Diskusija:Patons (filma)

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Par vāku attēliem[labot pirmkodu]

1) Vai drīkst ielādēt ieskanētu filmas DVD kasetes vāka attēlu? No "Vāku" licencēm konkrēti tādas izvēles nav. Vai šajā gadījumā var lietot licenci "Albūma vai singla vāks" (kas varbūt domāts tikai mūzikai nevis filmai)?

2) Un otrs jautājums par grāmatu vākiem. Dažas reizes esmu ielādējusi ieskanētus grāmatu vākus ar licenci "Grāmatas vāks". Līdz šim neviens man aizrādījis nav. Bet es tomēr vēlētos noskaidrot, - ja nav pieejams pirmā, oriģinālā izdevuma vāks, kas būtu vislabākais, - vai mūsu Vikipēdijā var ievietot jebkura cita izdevuma vāka attēlu (arī tulkojumam latviešu valodā), vai labāt atstāt rakstu bez attēla?--MC2013 (diskusija) 22:23, 6 martā, 2014 (EET)
1) Jā, var. Filmu vākiem jāliek parastā {{copyr}} veidne (pie augšupielādes - vispārīgs nebrīvs attēls). 2) Protams, ka var. --FRK (diskusija/devums) 00:30, 7 martā, 2014 (EET)

Par vārda latviskošanu[labot pirmkodu]

Biafra, nesapratu, kāpēc vārdu Ladislas Farago latviskoji šādi - Ladislas Faeago (Ladisla Farago)? Vai tur nav kāds burts aizklīdis ne tā, kā tu gribēji? Bez tam, rakstā trijās vietās (tai skaitā infokastē) šis cilvēks ir minēts, bet tu izlaboji tikai vienā. Es jau pati izlabotu, bet kā īsti bija domāts labot?--MC2013 (diskusija) 23:26, 25 aprīlī, 2014 (EEST)