Wheezy

Vikipēdijas lapa

Veslijs Tailers Glass (angļu: Wesley Tyler Glass; dzimis 1992. gada 26. oktobrī), profesionāli pazīstams kā Wheezy, ir amerikāņu ierakstu producents un dziesmu autors. Viņš ir strādājis ar tādiem māksliniekiem kā King Von, Young Thug, Lil Baby, Future, Lil Uzi Vert, 21 Savage, Playboi Carti, Gunna, NAV, Bankroll Mafia, Trippie Redd, Rich The Kid, Meek Mill un citiem.

Savas karjeras laikā Wheezy ir producējis daudzas ievērojamas dziesmas, piemēram, Lil Baby un Drake 2018. gada dziesmas “Yes Indeed” un Meek Mill “Going Bad”, kurā piedalās Dreiks.

Wheezy producēja visas dziesmas no amerikāņu repera Gunna debijas Drip Or Drown (2017). Vēlāk viņš strādāja par izpildproducentu kopā ar amerikāņu ierakstu producentu Turbo un amerikāņu reperi Young Thug Gunna debijas studijas albumā Drip or Drown 2 (2019) un viņa otrajā studijas albumā Wunna (2020), producējot arī lielāko daļu dziesmu no abiem albumiem.

Kā dziesmu autors viņš strādāja Bon Iver dziesmās "iMi" un "We" no viņu ceturtā studijas albuma i, i (2019). Wheezy galvenokārt producēja kanādiešu repera NAV komerciālo miksteipu Emergency Cunami (2020).