Portāls:Cilvēki/Izmeklēts attēls

Vikipēdijas lapa

Pirmajā lapā parādās viens no vairākiem ieliktajiem attēliem.

Fjodors Dostojevskis
Fjodors Dostojevskis
Autors: Vasilijs Perovs

Fjodors Dostojevskis (Фёдор Михайлович Достоевский) bija krievu prozaiķis, žurnālists un tulkotājs. Viņu uzskata par vienu no izcilākajiem krievu rakstniekiem.

Autors: Nicolas Genin

Džordžs Klūnijs (George Timothy Clooney) ir amerikāņu aktieris, filmu režisors, producents un scenārists. Ir saņēmis trīs Zelta globusa balvas un vienu Amerikas Kinoakadēmijas balvu.

Autors: Cecil W. Stoughton

Lindons Džonsons (Lyndon Baines Johnson) bija ASV trīsdesmit sestais prezidents. Viņš bija viceprezidents laikā, kad ASV prezidenta amatā atradās Džons Kenedijs. Pēc Dž. Kenedija slepkavības 1963. gada 22. novembrī L. Džonsons saskaņā ar ASV konstitūciju kļuva par prezidentu.

Autors: Holger Motzkau
Zviedrijas kroņprincese Viktorija un Dāniels Vestlings
Autors: Todd Laracuenta

Geiša tradicionāli ir japāņu sieviete - izklaidētāja un laika kavētāja, kura ir skolota tradicionālajās japāņu mākslās, tai skaitā mūzikā, dziedāšanā un dejošanā, kā arī prot vadīt tējas ceremoniju un pieprot samisena spēli. Geišas arī iesaista savus klientus vieglās sarunās.

Autors: Manuel Archain

Džimijs Veilss (Jimmy Donal Wales), zināms arī kā Džimbo (Jimbo), ir amerikāņu interneta biznesmenis, wiki koncepcijas ideologs un Vikipēdijas dibinātājs. Viņš ir iesaistījies arī Nupedia dibināšanā, kas ir Vikipēdijas priekštece un pastāvēja no 2000. līdz 2003. gadam. Veilss ir dzimis Hantsvilā, Alabamas štatā.

Autors: Daniel Schwen

Policija (police) ir valsts pārvaldes institūcija, kuras uzdevums ir nodrošināt sabiedrisko kārtību un mieru, cīnīties pret noziedzību (noziegumu novēršana, atklāšana un sodīšana).