Veidnes diskusija:Sveiciena teksts

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Ja kādi iebildumi vai ieteikumi par tekstu tad droši, rakstiet - nekožu :D --Digital1 (uzrunāt) 20:25, 24 oktobrī, 2008 (UTC)

O, labais, šitas uzlabojums, manuprāt (vajadzīgo rakstu pievienošana) ļauj cilvēku stimulēt uz darbību šeit, uzreiz ir skaidrs, ko darīt un ar ko sākt. Varbūt vēl pierakstīt, ka drīkst tulkot informāciju no angļu vikipēdijas un norādīt saiti uz viņu sākumlapu, tad būs baigi labi. --Romāns Kolduns 16:32, 14 augustā, 2009 (UTC)

Smilšu kaste[labot pirmkodu]

To rindiņu par eksperimentu veikšanu smilšu kastē un neeksperimentēšanu citur vajadzētu kaut kā labāk izcelt. Ja ieliek sarkanu fontu, tad tie linki uz lietotāja lapu un personisko smilšu kasti, maigi izsakoties, nav īpaši labi redzami, bet ja ieliek lielāku fontu (kā rindiņai "Pirms darba uzsākšanas bla, bla, bla..."), tad ne īpaši skaisti izskatās. Ir kādas idejas [jo šoreiz tiešām vajag kaut ko darīt lietas labā]? --FRK (diskusija/devums) 18:07, 6 jūnijā, 2012 (UTC)

Ar pasvītrojumu nepietiktu? --ScAvenger (diskusija) 18:16, 6 jūnijā, 2012 (UTC)
Sākumam noteikti būs labi :) --FRK (diskusija/devums) 18:19, 6 jūnijā, 2012 (UTC)
Man šķiet, ka tur tie uzbļāvieni :) dublējas. Vajadzētu pēc iespējas noīsināt tos tekstus, lielāka iespēja, ka kāds izlasīs. --Papuass (diskusija) 14:05, 12 martā, 2015 (EET)

Manuprāt varētu salikt tā kā bulletus. Apmēram šādi (protams, ar visiem linkiem).

  • Svarīgākā pamatinformācija
    • lietošanas pamācība
    • stila rokasgrāmata
    • u.t.t.
  • LUN
  • Kopienas portāls - vieta, kur uzdod jautājumus
    • vēl var uzdot katram lietotājam personiski
  • Pēdējās izmaiņas - savos un cits rakstos veiktās izmaiņas
  • šeit uzbrēciens par smilšu kasti

Vēl var salikt smuki tādos blokos. Tos, kas ir paši par sevi saprotami (LUN piemēram), bez paskaidrojošā teksta; tos, kas specifiski Vikipēdijai (pēd. izmaiņas) - ar paskaidrojumu. --FRK (diskusija) 14:12, 12 martā, 2015 (EET)

Vai arī neviens savā diskusiju lapā nemaz neieskatās un uzreiz metas vagā :) Kur vēl ielikt tās viedākās atziņas (necūkoties rakstos, nekopēt, komunicēt), lai cilvēki tās ieraudzītu? Nevajag taisīt kruti un universāli, vajag īsi, aroganti (LR1) un kodolīgi. Kā miličiem :) Tikai minimumu. --Kikos (diskusija) 14:14, 12 martā, 2015 (EET)
Labošanas režīmā ir tas teksts: Saturs, kas pārkāpj jebkāda veida autortiesības, tiks dzēsts. Enciklopēdijas saturam jābūt pārbaudāmam. Ievērojot dažus noteikumus un nosacījumus, jebkurš var labot, izmantot un atkārtoti izplatīt darbu, kas tiek publicēts Vikipēdijā.. Tas būtu viens no variantiem, kur sākt. --FRK (diskusija) 14:18, 12 martā, 2015 (EET)
Spriežot pēc rezultāta, visi (vai lielākā daļa) jauno lietotāju izmanto vizuālo redaktoru un tur nekas neparādās. --Kikos (diskusija) 14:21, 12 martā, 2015 (EET)
Pagaidām labākais, ko varu piedāvāt, ir MediaWiki:Editnotice-0. Vari likt zem tās veidnes visu, ko sirds vēlas, es pēc tam formatējumu pielabošu. Par viz.redaktoru - šis parādīsies pirmajā momentā, bet lietotājam būs iespēja aizvērt. Tehnoloģiju skatīt rakstā "Smilšu kaste". --FRK (diskusija) 14:32, 12 martā, 2015 (EET)

Vienalga tas sveiciens ir par lielu un nedraudzīgs. Lai izvairītos no nepatīkamiem starpgadījumiem vispār skan kā no policijas. UN es kā vecs vikipēdists jautāju - kas ir LUN? --Feens (diskusija) 15:31, 12 martā, 2015 (EET)

WP:LUN. Protams, pašā veidnē bez saīsinājumiem. Man vienkārši bija slinkums :) --FRK (diskusija) 15:43, 12 martā, 2015 (EET)