Veidnes diskusija:Medicīniskais brīdinājums

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Vai šo veidni nevar pārveidot kaut kā neuzkrītošāk? Jo bojā rakstu izskatu. Varbūt var labējā malā kā infokasti ievietot vai pārtaisīt līdzīgu "citas nozīmes" veidnei? --GreenZeb (diskusija) — 2013. gada 11. februārī, plkst. 22.27 (EET)

Piekrītu, veidi vajag noformēt citādāk - šobrīd izskatās pēc uzturēšanas veidnes, it kā ar rakstu nebūtu viss kārtībā. Varētu tiekties uz Veidne:otheruses4 veidnes pusi, kaut vai kā šeit: an:Plantilla:Avisomedico. --Papuass (diskusija) 00:14, 15 augustā, 2013 (EEST)
Es saprotu cēlo mērķi, bet man liekas dīvaini, ka šī veidne aicina doties pie ārsta pat gadījumos, kad pašārstēšanās/pašdiagnostikas veikšana vai kaitīgums ir apšaubāmi (sākot no iedzimtiem traucējumiem kā albīnisms, kur viss ir sen diagnosticēts, beidzot ar bakām, kas izskaustas jau pirms gadiem četrdesmit), turklāt pie vairuma ārstniecības augu ir vairāk detaļu, kas var noderēt pašārstēšanās procesā kā pie vairuma slimību. Domāju, tekstu vajadzētu nomainīt uz kaut ko citu, kas saka, ka pie ārsta jāiet ja ir problēmas, jo Vikipēdija neatild par sekām vai vienkārši aicina izlasīt saistību atrunu. Un, protams, tā varētu nebūt tik liela, tiešām varētu visu to pašu ielikt otheruses kodā, un, lai izceltu, teiksim, uzlikt sarkanu fontu, boldu un atstāt bildīti blakus vai ko tādu ~~Xil (saruna) 03:18, 15 augustā, 2013 (EEST)
Protams, noformējumu var mainīt, tikai jāatceras, ka tas ir brīdinājums, nevis norāde. Teksts jau ar varu nedzen pie ārsta, tikai brīdina, ka ar Vikipēdiju vien problēmas risināšanai var nepietikt :) Un tā dziļākā jēga ir novērst nelielo, bet tomēr varbūtību, ka kāds var uzsākt tiesu darbus, ja iegūtā informācija novedusi pie nevēlamām sekām. Turklāt veidne nav vainīga, ja kāds ar tās pielietošanu pārspīlē. --ScAvenger (diskusija) 06:39, 15 augustā, 2013 (EEST)
Veidne ir pārvazāta rakstos. No dažiem jau izņēmu. Domāju, ka nav jābāž augšā pašam rakstam, bet varbūt sadaļā tik par simmptomiem un/vai ārstēšanas metodēm. --GreenZeb (diskusija) — 2013. gada 15. augustā, plkst. 11.54 (EET)
Arī otheruses, atbilstoši izkrāsota, ir pamanāma, re -
Medicīniskā brīdinājuma ikona
Medicīniskā brīdinājuma ikona
 Vikipēdija nevar aizstāt ārstu!
Priekš neiesūdzēšanas pietiek ar saistību atrunu sīkā drukā lapas apakšā, sūdzēt kārajiem amerikāņiem angļu Vikipēdijā tādu veidni neizmanto. Likt tikai atilstošās vietās arī būtu variants. ~~Xil (saruna) 18:57, 15 augustā, 2013 (EEST)
Angliskā Vikipēdija šādu veidni neliek, konferencē uzstājās čalis, kurš vada medicīnas projektu un tulko svarīgākās medicīnas tēmas dažādās valodās, īpaši uzsverot to, ka Vikipēdiju aktīvi izmanto jaunattīstības valstīs, lai iegūtu šo medicīniskā rakstura informāciju. --Papuass (diskusija) 19:11, 15 augustā, 2013 (EEST)