Veidnes diskusija:Saistītie portāli

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Šī veidne kopē "Veidne:Portāli". Te nav jāuzskaita visi portāli, šeit saturu liek konkrētam portālam, atbilstoši nozarei. Piemēram, kāda saistība sportam ir ar mūziku vai astronomiju? --Dainis 07:02, 4 augustā, 2009 (UTC)

Es sapratu, ka jāuzskaita visi portāli, izņemot to, kurā saraksts parādās. Piekrītu, ka vispār sports ar mūziku nav saistīts, taču pagaidām portālu ir tik maz, ka sportu ar mūziku saista kaut vai fakts, ka "par mūziku arī ir portāls". Protams, nav arī nekādu problēmu veidnē norādīt, ka, piemēram, sports ar mūziku nav saistīts (respektīvi, katram portālam uzskaitīt saistītos vai nesaistītos portālus — atkarībā, kas īsāk). Patiesībā jautājums ir par to, kā būs vieglāk visu organizēt, kad portālu skaits kļūs liels. --Marozols 13:09, 4 augustā, 2009 (UTC)
Mums nedraud tas, ka "portālu skaits kļūs liels". Būtībā vairums no mūsējiem portāliem ir neaktīvi. --Dainis 13:34, 4 augustā, 2009 (UTC)
Tiesa, bet tas netraucē ieviest kārtību jau tagad. Vienīgi pagaidām (stingri runājot) ne sportam, ne mūzikai nav saistītu portālu. --Marozols 14:10, 4 augustā, 2009 (UTC)
Līdz portāliem mums vēl augt un augt, tāpēc tagad saspringt par to, kas ir un kas nav saistīts, ir pamuļķīgi, lai gan Dainim taisnība. Pēc gadiem 10 varēs pie šī atgriezties - būs lielāka jēga. --Krishjaanis 14:15, 4 augustā, 2009 (UTC)
Tad noņemt nost tos dzēšanas paziņojumus un salikt atpakaļ norādes uz individuālajiem saistītajiem portāliem? Kosmonautikas portālam gan vajadzētu kaut ko izdarīt, jo patlaban tur rēgojas kaut kāds koda gabals. --Marozols 15:35, 4 augustā, 2009 (UTC)

Cilvēki[labot pirmkodu]

Es šajā veidnē īpaši neorientējos, tāpēc varbūt kāds pielikt klāt portālu "Cilvēki" ar tekstu "Pagaidām nav saistītu portālu.". Paldies! --FRK (runas/darbi) 09:09, 13 maijā, 2012 (UTC)