Diskusija:Minhenes "Bayern"

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Kādam no adiminstratoriem jāpārvieto uz Minhenes "Bayern". Pats nevaru, neļauj.--Wikipēdijas Dīdžejs (diskusija | devums) 12:00, 28 maijā, 2013 (EEST)

Uzskatu, ka ir jāpārvieto atpakaļ uz "FC Bayern München", jo tas ir zīmols. --Treisijs (diskusija) 12:36, 28 maijā, 2013 (EEST)
tā pati diskusija, kur mēs ar Treisiju esam pretējās pozīcijās. šis variants man patīk!  :) --Biafra (diskusija) 17:32, 28 maijā, 2013 (EEST)
:) Tieši tā pati... Bet jautājums joprojām ir palicis neatrisināts. Man jau nekas nav pret nosaukumu Minhenes "Bayern" (arī es šo klubu šad un tad tā dēvēju), bet tad arī FC Barcelona ir jāpārsauc par Barselonas "Barcelona" vai AC Milan par Milānas "Milan", lai būtu kaut kāda konsekvence. Es vienkārši iestājos par to, ka nevaram paši izvēlēties saukt klubus, kā gribam, bet ir jābūt kaut kādiem noteikumiem (ne Vikipēdijas lietotāju izstrādāti). Kamēr nav šie noteikumi, es esmu pret patvaļīgu klubu nosaukumu maiņu. Šajā konkrētajā gadījumā München ir iekļauts kluba nosaukumā. Retorisks jautājums: kas ļauj mums mainīt klubu nosaukumus pa savam? Tad jau arī Microsoft ir jāpārsauc par "Maikrosoftu" vai Coca-Cola par "kokakolu". --Treisijs (diskusija) 21:47, 28 maijā, 2013 (EEST)
Neredzu iemeslu saukt FC Barcelona par Barselonas "Barcelona", tiesa, nevaru arī piedāvāt labu variantu. --Papuass (diskusija) 22:08, 28 maijā, 2013 (EEST)
Par Barsu un Milānu: "diskusija" par līdzīgu gadījumu, kad FRK bija uzlicis nosaukumu Vidnojes "Vidnoje". --FRK (diskusija/devums) 22:31, 28 maijā, 2013 (EEST)
Kikos gan toreiz teica, ka neinteresantas futenes gadījumā turpinās šo lapu: Vikipēdija:Sporta klubu nosaukumi, bet futene laikam pārāk interesanta bijusi :D
P.S. Tādas lielākas, garākas diskusijas pa tēmu varētu pielikt klāt šeit (ja nu kāds vēl kādu atrod). --FRK (diskusija/devums) 22:36, 28 maijā, 2013 (EEST)
variants ir Barselonas FC un Milānas AC. bet kopumā es protams esmu par sistēmas sakārtošanu. ja mans viedoklis būs mazākumā, protams, piekāpšos. --Biafra (diskusija) 15:14, 29 maijā, 2013 (EEST)