzes stāstus, gan Latvijas labāko ekspertu skaidrojumus par vadītājiem svarīgiem jautājumiem vadības, mārketinga, personāla, tehnoloģiju, finanšu jomā.

"Izdevniecības iŽurnāli" jaunākais izdevums ir biznesa audiožurnāls iAudio, kurā kopš 2021. gada 31. augusta žurnāli iFinanses, iTiesības un iBizness raksti ir klausāmi arī audio formātā. iAudio ir Latvijā pirmais profesionālais audiožurnāls, kurā tiek apkopoti uzņēmumiem aktuāli un noderīgi skaidrojumi par nodokļu, grāmatvedības, darba tiesību, komerctiesību, kā arī vadības jautājumiem.[nepieciešama atsauce]

Pasākumi[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Ik gadu "Izdevniecība iŽurnāli" organizē seminārus un konferences par aktuālākajiem grāmatvedības, nodokļu, tiesību, vadības jautājumiem un citām uzņēmuma attīstībai nepieciešamām tēmām.

Ik gadu organizētie pasākumi:

  • Forums un izstāde "Uzņēmuma elektronizācija";
  • Konference "Nodokļu un grāmatvedības";
  • "Grāmatvežu čempionāts";
  • Apbalvošanas ceremonija "Biznesa lepnums".

Citi produkti[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

  • Drukātais žurnāls "iFiT" — Latvijā pirmais tik plaša vēriena žurnāls uzņēmumiem,[nepieciešama atsauce] kurā atrodamas atbildes uz katram uzņēmumam būtiskiem jautājumiem — par nodokļu piemērošanu, grāmatvedību un finanšu vadību, darba tiesību un personāla vadības tēmām, komerctiesību un vadības jautājumiem, atziņas no svaigākajiem tiesu spriedumiem, kā arī atbildes uz lasītāju jautājumiem.
  • iRokasgrāmatas — ērti lietojamas un praktiskas rokasgrāmatas interneta vidē par grāmatvedības un nodokļu jautājumiem. Rokasgrāmatas tiek regulāri aktualizētas atbilstoši grozījumiem normatīvajos aktos;
  • iVeidlapas izstrādātas, ņemot vērā Latvijas Republikā spēkā esošos normatīvos aktus, kas regulē dokumentu izstrādāšanas un noformēšanas prasības, grāmatvedības uzskaites, gada pārskatu sagatavošanas, darba attiecību noformēšanas, civiltiesisko līgumu, kā arī nodokļu piemērošanu regulējošos normatīvos aktus. Veidlapas tiek papildinātas un aktualizētas atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem.
  • iSemināri — video semināri par aktuāliem jautājumiem grāmatvedības, nodokļu un darba tiesību jomā.
  • iPlānotājs — Elektroniskais plānotājs, kas izstrādāts un īpaši pielāgots grāmatvedības jomas speciālistiem, sniedzot dažādas funkcijas, kas atgādina par nodokļu atskaitēm un maksājumu datumiem, tomēr tas noderēs arī jebkuras jomas speciālista ikdienā.
  • Grāmatvežu plānotājs ir drukātais plānotājs — ikdienas palīgs, ikviena grāmatveža labā roka, kas izstrādāts un īpaši pielāgots grāmatvedības jomas speciālistam vai entuziastam:
  • Semināri, vebināri, konferences;
  • Grāmata sākumskolas un pirmsskolas vecuma bērniem "Mārlija sapņu ceļojums, Mārlijs astronauts".

Atsauces[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]