Dalībnieka diskusija:Ecolines

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks(a), Ecolines. Esi sveicināts(a) Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

-- Sveicējs (diskusija) 16:02, 20 martā, 2013 (EET)

Uzlabošanas veidnes[labot pirmkodu]

Uzstājīgs lūgums nedzēst uzlabošanas veidnes, pirms trūkumi novērsti. Tādā paskatā, kā raksts ir tagad, tas ir dzēšams nepārprotami. Jums ir jāizmanto dotā iespēja (ka nedzēšam uzreiz) un jāsakārto tas atbilstoši vikipēdijas prasībām. Palasiet, lūdzu, pamācības! Veiksmi vikidarbā! --Kikos (diskusija) 16:55, 20 martā, 2013 (EET)

Kurš īsti ir autortiesību turētājs Jūsu ielādētajiem attēliem? Tas jānorāda attēlu lapā. Piemēram, šeit atrodamajam ļoti līdzīgam attēlam autors ir norādīts. Bez tam tādiem izteikti reklāmiskiem attēliem Vikipēdijā nevajadzētu atrasties. --ScAvenger (diskusija) 12:29, 27 februārī, 2014 (EET)

Autortiesību turētājs ir Ecolines, šie ir publicitātes attēli, kas nopirkti. Vai jūs varētu pateikt, kā izdzēst attēlus un kuri no šiem attēliem šķiet pārāk reklāmistisks?—Šo komentāru pievienoja Ecolines (diskusijadevums).

Ja Ecolines piekrīt, ka, piemēram, konkurējošā firma šos attēlus bez atlīdzības var izmantot savās reklāmās, tad tie var palikt. Pārāk reklāmiski ir acīmredzami iestudētie attēli. Diez vai ikdienā viss tā notiek. Šādas bildes noder reklāmas bukletam, bet enciklopēdijā labāk likt šāda tipa attēlus. Tāpat šis attēls neder, jo Google kartes ir aizsargātas ar autortiesībām. --ScAvenger (diskusija) 15:28, 27 februārī, 2014 (EET)

Vai ir iespējams dzēst no vikipēdijas tos attēlus, kuros ir cilvēki un atstāt tikai tos ar autobusu un to attēlu ar google karti? Vai arī dzēšanu veic automātiski, ja neatbilst noteikumiem? Tāpat sakiet, vai raksts tiek dzēsts nepareizu attēlu izmantošanas dēļ vai dzēsti tiek tikai attēli? Paldies par informāciju.—Šo komentāru pievienoja Ecolines (diskusijadevums).

Izdzēsu gan attēlus ar cilvēkiem, gan karti no google maps, kas kā jau tika skaidrots ir aizsargāts ar autoritesībām (un nevar likt Vikipēdijā). Nē, nekas netiek darīts automātiski, izdzēst (un atjuanot) var jebkurš administrators. Un nē nepareizu attēlu izmantošanas dēļ raksts netiek dzēsts.
Lūdzu, paraksti savus komentārus ar četrām tildēm (~~~~) vai nospiežot pogu rīku joslā. Paldies! --FRK (diskusija/devums) 18:34, 28 februārī, 2014 (EET)
Toties raksts var tikt dzēsts, ja tam būs reklāmas raksturs (pirms gada jau tas tika izdarīts). Nevis uzsvērt (turklāt bez neatkarīgām atsaucēm), ka Ecolines ir lielākie un labākie, bet sausā, enciklopēdiskā valodā dot vispārīgu informāciju. Piemēram, kā rakstā Rīgas satiksme. --ScAvenger (diskusija) 20:33, 28 februārī, 2014 (EET)

Sveiki! Ņemot vērā, ka ieraksts par ECOLINES ir ticis stipri saīsināts un šobrīd tas sastāv no sausiem faktiem, vai būtu iespējams dzēst logu ar uzrakstu : "Šo rakstu uzrakstījis vai būtiski papildinājis lietotājs, kas ir saistīts ar personu vai organizāciju, par ko ir šis raksts, tāpēc tajā iespējams interešu konflikts."? Paldies!