Diskusija:Andrejs Žagars

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Černogorska[labot pirmkodu]

Biafra. Vai tiešām viss šis izmaiņu karš ir dēļ vienā provinces bibliotēkas vietnē minēta fakta?! Jeb, piedod, krišjānisms ir iegājis epidēmijas fāzē;) --Gaujmalnieks (diskusija) 17:34, 29 oktobrī, 2013 (EET)

neuztveru īsti tavu kritiku. mani labojumi bija attiecībā uz Hakasiju. ja ir diskusija, vai Žagars ir dzimis vienā vai otrā pilsētā, tad abām ir atsauces. tomēr viņa paša intervija man šķiet mazāk ticama: iespējams, pateicis žurnālistam Krasnojarska, jo to otru žurnālists tāpat nezinātu. bet varbūt arī ne. katrā ziņā man zīmīgi liekas ka arī ru.wiki ir Černogorska. --Biafra (diskusija) 23:32, 29 oktobrī, 2013 (EET)
man šķiet mazāk ticama- Nu moins!! Tak stāsts nav par to! Stāsts ir par to, ka ilggadīgs vikipēdijas autors esošu atsauci mierīgi noklāj ar savējo, bet otrs vēl pieredzējušāks to atbalsta. Ja tā patīk Černogorskas variants, var:
  1. to apspriest diskusiju lapā
  2. pievienot informāciju, apmēram: dzimis ... Krasnojarskā atsauce A, pēc citiem avotiem Černogorskā atsauce B
zīmīgi liekas ka arī ru.wiki ir Černogorska - tak tur arī kolēģis to iesprauda:) --Gaujmalnieks (diskusija) 00:55, 30 oktobrī, 2013 (EET)
vainīgs. bet joprojām vairāk ticu bibliotēkas novadpētniekiem, zinu tādus cilvēkus, viņi ir fanātiķi. nekā intervijai, lai arī paša Žagara. --Biafra (diskusija) 11:13, 30 oktobrī, 2013 (EET)
WP:TRUTH, kas protams nav noteikumi, bet ļoti noderīgi gan. Mūsu gadījumā ir divas iespējas: rīkoties kā minēts augstāk - atstāt abus variantus ar atsaucēm, jeb to dzimšanas vietu, kas minēta kādā mūsdienu enciklopēdiskajā izdevumā. Lūgšu ScAvengeram lai ieskatās. --Gaujmalnieks (diskusija) 20:00, 31 oktobrī, 2013 (EET)
Atradu savā pastkastē bezmaksas avīzi "Latvijas attīstībai", tur ir liela intervija ar Žagaru un kā dzimšanas vieta minēta Černogorska. --ScAvenger (diskusija) 21:31, 3 martā, 2014 (EET)
intuīcija + pieredze. :) man tāda avīze vēl nav, bet vienalga savu balsi viņiem neatdošu. --Biafra (diskusija) 23:10, 3 martā, 2014 (EET)

Labojumu atcelšana[labot pirmkodu]

@Vecakina, ScAvenger, Biafra, Zuiks, Edgars2007: gribu ierosināt atcelt Vecakinas 11.martā veiktos labojumus rakstā. Argumenti: 1)rakstā nevar likt nevajadzīgus citātus (no Žagara par bērnību un no O.Rubeņa), kas padara rakstu neenciklopēdisku, 2) Rindkopa par Žanetu Jaunzemi-Grendi ir pilnīgi nesaprotamā latviešu valodā. Tieši tāda pati iekopēta rakstā Žaneta Jaunzeme-Grende. Negribu pati tos labojumus atcelt, jo labojumi nav nākuši no kādas svešas interneta adreses, bet gan no zināma dalībnieka. Lūdzu dalībniecei uztvert kritiku pozitīvi. :) --MC2013 (diskusija) 2019. gada 12. marts, plkst. 13.02 (EET)[atbildēt]

rakstā par Žaneti mēģināju to pārveidot, kā man likās saprātīgi, tā, lai tomēr saglabātu kautko no autores oriģinālās informācijas. par citātiem... nav īsti viedokļa. --Biafra (diskusija) 2019. gada 12. marts, plkst. 17.13 (EET)[atbildēt]
Lai gan nav nekā traģiskāka vīrietim, kā pēc savas iniciatīvas iepīties dāmu konfliktā, tomēr piedāvāju savu kompromisa variantu, kuru neuzskatu par galīgo - pieredzējušākie klātesošie var droši to mainīt. Atvainojos, ka uzreiz publicēju pirms apspriešanas beigām, bet tas raksts ir viens no skatāmākajiem Vikipēdijā, tāpēc nolēmu pasteigties.--Egilus (diskusija) 2019. gada 12. marts, plkst. 19.04 (EET)[atbildēt]
Man šķiet, ka citāts par Andreja bērnību raksturo viņa personību, tatād lai vecākie kolēģi risinā šo jautājumu - vai atcelt labojumus vai rediģēt, saīsināt utt. Ar cieņu, --Vecakina (diskusija) 2019. gada 12. marts, plkst. 22.32 (EET)[atbildēt]
@Egilus: paldies par taviem labojumiem! Tagad raksts ir daudz labāks, kā arī tev ir izdevies ietvert Vecakinas labojumos izteikto domu. Starp citu, nekāda dāmu konflikta te nebija.:) Viss tikai raksta labā. --MC2013 (diskusija) 2019. gada 13. marts, plkst. 00.09 (EET)[atbildēt]