Diskusija:Atmoda Latvijai

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Pirmkārt, ironiski skan - kamēr tā ir tikai tautas kustība, tas ir maznozīmīgs temats. Ja nopietni, tad nevar par maznozīmīgu nosaukt organizāciju, kuru, saskaņā ar reitingiem, atbalsta un ir gatavi Saeimas vēlēšanās balsot apmēram 5% Latvijas pilsoņu. Avellano (diskusija) 09:22, 6 februārī, 2014 (EET)

Pašlaik ir zināms tikai šīs kustības nosaukums un tas, ka to ir izveidojusi Inguna Sudraba. Tautas kustība vēlēšanās nepiedalīsies, tāpēc, kamēr nav izveidota partija (un pašlaik nekas tāds nav paziņots, kaut arī tas ir sagaidāms), tikmēr neredzu arī tās nozīmīgumu. Arī par partiju "Latvijas attīstībai" vai apvienību "Par labu Latviju" raksti tika izveidoti tad, kad tika izveidots pats politiskais veidojums, nevis tad, kad tika veidotas to priekšteces — biedrības. --SpeedKing (runāt  · devums) 16:02, 6 februārī, 2014 (EET)
bet vai tā nav pārāk formāla pieeja, SpeedKing? tāpat taču skaidrs, ka raksta tēma neesošajiem kritērijiem atbildīs pēc mēneša vai dažiem. es gan arī teiktu, ka pagaidām to mierīgi varēja aprakstīt Sudrabas rakstā, bet nu ja nu tā - nekas kaitīgs jau nav. --Biafra (diskusija) 22:44, 6 februārī, 2014 (EET)--Biafra (diskusija) 22:44, 6 februārī, 2014 (EET)
Atsaukties uz iepriekšējo pieredzi var tikai tad, ja iepriekšējā pieredze ir izrādījusies veiksmīga. Bet latviešu Vikipēdijas gadījumā, ja es saskaitu, cik bieži esmu dzirdējis viedokļus, ka tajā esot pārāk maz rakstu un administratoru uzvedība, dzēšot nozīmīgus rakstus, ir stipri pārspīlēta, un cik bieži, ka šajā Vikipēdijā ir pārāk daudz rakstu par maznozīmīgām tēmām, tad rezultāts varētu būt 50:0. Sabiedrībai šādi raksti ir nepieciešami, SpeedKing, un nekādu citu analogu informācijas avotu jau nav. P.S. Tagad jau ir paziņots, ka uz kustības bāzes tiks veidota partija. Avellano (diskusija) 09:20, 7 februārī, 2014 (EET)

Nosaukums[labot pirmkodu]

http://nosirdslatvijai.lv/lv/aktualitates/jaunumi/atmoda-partijas-virsmerkis-un-jaunais-nosaukums.html --OskarsC (diskusija) 2019. gada 24. februāris, plkst. 11.47 (EET)[atbildēt]