Kategorijas diskusija:Cilvēku nodarbošanās infokastes

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Veidne monarhs, kas māk?[labot pirmkodu]

Būtu vajadzīga veidne Veidne:Monarhs. Angļiem tā figurē ar vārdu Royalty, kas ir plašāks termins, bet latviski to tik īsi un kodolīgi laikam nevar iztulkot.Rakstā Klaudijs izmantoju Veidne:Valsts amatpersona, bet tur daudz kā trūkst salīdzinot ar angļu variantu "amata" vietā jābūt "valdīja", nav bērni, pilnie vārdi, vecāki, kapa vieta. Template:Infobox_Royalty (Nezin kāpēc tur figurē arī - Template:Infobox_Roman_Royalty tā laikam ir pāradresācija).

variants nabagiem tā pati Veidne:Valsts amatpersona ar papildinājumiem derētu, bet labāk jau uzreiz angļu adaptēts variants, bez visām gudrībām - "Automatically-generated alternative to titletext" u.t.t. Ja negribas tulkot, lai paliek šekspīriski.

P.S. Vienkārši pārdomas - šeit daži aktīvisti rakstos liek veidni "vajadzīga infokaste", bet ja nav ko likt? Ir jau it kā universālā Veidne:Infokaste persona... --Varg 22:41, 12 aprīlī, 2009 (UTC)

Kur pārējie?[labot pirmkodu]

Kur tad palika visas pārējās profesijas, kas bija vēl pirms dažām dienām? Agrāk jau nebija slikti. Man pietrūka tikai aktieru infokaste. Bet nu ir otrādi. Ir tikai aktieru infokaste un visas pārējās pazudušas.--MC2013 (diskusija) 15:53, 1 jūnijā, 2014 (EEST)

Tās pagaidām ir šeit. Kad atnāks kāds bota saimnieks un salabos, būs viss šajā kategorijā. --FRK (diskusija/devums) 16:18, 1 jūnijā, 2014 (EEST)