Vikipēdijas diskusija:Autortiesības

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

nesaprotu kāpēc tika dzēsts raksts par Latvijas dabas muzejs, ņemot vērā, ka esmu šī resursa autora/turētāja pārstāvis. Atklāti sakot nav bijis laika un droši vien arī nebūs laiks sarakstīt speciālu tekstu par Latvijas Dabas muzeju tieši priekš wikipedia. Tātad jautājums - kāda iemesla pēc šis raksts tika izdzēsts? Lūdzu atbildēt webmaster@ldm.gov.lv

Raksts Latvijas Dabas muzejs nav dzēsts, tas ir saglabāts hronoloģijā. Ja raksta autors piekrīt teksta brīvai izmantošanai jebkuriem mērķiem, nav problēmu rakstu atjaunot (taču tas būtu stipri jāuzlabo, jo nav Vikipēdijā pieņemtajā stilā). --ScAvenger 16:11, 13 jūnijā, 2008 (UTC)
Atjauno un varēšu Vikificēt. 91.142.13.108 16:29, 13 jūnijā, 2008 (UTC)
Atjaunosim un vikificēsim, kad autors atbildēs (nosūtīju viņam arī vēstuli). --ScAvenger 16:32, 13 jūnijā, 2008 (UTC)


Par autortiesībām Fr!Acad! sadaļai vietnē Vikipedia... http://lv.wikipedia.org/wiki/Fraternitas_Academica

Tā kā esmu gan šīs korp! biedrs, gan arī lapas academica.lv veidotājs, turklāt esmu saņēmis mūsu prezidija svētību, tad uzskatu, ka autortiesību pārkāpšana tiek man pārmesta nepamatoti! A.C. com! Eduards Blumbergs Fr!Acad! 2003.II

Labdien, es interesējos par autortiesībām: http://lv.wikipedia.org/wiki/Hartmaņa_muiža Esmu par autortiesību pārkāpumu minētā resura autora/turētāja pārstāvis. Vēlējos apstiprināt, ka atļaujam izmantot mūsu informāciju wikipedijā. Ja nepieciešams precīzs apstiprinājums var sazināties caur admin@gandrs.lv

Paldies par informāciju. Ja radīsies kādi papildus jautājumi, mēs noteikti ar Jums sazināsimies pa Jūsu uzrādīto e-pasta adresi. --Digital1 [uzrunāt] 12:22, 17 jūnijā, 2009 (UTC)

Autortiesības[labot pirmkodu]

Vai šī lapa nav novecojusi? Piemēram "Vikipēdijas teksta autortiesības pieder lietotājam, kas to tekstu ir uzrakstījis" — nevienam taču nepieder autortiesības, ne?--FRK (runas/darbi) 07:11, 15 aprīlī, 2011 (UTC)

Gan jau kaut kādas savdabīgas tiesības pienākas, jo Vikipēdijas lietotājam ir arī tiesības brīvi dzēst savu uzrakstīto tekstu rakstos. --GreenZeb (diskusija) 07:19, 15 aprīlī, 2011 (UTC)
Pieder gan, lietotājs atsakās no lielākās daļas mantisko tiesību, bet no tiesībām tik atzītam par autoru nav iespējams atteikties, tāpat atsauce uz autoru paliek obligāta. Tiesības brīvi dzēst gan ir muļķības, īpaši, ja vēl kāds pēc tam papildinājis 46.109.116.140 12:57, 15 aprīlī, 2011 (UTC)