Diskusija:Inese Galante

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Kā īsti ir — ja cilvēks negrib publicēt savu dzimšanas datumu, vai to nebūtu jāņem vērā? Šeit kopsavilkumā tas izskaidrots ar varbūtēju kaitējumu karjerai. Turklāt citur ir 12. marts. --ScAvenger 14:46, 14 augustā, 2011 (UTC)

Pirmkārt, kas tieši tur vāciski ir rakstīts un kā tas var kaitēt karjerai? Otrkārt, ja, piemēram, Ainārs Šlesers palūgtu izņemt daļu teksta, kas varētu "kaitēt viņa karjerai" (slikts piemērs), vai mēs to darītu? --SpeedKing (runāt  · devums) 15:23, 14 augustā, 2011 (UTC)
Tas vācu komentārs bija visizsmeļošākais no daudzajiem, ko šis lietotājs devis, cītīgi ravējot to datumu ārā no visu valodu vikipēdijām. Cik saprotu, tad pārāk vecs operdziedātājs vairs varētu nebūt pieprasīts. Lielajās vikipēdijās, ja ir biogrāfijā aprakstītā cilvēka oficiāls pieprasījums, šādu informāciju var izņemt (tā kā tāda acīmredzot nav bijis, datuma dzēšana atcelta kā vandalisms). Vispār dzīvu cilvēku biogrāfijas ir diezgan slidena tēma. --ScAvenger 15:58, 14 augustā, 2011 (UTC)
Varbūt no citas operas, bet Vācijā bija gadījums, kad tiesā kādam politiķiem izdevās piespiest vikipēdiju izņemt ziņas par politisko skandālu, kas bija saistīts ar viņa darbību. Tiesas spriedums tika izpildīts un ziņas pazuda, tomēr pati vikipēdija nodrošināja to, ka tiek uzlikts jauns domēns, kurā atradās tas pats raksts, kurā bija runa par iepriekšminēto skandālu. Vārdu sakot, tiešām slidena tēma, tomēr šāda dīdīšana nešķiet pieņemam, respektīvi, no datuma izņemšanas var nonākt pie tā, ka kāds sāk izteikt pretenzijas pret rakstu saturu. Galu galā neesam Galantes kundzes reklāmas aģentūra :) --Zemgalietis 16:14, 14 augustā, 2011 (UTC)

Name and biography[labot pirmkodu]

Sorry for engligh language !

This name sounds very italian. Is it a true latvian name or an artistic name ?

Thanks.

--AXRL (diskusija) 13:54, 14 jūlijā, 2014 (EEST)

It is common Latvian name (given name), sorry. It is referenced here that she has jewish origin. --Papuass (diskusija) 14:33, 14 jūlijā, 2014 (EEST)