Veidnes diskusija:Ilgstošā labošanā

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Respektīvi, laipni lūgti jaukties pa vidu, kamēr es pārtaisu? :) --Kikos 08:41, 20 jūlijā, 2010 (UTC)

Vai nebūtu labāks nosaukums "inuse2" vai arī "long inuse"? Daudz īsāk. --91.188.57.214 09:00, 20 jūlijā, 2010 (UTC)

Ierosinu šo veidni likvidēt. No tās nav jēgas, jo tā arī netop skaidrs - būs rediģēšanas konflikti vai nē. Un no otras puses - mums taču neviens raksts nav granītā cirsts - visi tiek intensīvāk vai mazāk intensīvi pārstrādāti. No trešās puses - jauniem lietotājiem rodas mānīgs iespaids, ka ja uzliek šo veidni, tad citi rakstam pievērš pastiprinātu uzmanību. Ja nebūs argumentētu iebilžu, pēc 24h veidni likvidēšu. --Kikos (diskusija) 18:16, 3 novembrī, 2012 (UTC)

+ Atbalstu. Ja raksts ir jāpārstrādā un jāpievērš tam uzmanība, mums ir lērums uzlabošanas veidņu. --ScAvenger (diskusija) 18:40, 3 novembrī, 2012 (UTC)
- Neatbalstu. Lai arī pats ļoti reti lietoju šo veidni, uzskatu to par noderīgu. Ja rakstā ir ielikta šī veidne, tas ļauj pateikt, ka kāds plāno rakstu papildināt vai ik pa laikam to papildina, lai arī dotajā brīdī to nedara. Līdz ar to var redzēt un izvērtēt to, ka nav vajadzības pašam rakstu papildināt ar informāciju, lai divi lietotāji vienlaicīgi neizdarītu divus lielus darbus. --GreenZeb — 2012. gada 3. novembrī, plkst. 23.58 (UTC +3)
Man ir vienalga, lai gan es varu aptuveni atrast dažus iemeslus kāpēc veidne jāatstāj, turklāt, ja pareizi atceros, tā tikai izveidota, jo daži jutās, ka tā atrisinās sasāpējušas problēmas... Anyway, es gribēju ierosināt, ka, ja veidni nedzēš, varbūt derētu uztaisīt viņu arī vizuāli atšķirīgu no parastās inuse ~~Xil (saruna) 23:05, 3 novembrī, 2012 (UTC)
Ja grib izvērtēt raksta "pārstrādāšanas dinamiku", tā vai tā ir jāskatās hronoloģijā. Un tās veidnes praksē tiek atstātas mēnešiem ilgi. --ScAvenger (diskusija) 05:04, 4 novembrī, 2012 (UTC)
Bet no hronoloģijas nevar saprast, vai rakstu lietotājs turpinās papildināt vai nē. Veidne ir arī svarīga īsu aizmetņu un dzēšanai izvirzīto rakstu gadījumos. --GreenZeb — 2012. gada 4. novembrī, plkst. 11.17 (UTC +3)
- Neatbalstu Šo veidni izveidoju, jo diez gan bieži man ir tā, ka iesāku rakstīt rakstu, bet dažādu iemeslu dēļ nav laika pat izveidot līdz galam aizmetni. Tādēļ ievietoju veidni un eju darīt to, kas man ir jāizdara. Bez šīs veidnes uzrakstītais visticamāk jādzēš, bet to es nevēlos pieļaut. Savukārt iespēja rediģēt rakstu, kamēr tur veidne atrodas, ir daudz labāk nekā "inuses" veidnes gadījumā, jo nereti kad kāds cits "inuses" veidni ir ievietojusi un tā stāv rakstā vairākas dienas, man tā vien gribas kaut ko palabot (man personīgi tā ir bijis vairākas reizes). Novērojumi liecina, ka visbiežāk gribas rediģēt tos rakstus, kurus kāds cits ir tikko rediģējis. Vēlāk, kad veidne vairs nav bijusi rakstā, esmu jau aizmirsis par konkrēto rakstu. Par rediģēšanas konfliktiem: tos var ļoti vienkārši atrisināt. Es parasti uzspiežu "back" un salīdzinu ar citu izdarīto labojumu. Ja redzu, ka kaut kas no manis labotā nav izdarīts, tad nokopēju un viss notiek. --Treisijs (diskusija) 16:06, 4 novembrī, 2012 (UTC)
Drīzāk + Atbalstu, bet principā man ir vienalga. Toties nepatīk tas, ka veidne rakstos bieži vien stāv mēnešiem. P.S. Treisij, gadījumā, kad iesāktu rakstu nav laika pabeigt, es to saglabāju notepad :) --Laurijs (diskusija) 16:51, 12 novembrī, 2012 (UTC)
Bet tad pastāv iespēja, ka kāds cits to ievietos (tas ir īpaši problemātisks jautājums vikiholiķiem līdz kaulam un dziļāk :D ). --FRK (diskusija/devums) 17:14, 12 novembrī, 2012 (UTC)
- Neatbalstu Man ir ieradums marinēt dažādas lietas smilšu kastē, saņemties, uzmest kaut ko jaunu uz "inuse2", pastrādāt tālāk. Pamazām no labojumiem mācos. --IndulisMX (diskusija) 15:05, 16 novembrī, 2012 (UTC)