Diskusija:33. ieroču SS grenadieru pulks

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Varbūt bildes samazināt vēl uz 50px, nedod Dievs, tagad vēl kaut kas saredzams. Jezups (diskusija) 16:56, 31 oktobrī, 2013 (EET)

350px šeit ir par daudz - ne jau visiem ir lielformāta monitori. 200 - 250px šādos gadījumos ir ideāli; tā vai tā tās bildes interesentam būs vajadzības gadījumā jāklikšķina. Principā var pikseļus vispār nenorādīt - tad darbosies noklusētais lielums, kas ir katram norādīts izvēlēs (parasti gan šo iespēju neizmanto). --ScAvenger (diskusija) 17:20, 31 oktobrī, 2013 (EET)
Uz mana lielā, platā monitora patiesi tagad ir OK — bet kā būs ar visādiem maziem laptopiem, planšetēm un tamlīdzīgiem rīkiem? Vietām paliks šaurs teksta gabaliņš starp bildēm. Šī jau nav drukātā enciklopēdija, kura visiem ir vienāda un ir jēga foto izmēru rūpīgi pielāgot parakstiem. Te viss atkarīgs no ekrāna izšķirtspējas un izvēlētā burtu izmēra, tādēļ vajag kādu kompromisu. Es pats brīžiem lietoju pamatīga izmēra attēlus, kā šeit, bet tādi attēli ir sava veida teksta turpinājums un lasītājam ērtāk, ja nav lieki jānovērš uzmanība ar peles spaidīšanu. Šeit ir drusku savādāk, jo galvenais ir pats teksts. Teiksim, tā atkāpšanās shēma tāpat būs jāklikšķina veselas divas reizes, lai tajā iedziļinātos (ja vien negribam likt 1500px), tāpēc īstenībā ir stipri vienalga, vai rakstā tā ir 200 vai 350 px izmērā un rakstīt klāt par spiešanu uz attēla nemaz nevajag, jo Vikipēdijā tas ir pats par sevi saprotams. --ScAvenger (diskusija) 23:04, 31 oktobrī, 2013 (EET)

Lai arī es nebiju tas, kas atritināja tekstu atpakaļ, tomēr palieku pie tā, ka attēliem būtu jāpaliek 350px - ne bez iemesla tie tekstā ir izvietoti tā - ar mērķis atšķaidīt to, kas citādāk sanāk palags (visiem patīk grāmatas ar bildēm). Imo, raksts būtu jāpielāgo puslīdz viduvējam monitora izmēram - planšetes un netbuki ir minoritāte. Cik saprotu, noteikta standarta attēliem rakstos latviešu viki tak tāpat nav - attiecīgi, šeit bildes ir tādā izmērā ar nolūku un neredzu iemeslu mainīt. Atkāpšanās shēmai es redzu jēgu atstāt norādi klikšķināt, jo tur būtiskais citādāk nav saredzams. Jezups (diskusija) 09:56, 1 novembrī, 2013 (EET)