Veidnes diskusija:Fk

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Es iesaku

  1. paziņojumu likt pie default zara, jo pašlaik, ievadot {{fk|gfgff}}, neparādās Tevis domātais variants (kļūdas paziņojums)
    1. ielikt {{kļūda}}, lai uzskatāmāk, un saīsināt tekstu, jo futbolista infokastē nedarbojas parametru laušana (būs baigi platā rindiņa)
  2. derētu ieintegrēt veidnē īres paziņojumu
  3. varbūt vajadzētu padomāt par debīldrošu sintaksi, t.i., der ir WHM, i wHm, i WhM, i ReAl Madrid, i real madrid (bet tad visiem parametriem jābūt vienā formā (gan WHM, gan Real Madrid)).

Bet vispār cepums no manis par šo veidni (par ideju, izskatās, ka to varētu arī basītim izmantot). Es, protams, varu to visu pats izdarīt, bet negribas jau attaisnot savu iesauku --FRK (diskusija/devums) 12:37, 20 jūnijā, 2014 (EEST)

Vēl varbūt vajadzētu pēc līgas/valsts kārtot? --FRK (diskusija/devums) 13:08, 20 jūnijā, 2014 (EEST)
Tiek plānots, ka klubi pēc līgas/valsts būs sakārtot iekš veidne:fk/doc.
Ieliku default, bet man vienalga neizmeta kļūdas paziņojumu. Bija doma, ka vajadzētu integrēt īres veidni, bet nezinu kā. Starp citu, man jau liekas, ka nekāda vaina nav, ka vispirms ir īres veidne un tikai tad nāk klubs (es līdz galam neesmu sapratis, kāpēc īres veidni obligāti vajadzētu likt starp karogu un kluba nosaukumu). Par debīldrošo sintaksi — nezinu, kā to var panākt. Manuprāt, kam vajadzēs, tas ātri sapratīs, kas, kur un kā, galvenais, lai izmet to error, kas pašlaik netiek darīts. --Treisijs (diskusija) 13:56, 20 jūnijā, 2014 (EEST)
Biji vienu simbolu piemirsis :) Par sintaksti: izvēlēties vari kādu no šiem (paraugu skatīt šeit). Īres veidne (jāieliek pēc karoga): {{#ifeq:{{yesno|{{{īre|}}}}}|yes|{{īre}}}} --FRK (diskusija/devums) 14:07, 20 jūnijā, 2014 (EEST)
Varu Tev palūgt to visu sačinīt! Izskatās, kā Tev no tā ir lielāka saprašana. --Treisijs (diskusija) 14:26, 20 jūnijā, 2014 (EEST)
īri uzliku (lai iedabūtu, jāraksta {{fk|ARS|īre=yes}}, kur yes vietā var būt y, jā, 1). Par sintaksi: nu labi, to var arī nelikt (būtībā to labot ir piņķerīgi), nav jau kā citās veidnēs, kur tas ir tiešām vajadzīgs. Bet ja ir vēlme, tad koda pirmās divas rindas (īsāk sakot, lielais burts ir tikai pirmajam simbolam, pārējie ir mazie burti):
{{#switch:
| Ars | Arsenal | Arsenal fc | Arsenal f.c. | Londonas "arsenal" = Valsts karogs: Anglija Arsenal
--FRK (diskusija/devums) 14:52, 20 jūnijā, 2014 (EEST)
Nē, šis tomēr nestrādās (ucfirst); es atvainojos, ar ucfirst un lcfirst nav tik bieži strādāts, līdz ar to nepārzinu visus sīkumus. Nu labi, tad pagaidām lai paliek kā ir. --FRK (diskusija/devums) 15:01, 20 jūnijā, 2014 (EEST)

Tie 2/3 burtu saīsinājumi gan tādi šaubīgi. Riteņbraukšanas komandām tas vismaz ir UCI kods. --Papuass (diskusija) 18:06, 20 jūnijā, 2014 (EEST)

Tie divi, trīs burti parādās televizorā, kad pārraida spēles ar attiecīgajām komandām. Tie būtībā nav nemaz jālieto. Šajā gadījumā tie vairāk vajadzīgi, lai vieglāk orientēties veidnes kodā. --Treisijs (diskusija) 18:37, 20 jūnijā, 2014 (EEST)