Dalībnieka diskusija:Maris Jansons

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks(a), Maris Jansons. Esi sveicināts(a) Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

Lidosta Rīga[labot pirmkodu]

Sveiks. Paldies par ieguldījumu Vikipēdijā. Lūdzu centies rakstīt enciklopēdiskā stilā un izvairies no reklāmas tipa tekstiem, ievērojot maksimālu neitralitāti. Runa ir par raksta Starptautiskā lidosta "Rīga" sadaļu Autostāvvietā. --Digital1 (uzrunāt) 22:39, 30 decembrī, 2008 (UTC)

Diemžēl tā nu ir klaja reklāma, kas Vikipēdijā nav pieļaujama un būs jāņem ārā. --ScAvenger 22:44, 30 decembrī, 2008 (UTC)
Piekrītu tev ScAvenger, bet tiko pats pamanīju, ka šis teksts ir praktiski vārds vārdā pārtulkots no angļu valodas Vikipēdijas un sākot domāt varbūt tie telefoni ne velti ir ielikti. Atceros sevi, meklējam informāciju angļu valodas Vikipēdijā dienā pirms došanās uz Vāciju. Ko saki? --Digital1 (uzrunāt) 22:53, 30 decembrī, 2008 (UTC)
Priekš tam ir domātas ārējās saites - tur tā informācija arī būs svaigāka, jo te diez vai kāds regulāri atjaunos. --ScAvenger 23:08, 30 decembrī, 2008 (UTC)
Turklāt angļu versijā to tikko ir pielicis tas pats lietotājs un tās informācijas tālākais liktenis ir, maigi izsakoties, neskaidrs :) --ScAvenger 23:11, 30 decembrī, 2008 (UTC)
Ā, nu tad bez jautājumiem :P --Digital1 (uzrunāt) 23:25, 30 decembrī, 2008 (UTC)