Uz līnijas

Vikipēdijas lapa
Uz līnijas
Uz līnijas
Žanrs diskusiju raidījums
Vadītājs Jānis Labucs
Valsts Karogs: Latvija Latvija
Valoda(s) latviešu
Izstrāde
Sērijas garums 30 min
Translācija
TV kanāls TV24
Translācijas periods 2018[1] — pašlaik

Uz līnijas ir raidījums, kurš tiek pārraidīts kanālā TV24 katru darba dienu plkst. 18:30.

Pirmais raidījuma vadītājs bija žurnālists, austrumpētnieks un skolotājs Imants Frederiks Ozols,[1] vēlāk viņu nomainīja Jānis Labucs.

“Uz Līnijas” ir interaktīvs televīzijas raidījums, kurā no pirmdienas līdz piektdienai uz interviju ar raidījuma vadītāju tiek aicinātas piedalīties interesantas un aktuālas personības. Tā ir iespēja intervijas veidā skaidrot sabiedrībai, turklāt raidījuma laikā aktīvi tiek iesaistīti arī skatītāji, dodot iespēju iesaistīties tiešraides sarunā ar saviem jautājumiem, uzdodot tos gan telefoniski studijā, gan saziņas lietotnē Whatsapp.

"Raidījums “Uz līnijas” sniedz iespēju skatītājiem rast atbildes uz sev aktuālajiem jautājumiem tiešajā ēterā, uzdodot tos studijas viesim. Latvijas televīziju programmu piedāvājumos “Uz Līnijas” joprojām ir vienīgais raidījums, kurā skatītāju iespēja uzdot jautājumus tiešraides laikā tiek izvirzīta kā satura prioritāte,” saka raidījuma vadītājs J. Labucs.

TV24 direktors Klāvs Kalniņš norāda, ka “Uz Līnijas” jau ir sevi pierādījis, kā raidījums, kas palīdz sabiedrībai padziļināti izprast ikdienas svarīgākās ziņas un notikumus.

Raidījuma mērķis ir nojaukt robežu starp televīziju un skatītāju, ļaujot uzdot intervējamajām personām sev interesējošos jautājumus visa raidījuma tiešraides laikā.[2]

Atsauces[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

  1. 1,0 1,1 «Imants Frederiks Ozols atradis jaunu darbu». la.lv. Skatīts: 2022. gada 27. aprīlis.
  2. «TV24 ēterā atgriežas interaktīvais raidījums “Uz Līnijas”». la.lv. Skatīts: 2022. gada 27. aprīlis.

Ārējās saites[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

xtv.lv