Diskusija:Andris Grandbergs

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Andris Grandbergs, mākslinieks kura "rēķinā" ir 31 mūzikas albums, turklāt ir arī oficiāli izdots CD , kā arī viņa darbi skan radio ēterā. Normunds (diskusija) 12:15, 1 augustā, 2013 (EEST)

Pašpublicētie mūzikas albumi, kas līdzvērtīgi kaktu pankiem vai jūtūbes "wannabe" zvaigznītēm nenozīmē, ka par tevi ir jāraksta enciklopēdijā, ja es ierakstīšu 31 albumu "Pipuka pārdomas -1" līdz "Pipuka pārdomas -31" ar pseidonīmu "Ielu priesteris", diez vai es būšu pietiekami nozīmīgs priekš enciklopēdijas. -- Ielu Priesteris
Eksperts LV mūzikā, piedevām asprātīgs! (Zemnieks696)
Pieņemu ka šis kadrs mūzikā arī kaut ko sajēdz - jautājums ir par to cik viņš ir nozīmīgs (tas ka kaut kādā andergraudā visi taščās no šī čaļa mūzikas neko nenozīmē) un vai nepieciešams raksts enciklopēdijā. -- Ielu Priesteris

Labi, lai top skaidrāks. Piekrītu ka "Pipuka pārdomas" nav priekš enciklopēdijas. Bet Andris Grandbergs ir mākslinieks. Te neko nedrīkst "svērt pēc svara". Liels mākslinieks, mazs... Lai būtu vienkāršāk - abstrahējamies no mūziķiem un iedomājamies ka: Ja jau enciklopēdijā ir aprakstīts stārķis(liels putns), tad tādas pat uzmanības vērts ir arī kāds ne tik izplatīts un ne tik liels bet mūsu vietējais putns.Normunds (diskusija) 10:59, 2 augustā, 2013 (EEST)

Stārķis (Ciconia ciconia) būs pazīstams gan latviešu ornitologiem, gan arī tiem, kas savā acī to zvēru nav redzējuši - tieši tādēļ ir ievietsta sistemātika (Neviens nedzēs te raksti par Lauvu, lai gan lauvu dabiskā vidē reti kurš latvietis ir redzējis). Grandberga kungs atkal pārstāv kaut kādu šauru andergraundu, kurš nav ne pazīstams ārpus savu čomu šlakas, ne arī nozīmīgs tādā mazā pīļu dīķī kā Latvijas mūzika. Tas ka viņs kopā ar čomiem&sabutiļņikiem Torņa studijas pagrabā ir iebļāvis supermegasinglu "Mīzals man pakaļā", kur izmantots lenšu magnetafons, programmējamais knaģis ar ko kniebt sev sēkliniekos utt. "radikāli" mūzikas radīšanas rīki - nepadara viņu par baigi ūberigo keksu, kuram jāvelta raksts enciklopēdija. -- Ielu Priesteris
No pašreizējā raksta nekādi neizriet šī keksa nozīmīgums. Diezgan droši dzēšama reklāma --Gaujmalnieks (diskusija) 13:34, 2 augustā, 2013 (EEST)

Lai atnāk experts, bet nesūdzoties adminam, ir pār;iecība ka Andris Grandbergs ir cienīgs būt VikipediaNormunds (diskusija) 01:04, 5 augustā, 2013 (EEST)!!!

Šeit nav runa par tavu pārliecību, bet vai šis cilvēks interesē plašāku saiedrību. Piemēra pēc, šim rakstam katastrofāli trūkst atsauču, kas parādītu, ka par viņu ir dzirdējis kāds bez viņa albumu izdevējiem. Enciklopēdija nav sociālais tīkls, kur var izveidot lapu katrs un par katru ~~Xil (saruna) 01:25, 5 augustā, 2013 (EEST)

Labi, vēlreiz atgriežamies pie putniem... nu nav tur Izveido lapu "Vētras burātājs"(Vētras burātājs]]) . bet tad arī vajag izveidot tādu lapu!!! Ja kas, katram tārpam ir jābūt Vikipēdia... Normunds (diskusija) 01:37, 5 augustā, 2013 (EEST)

Tā kā pilnīgi neko nejēdzu no tēmas (palasīju vienu atsauci, bet pēc ...izpaužas caur mūzikas notīm, digitālu ritmu, eksistenciāli sirreālu domāšanu un balss erekciju... un ...metafizikāls dialogs no elipses līdz ironiskas bezgalības estētikai — metu mieru), tad par svarīgumu neņemos spriest. Tomēr pārdomām lūgums palasīt šeit, šeit, šeit, šeit un, protams, leģendāro šo... --ScAvenger (diskusija) 01:57, 5 augustā, 2013 (EEST)

Paldies... IZSAUCIET EXPERRTU....Normunds (diskusija) 02:08, 5 augustā, 2013 (EEST) Sorry ... pats tikšu galaaa... nNu Lūdzu bez abid...... Būs vēl lmaāmvārdi - sūdzēšosNormunds (diskusija) 02:30, 5 augustā, 2013 (EEST))

Kam tu sūdzēsies un kādu ekspertu tu gribi izsaukt? :D Ja tu gribi draudzēties ar putniem var paskaidrot arī līdzībās - tu sēdi dārzā un vēro putnus, pēkšņi ieraugi vienu citā krāsā un nolem, ka tā ir jauna suga, bet pirms tu meties uz Vikipēdiju to aprakstīt ir nepieciešams, lai kāds zinātnieks būtu pārliecinājies, ka tev ir taisnība un to aprakstījis (un šeit neder apliecinājumi, ka tu šo putnu esi noķēris un vietējais zooveikals viņu piekritis pārdot kā jaunu sugu) ~~Xil (saruna) 02:51, 5 augustā, 2013 (EEST)
He. Kad es ieņemu kādu viskiju, man ar gribas dziedāt, spīdzināt giču un "performēt";) Ja nopietni, tad kārtējais atgādinājums izstrādāt nozīmīguma kritērijus mūziķiem. --Gaujmalnieks (diskusija) 19:24, 5 augustā, 2013 (EEST)
Biedinājumam — sarkanās saites, kuras laikam kāds taisās aizpildīt :) --ScAvenger (diskusija) 19:33, 5 augustā, 2013 (EEST)
Nozīmīgumu, teiksim, varētu pierādīt, piemēram, iemetot kādu Vāveres, Mazvērsītes, vai sliktākā gadījumā Rudaka (kura biogrāfija, ja atmiņa neviļ, arī savlaik tika dzēsta) atsauci, kur šie saka ka Grandbergs ir ievērojams blabla.. postpankandergraunda celmlauzis mūsu Dievzemītē. --Gaujmalnieks (diskusija) 19:35, 5 augustā, 2013 (EEST)

Paldies Gaujmalniekam, sapratu!!!Normunds (diskusija) 21:47, 5 augustā, 2013 (EEST)

Ievietota atsauce uz Andra Grandberga projekta "Isms" "Burzma" apskatu].Normunds (diskusija) 20:50, 6 augustā, 2013 (EEST)