Dalībnieka diskusija:Chorvador

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks(a), Chorvador. Esi sveicināts(a) Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

-- Sveicējs (diskusija) 23:50, 29 aprīlī, 2014 (EEST)

Līdzšinējā prakse ir pāradresāciju nekategorizēšana. Jūs taču neveidosiet teiksim tukšu lapu (ar kādu latviešu uzvārdu), kuras vienīgais saturs būs Kategorija:Latviešu uzvārdi, vai ne? Tā netiek darīts. --FRK (diskusija) 22:09, 4 novembrī, 2014 (EET)
Man nevajag to veidot, viņa IR!!! ATVERIET: Kategorija:Latviešu uzvārdi - jā jūs atstatu to ierakstu paradresacijas lapa, viņu tur neviens neredzētu, BET - Uzvārds paradās KATEGORIJĀ? vai tam nav logikas? Kur ir rakstīts, ka uzvardam japaradās kategorīja tikai ja ir vairak pa vienu personu ar tadu uzvardu?! Un lūdzu iztikt bez @sveiciena tekstiem, bet dot precīzu noradi uz teikumu kur ta aizliegts darīt. Es taču necensos izskatīties gudrak ar massveida citējumu. Chorvador (diskusija) 22:19, 4 novembrī, 2014 (EET)
a) sveiciena teksts Jūsu lapā bija jau pirms mana labojuma
b) nav runa par to, ka uzvardam japaradās kategorīja tikai ja ir vairak pa vienu personu ar tadu uzvardu, bet gan par to, ka pāradresācijas (lapas, kuras ved no viena ieraksta, kas šajā gadījumā ir uzvārds, uz citu lapu), netiek liktas kategorijā. Kad būs nozīmju atdalīšanas lapa, laipni lūdzu likt viņu visās iespējamajās (korektajās) kategorijās. --FRK (diskusija) 22:43, 4 novembrī, 2014 (EET)
Es tomer atvajnojos un atkartoti jautaju, vai ta ir jūsu personiska patiesības pārleircība, vai jūs tomer iedosiet man linku, vai vel labak dosiet teikuma teksta KOPIJU par šo: "pāradresācijas lapas netiek liktas kategorijā". Un kāda jega tad ir kategorijā "Latviešu uzvārdi" ja viņā ar tadu sistemu diezvai kadreiz paradīsies uzvards Čaks. Jā jūs tomer atvērtu kategoriju, jūs redzetu ka tiem uzvārdiem kuri nak no paradresācijas lapam CITS ŠRIFTS un tam droši vien ir iemesls paradīt ka tas iet uz pāradresācijas lapu?! Negribas vairak terēt laiku tādam murgam, lai ir ka uzskatat bet logikas nerdzu nekādas! Chorvador (diskusija) 22:57, 4 novembrī, 2014 (EET)
Vispār pāradresācijas drīkst likt kategorijās. Tās kategorijās parādās kursīvā. Sk. kaut vai šo angļu kategoriju — pilns ar pāradresācijām. --ScAvenger (diskusija) 23:41, 4 novembrī, 2014 (EET)
Tieši tāpēc es speciāli pieliku klāt vārdus Vikipēdijā latviešu valodā (kur mēs to nedarām) un vārdu netiek, nevis nedrīkst šeit. --FRK (diskusija) 23:45, 4 novembrī, 2014 (EET)
@Edgars2007: Uzmanīgi izlasi šo diskusiju. --ScAvenger (diskusija) 23:49, 4 novembrī, 2014 (EET)
Re, kur ir tā Kikosa kategorija. Kāda vaina? Ar uzvārdiem analoģiski. --ScAvenger (diskusija) 23:55, 4 novembrī, 2014 (EET)
Es tāpat tam neredzu jēgu :D --FRK (diskusija) 00:01, 5 novembrī, 2014 (EET)
Kategorijas kļūst informatīvākas. Tās jau nav tikai prasts rakstu saraksts, tur dažreiz mēdz būt arī šāda tāda pamatinformācija par tēmu u.tml. Protams, ka ne jau katra pāradresācija ir jākategorizē, tas tā vai tā drīzāk ir izņēmums. --ScAvenger (diskusija) 00:22, 5 novembrī, 2014 (EET)
Paldies, ScAvenger, brīnišķīgs piemērs - tā Kikosa kategorija! Starp citu pec šrifta uzreiz ir redzams kur vēl ir darbs! Chorvador (diskusija) 19:21, 5 novembrī, 2014 (EET)

Vikipēdijas darbnīca[labot pirmkodu]

Labdien!

6. jūnijā (otrdien) Vikipēdijas projektam latviešu valodā paliek 14 gadu. Lai to atzīmētu, aicinām visus, kas iepriekš darbojušies projektā, dienas laikā (00.00—24.00) uzrakstīt kādu jaunu rakstu. Vairāk informācijas atrodams iniciatīvas lapā. Tēma ir vēlama no vajadzīgo rakstu saraksta, bet derēs arī cita. Paldies arī par Tavu iepriekšējo ieguldījumu Vikipēdijas projektā! -- Edgars2007 (diskusija) 2017. gada 5. jūnijs, plkst. 18.49 (EEST)[atbildēt]