Portāls:Hokejs/Izmeklēta biogrāfija

Vikipēdijas lapa

Pirmajā lapā parādās viens no vairākiem ieliktajiem "Izmeklēta biogrāfija" apkopojumiem. Ar laiku saraksts tiks papildināts.

Normunds Sējējs ir bijušais latviešu hokejists, aizsargs. Pašlaik Sējējs ir Kontinentālās hokeja līgas kluba Prāgas "Lev" ģenerālmenedžeris. Laikā no 2008. līdz 2012. gadam viņš bija KHL kluba Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžeris. Savu spēlētāja karjeru Sējējs noslēdza Latvijas līgas klubā HK Rīga 2000, kurā bija komandas kapteinis. No 2006. līdz 2008. gadam Sējējs bija HK Rīgas 2000 galvenais treneris.

Herberts Vasiļjevs ir latviešu hokejists, kreisās malas uzbrucējs, kurš Latvijas hokeja izlases rindās nereti spēlēja arī centra pozīcijā. Vasiļjevs ir Vācijas pilsonis. Vasiļjevs spēlē Vācijas hokeja līgas klubā Krēfeldes "Pinguine", pēdējos četrus gadus pildot arī komandas kapteiņa funkcijas.

Sami Salo ir profesionāls somu hokejists, spēlē aizsarga pozīcijā, Somijas hokeja izlases dalībnieks. Kopš 2002. gada pārstāv Nacionālās hokeja līgas klubu Vankūveras "Canucks". Izlases sastāvā viņš ir ieguvis sudraba medaļas 2001. gada Pasaules čempionātā un 2006. gada Olimpiskajās spēlēs, kā arī bronzas medaļu 2010. gada Olimpiskajās spēlēs.