Diskusija:Edgars Vītols

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Diskusijas fragments attiecas uz lapas sagatavošanas tehniskām lietām un nav attiecināms uz aprakstīto objektu.

Nez... pārāk briesmīgs. Varbūt dzēst?--Wikipēdijas Dīdžejs (diskusija | devums) 13:32, 12 jūnijā, 2013 (EEST)


Es pat nezinu, kur uzrakstīt atbildi. Anna :)

Atbildi varat rakstīt šeit vai savā lietotāja diskusijā un Lūdzu, paraksti savus komentārus ar četrām tildēm (~~~~) vai nospiežot pogu rīku joslā. Paldies!.--Wikipēdijas Dīdžejs (diskusija | devums) 17:12, 12 jūnijā, 2013 (EEST)

-- Ir prasība pēc saistītā tekstā, bet kā rīkoties, ja ir uzskaitījums? Par to dzimšanas vietu. Vai to uzrādīt ir obligāti? Vai LV versijā tikai? Un vēl man ir ierosinājums šo "saraksti" beigās no diskusijām dzēst jo nesatur nekādu informāciju par aprakstīto objektu. Varam tā?

Diskusijas vikipēdijā nedzēš. To uzskaitījumu varētu pārveidot, tā lai tas būtu saistīts teksts. Uzskaitījums principā ir atļauts un šajā gadījumā to varētu atstāt. Un dzimšanas vietu vēlams ir uzrādīt (ja zināms, tad jāuzrāda). Jāuzrāda ir tobrīdējā valsts. Un dzimšanas vietu jāuzrāda visu valodu vikipēdijās.--Wikipēdijas Dīdžejs (diskusija | devums) 17:44, 12 jūnijā, 2013 (EEST)
Nē, tieši šādos gadījumos uzskaitījumus ir jāpārvēršs saistītā tekstā. Skatīt arī Lietotāja diskusija:Edgars2007/Arhīvs3#Diecēzes. --FRK (diskusija/devums) 17:49, 12 jūnijā, 2013 (EEST)

Labi, ja diskusijas nedzēš, tad lūgums izņemt pirmo un otro un tagad arī - pēdējo teikumu, citādi sanāk, ka uz to brīdi pusgatavas (iesāktas) infolapas novērtējums - "pārāk briesmīgs" kļūst tieši vai netieši attiecināms uz pašu apraksta objektu - cilvēku, kurš ir visnotaļ cienījams. Neesmu pieredzējusi šīs konkrētās vietnes lietotāja, kā jau pamanījāt, bet kolektīvā lēmuma dēļ uzņēmos šo rakstu ievietot. Tādēl lūgums un tikai pareizi būtu dzēst "ražošanas procesa" diskusijas šeit. Veidojas situācija, ka nevaru informāciju pasludināt par ievietotu, ja iespējams to nāksies vispār izdzēst kaut vai pirmā, galīgi neattiecināmā komentāra dēļ.

Pie reizes, kā varētu novērst "Šis raksts vai tā daļa neatbilst pieņemtajiem noformēšanas kritērijiem"? 

Par dzimšanas vietu. Ielūkojos tikko dažās citu diriģentu lapās - dzimšanas vieta nemainīgi uzrādīta LV. Tātad, nav tomēr tā, ka noteikti jāuzrāda bijusī administratīvā teritoriālā piederība? Piemēri: http://lv.wikipedia.org/wiki/Aira_Birzi%C5%86a vai http://lv.wikipedia.org/wiki/M%C4%81ris_Sirmais u.c. Bet galvenais tomēr ir pirmais jautājums par personāla "ražošanas komentāriem", pārējam nav nozīmes, ja nāksies lapu izdzēst. Ceru uz sapratni un patiesu vēlmi veidot WP LV kopā ar sabiedrību, kas arī ir WP int. mērķis.

Par to dzimšanas vietu mēs esam vienojušies likt toreizējo valsti, tā ka minētie raksti arī būtu jāpārlabo. Noformējums, manuprāt, nu jau ir puslīdz atbilstošs (sākotnējais variants tāds nepavisam nebija, tādēļ arī lietotājs DJ EV ierakstīja stipri emocionālu novērtējumu — par to nav jāapvainojas, mums tāda rakstu vētīšana jātaisa nepārtraukti). --ScAvenger (diskusija) 21:22, 12 jūnijā, 2013 (EEST)

Vai ir iespējams uzzināt, kā labot "Šis raksts vai tā daļa neatbilst pieņemtajiem noformēšanas kritērijiem."? Par "ražošanas komentāriem". Neesmu pārliecināta, ka tiem jāatrodas sadaļā Diskusija. Paskatījos citu valstu WP, tehniskos kometārus tajos nekur nemanīju.

Lūdzu, nedzēsiet diskusijas un parakstiet savus komentārus, pēc komentāra ierakstot --~~~~. Iespējams, komentārus neredzējāt, jo ne visiem rakstiem veidojas diskusijas. --SpeedKing (runāt  · devums) 00:19, 13 jūnijā, 2013 (EEST)
Noņēmu uzlabošanas veidni, jo raksts ir pietiekami labs; diskusijās dzēsts tiek tikai klajš vandalisms, šeit nekā aizvainojoša nav un uz vikipēdijas serveriem vietas gana; turpmāk jāņem vērā, ka iesācējiem priekš trenēšanās ir "smilšu kaste", par darbošanos tajā neviens nekādus komentārus neizteiks. --ScAvenger (diskusija) 00:27, 13 jūnijā, 2013 (EEST)
Lai vai kā, bet paldies par padomiem. Konstatēju, ka, pirmo reizi veidojot lapu šajā vietnē, tiešām varētu būt noderīgi un lietderīgi izmantot izmēģinājuma poligonu. Tagad zinot, ka tiek skatītas arī puspiebeigtas lapas, saprotu, ka šādā veidā tiek sagādāts lieks darbs WP komandai. Vēl tikai - vai kāds man varētu palīdzēt ievietot Foto kastē, lūdzu? Anna19854268 (diskusija) 11:01, 13 jūnijā, 2013 (EEST)
Foto ir jābūt bez autortiesībām. Un jauniem lietotājiem ir japagaida pāris dienas, pirms viņi var augšuplādēt fotogrāfijas. --Treisijs (diskusija) 11:14, 13 jūnijā, 2013 (EEST)