2017. gada Grand Prix Cycliste de Montréal

Vikipēdijas lapa
Jump to navigation Jump to search
2017. gada Grand Prix Cycliste de Montréal Cycling (road) pictogram.svg
Sacensību informācija
Sacensības8. Grand Prix Cycliste de Montréal
Kategorija2017. gada UCI Pasaules tūre 1.UWT
Datums2017. gada 10. septembris
Distance205,7 km
ValstsCAN Kanāda
StartsMonreāla
FinišsMonreāla
Komandas20
Braucēji startā160
Braucēji finišā101
Vidējais ātrums38,272 km/h
Rezultāti
UzvarētājsITA Djego Ulisi (UAE Team Emirates)
OtraisESP Hesuss Errada (Movistar)
TrešaisNED Toms Jelte Slagters (Cannondale-Drapac)
Kalnu karalisNED Bauke Mollema (Trek-Segafredo)
20162018 ▶
Dokumentācija Wikidata-logo S.svg

2017. gada Grand Prix Cycliste de Montréal bija šosejas riteņbraukšanas viendienas sacensības, kuras notika 10. septembrī. Tā bija 8. reize, kad notika Grand Prix Cycliste de Montréal sacensības un tās bija 34. sacensības 2017. gada UCI World Tour kalendārā.[1][2]

Sacensībās uzvarēja Djego Ulisi (UAE Team Emirates).[3]

Komandas[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Tā kā Grand Prix Cycliste de Montréal bija UCI Pasaules tūres sacensības, visas 18 UCI WorldTeam komandas tika ielūgtas un dalība tām bija obligāta. Papildus tika uzaicināta UCI profesionālā kontinentālā komanda Israel Cycling Academy un Kanādas nacionālā izlase, veidojot 20 komandu pelotonu.

WorldTeam komandas (18)
  1. FRA AG2R La Mondiale
  2. KAZ Astana
  3. BRN Bahrain-Merida
  4. USA BMC Racing
  5. GER Bora-Hansgrohe
  6. USA Cannondale-Drapac
  7. FRA FDJ
  8. BEL Lotto-Soudal
  9. ESP Movistar
  10. AUS Orica-Scott
  11. BEL Quick-Step Floors
  12. RSA Dimension Data
  13. SUI Katusha-Alpecin
  14. NED Lotto NL-Jumbo
  15. GBR Sky
  16. GER Sunweb
  17. USA Trek-Segafredo
  18. UAE UAE Emirates
Profesionālā kontinentālā komanda
  1. ISR Israel Cycling Academy
Nacionālā izlase
  1. CAN Kanāda
Wikidata-logo S.svg

Rezultāti[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

[4]

Wikidata-logo S.svgKopvērtējums
BraucējsValstsKomandaLaiks
1. Djego Ulisi ITA ItālijaUAE Team Emirates5h 22' 29"
2. Hesuss Errada ESP SpānijaMovistar+ 0"
3. Toms Jelte Slagters NED Nīderlandes KaralisteCannondale-Drapac+ 0"
4. Jans Bakelantss BEL BeļģijaAG2R La Mondiale+ 0"
5. Bauke Mollema NED Nīderlandes KaralisteTrek-Segafredo+ 6"
6. Tonijs Galopēns FRA FrancijaLotto-Soudal+ 11"
7. Gregs Van Avermāts BEL BeļģijaBMC Racing+ 16"
8. Maikls Metjūss AUS AustrālijaSunweb+ 16"
9. Peters Sagans SVK SlovākijaBora-Hansgrohe+ 16"
10. Seps Vanmarke BEL BeļģijaCannondale-Drapac+ 16"
Avots: ProCyclingStats


Atsauces[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

  1. «UCI expands WorldTour to 37 events». Cycling News. Skatīts: 2016. gada 2. oktobris.
  2. «The UCI reveals expanded UCI WorldTour calendar for 2017». UCI. Skatīts: 2016. gada 2. oktobris.
  3. Cycling News 2017-09-10T19:15:00Z. «Grand Prix Cycliste de Montreal 2017: Results». cyclingnews.com (angļu). Skatīts: 2019-09-02.
  4. ProCyclingStats profils

Ārējās saites[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]