Diskusija:Ērenpreiss velosipēdi

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Lietotājs Ērenpreiss kh ir uzņēmuma "Ērenpreiss Original" pārstāvis, kurš veido Vikipēdijas rakstus par Ērenpreiss, izmantojot informāciju, kas atrodama uzņēmuma mājaslapā, kas nav autortiesību pārkāpums, jo tā ir lietotāja paša veidota informācija.--Erenpreiss kh (diskusija) 12:57, 22 jūlijā, 2014 (EEST)

Jums mājaslapas apakšā ir skaidri un gaiši melns uz balta uzrakstīts © 2014 Erenpreiss. Bet raksts šādā paskatā tāpat neder.
a) šajā rakstā ir jābūt par to uzņēmumu, kas dibināts 2010. gadā, nevis par pašu Gustavu Ērenpreisu vai veco uzņēmumu, kam ir pašiem savi raksti
b) tekstam jābūt enciklopēdiskam (Toms sāka rūpīgi izzināt vēsturisko riteņu restaurācijas procesu lasot grāmatas, konsultējoties ar dažādiem cilvēkiem, apgūstot internetā pieejamo informāciju, lai saprastu kā tieši lietas tika veiktas gandrīz pirms gadsimta nav īpaši enciklopēdiski)
c) rakstīt pašiem par sevi arī nav īpaši labs stils. Vikipēdija:Kas Vikipēdija nav
d) visbeidzot variet tekstu pārrakstīt saviem vārdiem (neaizmirstot par enciklopēdiskumu un citām lietām, paskatities citu uzņēmumu rakstus, piemēram, šo). --FRK (diskusija) 13:25, 22 jūlijā, 2014 (EEST)