WTA ranga pirmo numuru saraksts

Vikipēdijas lapa
Jump to navigation Jump to search
Pašreizējā ranga līdere vienspēlēs Ešlija Bārtija
Pašreizējā ranga līdere dubultspēlēs Kristīna Mladenoviča

WTA ranga pirmo numuru saraksts ir Sieviešu tenisa asociācijas veidotā ranga līderu saraksts.

Kopš profesionālā WTA ranga ieviešanas 1975. gadā vienspēļu ranga līderes statusā ir bijušas 27 spēlētājas. Visilgāk (377 nedēļas) ranga līderes godā ir bijusi vāciete Štefi Grafa, viņai arī pieder rekords par visvairāk nedēļām pēc kārtas ranga līderes godā (186 nedēļas). Pašreizējā ranga līdere vienspēlēs ir Ešlija Bārtija.

Dubultspēļu ranga līderes statusā ir bijušas 42 spēlētājas. Visilgāk (237 nedēļas) ranga līderes godā ir bijusi ASV pārstāve Martina Navrātilova, viņai arī pieder rekords par visvairāk nedēļām pēc kārtas ranga līderes godā (181 nedēļa). Pašreizējā ranga līdere dubultspēlēs ir Kristīna Mladenoviča. Ranga līderes godā ir bijusi arī Latvijas pārstāve Larisa Neilande (4 nedēļas).

Ranga līdere ir tā tenisiste, kas pēdējo 52 nedēļu laikā ir sakrājusi visvairāk punktu. Rangs tiek atjaunināts un publicēts gandrīz katru pirmdienu.

Ranga līderes vienspēlēs[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

NPK Valsts Spēlētāja Sākuma datums Beigu datums Nedēļas 1. vietā Nedēļas kopā
1
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Krisa Everte 1975. gada 3. novembrī 1976. gada 25. aprīlī 25 25
2
Valsts karogs: Austrālija Evona Gulagonga 1975. gada 26. aprīlī 1976. gada 9. maijā 2 2
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Krisa Everte (2) 1976. gada 10. maijā 1978. gada 9. jūlijā 113 138
3
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Martina Navrātilova 1978. gada 10. jūlijā 1979. gada 13. janvārī 26 26
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Krisa Everte (3) 1979. gada 14. janvārī 1979. gada 27. janvārī 2 140
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Martina Navrātilova (2) 1979. gada 28. janvārī 1979. gada 24. februārī 4 30
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Krisa Everte (4) 1979. gada 25. februārī 1979. gada 15. aprīlī 7 147
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Martina Navrātilova (3) 1979. gada 16. aprīlī 1979. gada 24. jūnijā 10 40
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Krisa Everte (5) 1979. gada 25. jūnijā 1979. gada 9. septembrī 11 158
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Martina Navrātilova (4) 1979. gada 10. septembrī 1980. gada 6. aprīlī 31 71
4
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Treisija Ostina 1980. gada 7. aprīlī 1980. gada 20. aprīlī 2 2
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Martina Navrātilova (5) 1980. gada 21. aprīlī 1980. gada 6. jūlijā 11 82
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Treisija Ostina (2) 1980. gada 7. jūlijā 1980. gada 17. novembrī 19 21
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Krisa Everte (6) 1980. gada 18. novembrī 1982. gada 2. maijā 76 234
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Martina Navrātilova (6) 1982. gada 3. maijā 1982. gada 16. maijā 2 84
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Krisa Everte (7) 1982. gada 17. maijā 1982. gada 13. jūnijā 4 238
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Martina Navrātilova (7) 1982. gada 14. jūnijā 1985. gada 9. jūnijā 156 240
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Krisa Everte (8) 1985. gada 10. jūnijā 1985. gada 13. oktobrī 18 256
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Martina Navrātilova (8) 1985. gada 14. oktobrī 1985. gada 27. oktobrī 2 242
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Krisa Everte (9) 1985. gada 28. oktobrī 1985. gada 24. novembrī 4 260
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Martina Navrātilova (9) 1985. gada 25. novembrī 1987. gada 16. augustā 90 332
5
Valsts karogs: Rietumvācija/Valsts karogs: Vācija Štefi Grafa 1987. gada 17. septembrī 1991. gada 10. aprīlī 186 186
6
Valsts karogs: Dienvidslāvija Monika Seleša 1991. gada 11. aprīlī 1991. gada 4. augustā 21 21
Valsts karogs: Vācija Štefi Grafa (2) 1991. gada 5. augustā 1991. gada 11. augustā 1 187
Valsts karogs: Dienvidslāvija Monika Seleša (2) 1991. gada 12. augustā 1991. gada 18. augustā 1 22
Valsts karogs: Vācija Štefi Grafa (3) 1991. gada 19. augustā 1991. gada 8. septembrī 3 190
Valsts karogs: Dienvidslāvija Monika Seleša (3) 1991. gada 9. septembrī 1993. gada 6. jūnijā 91 113
Valsts karogs: Vācija Štefi Grafa (4) 1993. gada 7. jūnijā 1995. gada 5. februārī 87 277
7
Valsts karogs: Spānija Aranča Sančesa Vikario 1995. gada 6. februārī 1995. gada 19. februārī 2 2
Valsts karogs: Vācija Štefi Grafa (5) 1995. gada 20. februārī 1995. gada 26. februārī 1 278
Valsts karogs: Spānija Aranča Sančesa Vikario (2) 1995. gada 27. februārī 1995. gada 9. aprīlī 6 8
Valsts karogs: Vācija Štefi Grafa (6) 1995. gada 10. aprīlī 1995. gada 14. maijā 5 283
Valsts karogs: Spānija Aranča Sančesa Vikario (3) 1995. gada 15. maijā 1995. gada 11. jūnijā 4 12
Valsts karogs: Vācija Štefi Grafa (7) 1995. gada 12. jūnijā 1995. gada 14. augustā 9 292
Valsts karogs: Vācija
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis
Štefi Grafa (7)
Monika Seleša (4)
1995. gada 15. augustā 1996. gada 3. novembrī 64 356
177
Valsts karogs: Vācija Štefi Grafa (7) 1996. gada 4. novembrī 1996. gada 17. novembrī 2 358
Valsts karogs: Vācija
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis
Štefi Grafa (7)
Monika Seleša (5)
1996. gada 18. novembrī 1996. gada 24. novembrī 1 359
178
Valsts karogs: Vācija Štefi Grafa (7) 1996. gada 25. novembrī 1997. gada 30. martā 18 377
8
Valsts karogs: Šveice Martina Hingisa 1997. gada 31. martā 1998. gada 11. oktobrī 80 80
9
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Lindseja Devenporta 1998. gada 12. oktobrī 1999. gada 7. februārī 17 17
Valsts karogs: Šveice Martina Hingisa (2) 1999. gada 8. februārī 1999. gada 4. jūlijā 21 101
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Lindseja Devenporta (2) 1999. gada 5. augustā 1999. gada 8. augustā 5 22
Valsts karogs: Šveice Martina Hingisa (3) 1999. gada 9. augustā 2000. gada 2. martā 34 135
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Lindseja Devenporta (3) 2000. gada 3. aprīlī 2000. gada 7. maijā 5 27
Valsts karogs: Šveice Martina Hingisa (4) 2000. gada 8. maijā 2000. gada 14. maijā 1 136
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Lindseja Devenporta (4) 2000. gada 15. maijā 2000. gada 21. maijā 1 28
Valsts karogs: Šveice Martina Hingisa (5) 2000. gada 22. maijā 2001. gada 14. oktobrī 73 209
10
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Dženifera Kapriati 2001. gada 15. oktobrī 2001. gada 4. novembrī 3 3
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Lindseja Devenporta (5) 2001. gada 5. novembrī 2002. gada 13. janvārī 10 38
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Dženifera Kapriati (2) 2002. gada 14. janvārī 2002. gada 24. februārī 6 9
11
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Venusa Viljamsa 2002. gada 25. februārī 2002. gada 17. martā 3 3
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Dženifera Kapriati (3) 2002. gada 18. martā 2002. gada 21. aprīlī 5 14
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Venusa Viljamsa (2) 2002. gada 22. aprīlī 2002. gada 19. maijā 4 7
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Dženifera Kapriati (4) 2002. gada 20. maijā 2002. gada 9. jūnijā 3 17
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Venusa Viljamsa (3) 2002. gada 10. jūnijā 2002. gada 7. jūlijā 4 11
12
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Serena Viljamsa 2002. gada 8. jūlijā 2003. gada 10. augustā 57 57
13
Valsts karogs: Beļģija Kima Kleistersa 2003. gada 11. augustā 2003. gada 19. oktobrī 10 10
14
Valsts karogs: Beļģija Žustīne Enāna 2003. gada 20. oktobrī 2003. gada 26. oktobrī 1 1
Valsts karogs: Beļģija Kima Kleistersa (2) 2003. gada 27. oktobrī 2003. gada 9. novembrī 2 12
Valsts karogs: Beļģija Žustīne Enāna (2) 2003. gada 10. novembrī 2004. gada 12. septembrī 44 45
15
Valsts karogs: Francija Amēlija Moresmo 2004. gada 13. septembrī 2004. gada 17. oktobrī 5 5
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Lindseja Devenporta (6) 2004. gada 18. oktobrī 2005. gada 21. augustā 44 82
16
Valsts karogs: Krievija Marija Šarapova 2005. gada 22. augustā 2005. gada 28. augustā 1 1
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Lindseja Devenporta (7) 2005. gada 29. augustā 2005. gada 11. septembrī 2 84
Valsts karogs: Krievija Marija Šarapova (2) 2005. gada 12. septembrī 2005. gada 23. oktobrī 6 7
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Lindseja Devenporta (8) 2005. gada 24. oktobrī 2006. gada 29. janvārī 14 98
Valsts karogs: Beļģija Kima Kleistersa (3) 2006. gada 30. janvārī 2003. gada 19. martā 7 19
Valsts karogs: Francija Amēlija Moresmo (2) 2006. gada 20. martā 2006. gada 12. novembrī 34 39
Valsts karogs: Beļģija Žustīne Enāna (3) 2006. gada 13. novembrī 2007. gada 28. janvārī 11 56
Valsts karogs: Krievija Marija Šarapova (3) 2007. gada 29. janvārī 2007. gada 18. martā 7 14
Valsts karogs: Beļģija Žustīne Enāna (4) 2007. gada 19. martā 2008. gada 18. maijā 61 117
Valsts karogs: Krievija Marija Šarapova (4) 2008. gada 19. maijā 2008. gada 8. jūnijā 3 17
17
Valsts karogs: Serbija Ana Ivanoviča 2008. gada 9. jūnijā 2008. gada 10. augustā 9 9
18
Valsts karogs: Serbija Jeļena Jankoviča 2008. gada 11. augustā 2008. gada 17. augustā 1 1
Valsts karogs: Serbija Ana Ivanoviča (2) 2008. gada 18. augustā 2008. gada 7. septembrī 3 12
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Serena Viljamsa (2) 2008. gada 8. septembrī 2008. gada 5. oktobrī 4 61
Valsts karogs: Serbija Jeļena Jankoviča (2) 2008. gada 6. oktobrī 2009. gada 1. februārī 17 18
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Serena Viljamsa (3) 2009. gada 2. februārī 2009. gada 19. aprīlī 11 72
19
Valsts karogs: Krievija Dinara Safina 2009. gada 20. aprīlī 2009. gada 11. oktobrī 25 25
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Serena Viljamsa (4) 2009. gada 12. oktobrī 2009. gada 25. oktobrī 2 74
Valsts karogs: Krievija Dinara Safina (2) 2009. gada 26. oktobrī 2009. gada 1. novembrī 1 26
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Serena Viljamsa (5) 2009. gada 2. novembrī 2010. gada 10. oktobrī 49 123
20
Valsts karogs: Dānija Karolīna Vozņacka 2010. gada 11. oktobrī 2011. gada 13. februārī 18 18
Valsts karogs: Beļģija Kima Kleistersa (4) 2011. gada 14. februārī 2011. gada 20. februārī 1 20
Valsts karogs: Dānija Karolīna Vozņacka (2) 2011. gada 21. februārī 2012. gada 29. janvārī 49 67
21
Valsts karogs: Baltkrievija Viktorija Azarenka 2012. gada 30. janvārī 2012. gada 10. jūnijā 19 19
Valsts karogs: Krievija Marija Šarapova (5) 2012. gada 11. jūnijā 2012. gada 8. jūlijā 4 21
Valsts karogs: Baltkrievija Viktorija Azarenka (2) 2012. gada 9. jūlijā 2013. gada 17. februārī 32 51
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Serena Viljamsa (6) 2013. gada 18. februārī 2016. gada 11. septembrī 186 309
22
Valsts karogs: Vācija Angelika Kerbere 2016. gada 12. septembrī 2017. gada 29. janvārī 20 20
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Serena Viljamsa (7) 2017. gada 30. janvārī 2017. gada 19. martā 7 316
Valsts karogs: Vācija Angelika Kerbere (2) 2017. gada 20. martā 2017. gada 23. aprīlī 5 25
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Serena Viljamsa (8) 2017. gada 24. aprīlī 2017. gada 14. maijā 3 319
Valsts karogs: Vācija Angelika Kerbere (3) 2017. gada 15. maijā 2017. gada 16. jūlijā 9 34
23
Valsts karogs: Čehija Karolīna Plīškova 2017. gada 17. jūlijā 2017. gada 10. septembrī 8 8

24
Valsts karogs: Spānija Garbinje Mugurusa 2017. gada 11. septembrī 2017. gada 8. oktobrī 4 4
25
Valsts karogs: Rumānija Simona Halepa 2017. gada 9. oktobrī 2018. gada 28. janvārī 16 16
Valsts karogs: Dānija Karolīna Vozņacka (3) 2018. gada 29. janvārī 2018. gada 25. februārī 4 71
Valsts karogs: Rumānija Simona Halepa (2) 2018. gada 26. februārī 2019. gada 27. janvārī 48 64
26
Valsts karogs: Japāna Naomi Osaka 2019. gada 28. janvārī 2019. gada 23. jūnijā 21 21
27
Valsts karogs: Austrālija Ešlija Bārtija 2019. gada 24. jūnijā pašlaik 1 1

Ranga līderes dubultspēlēs[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

NPK Valsts Spēlētāja Sākuma datums Beigu datums Nedēļas 1. vietā Nedēļas kopā
1
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Martina Navrātilova 1984. gada 4. septembrī 1985. gada 17. martā 27 27
2
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Pema Šrivere 1985. gada 18. martā 1986. gada 19. janvārī 44 44
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Martina Navrātilova (2) 1986. gada 20. janvārī 1986. gada 20. jūlijā 26 53
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Pema Šrivere (2) 1986. gada 21. jūlijā 1986. gada 17. augustā 4 48
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Martina Navrātilova (3) 1986. gada 18. augustā 1990. gada 4. februārī 181 234
3
Valsts karogs: Čehoslovākija Helēna Sukova 1990. gada 5. februārī 1990. gada 18. februārī 2 2
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Martina Navrātilova (4) 1990. gada 19. februārī 1990. gada 4. martā 2 236
Valsts karogs: Čehoslovākija Helēna Sukova (2) 1990. gada 5. martā 1990. gada 6. maijā 9 11
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Martina Navrātilova (5) 1990. gada 7. maijā 1990. gada 13. maijā 1 237
Valsts karogs: Čehoslovākija Helēna Sukova (3) 1990. gada 14. maijā 1990. gada 26. augustā 15 26
4
Valsts karogs: Čehoslovākija Jana Novotna 1990. gada 27. augustā 1990. gada 14. oktobrī 7 7
Valsts karogs: Čehoslovākija Helēna Sukova (4) 1990. gada 15. oktobrī 1991. gada 17. augustā 18 44
Valsts karogs: Čehoslovākija Jana Novotna (2) 1991. gada 18. augustā 1991. gada 3. martā 2 9
5
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Džidži Fernandesa 1991. gada 4. martā 1991. gada 10. martā 1 1
Valsts karogs: Čehoslovākija Jana Novotna (3) 1991. gada 11. martā 1991. gada 31. martā 3 12
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Džidži Fernandesa (2) 1991. gada 1. aprīlī 1991. gada 7. aprīlī 1 2
Valsts karogs: Čehoslovākija Helēna Sukova (5) 1991. gada 8. aprīlī 1991. gada 9. jūnijā 9 53
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Džidži Fernandesa (3) 1991. gada 10. jūnijā 1991. gada 8. septembrī 13 15
Valsts karogs: Čehoslovākija Jana Novotna (4) 1991. gada 9. septembrī 1991. gada 6. oktobrī 4 16
6
Valsts karogs: Padomju Savienība Nataša Zvereva 1991. gada 7. oktobrī 1991. gada 13. oktobrī 1 1
Valsts karogs: Čehoslovākija Jana Novotna (5) 1991. gada 14. oktobrī 1992. gada 26. janvārī 15 31
7
Valsts karogs: Latvija Larisa Neilande 1992. gada 27. janvārī 1992. gada 2. februārī 1 1
Valsts karogs: Čehoslovākija Jana Novotna (6) 1992. gada 3. februārī 1992. gada 16. februārī 2 33
Valsts karogs: Latvija Larisa Neilande (2) 1992. gada 17. februārī 1992. gada 23. februārī 1 2
Valsts karogs: Čehoslovākija Jana Novotna (7) 1992. gada 24. februārī 1992. gada 22. martā 4 37
Valsts karogs: Latvija Larisa Neilande (3) 1992. gada 23. martā 1992. gada 5. aprīlī 2 4
Valsts karogs: Čehoslovākija Jana Novotna (8) 1992. gada 6. aprīlī 1992. gada 14. jūnijā 11 48
Valsts karogs: Baltkrievija Nataša Zvereva (2) 1992. gada 15. jūnijā 1992. gada 21. jūnijā 1 2
Valsts karogs: Čehoslovākija Jana Novotna (9) 1992. gada 22. jūnijā 1992. gada 11. oktobrī 15 63
Valsts karogs: Baltkrievija Nataša Zvereva (3) 1992. gada 12. oktobrī 1992. gada 18. oktobrī 1 3
8
Valsts karogs: Spānija Aranta Sančesa-Vikario 1992. gada 19. oktobrī 1992. gada 15. novembrī 4 4
Valsts karogs: Baltkrievija Nataša Zvereva (4) 1992. gada 16. novembrī 1992. gada 22. novembrī 1 4
Valsts karogs: Čehoslovākija Helēna Sukova (6) 1992. gada 23. novembrī 1993. gada 10. janvārī 7 60
Valsts karogs: Baltkrievija Nataša Zvereva (5) 1993. gada 11. janvārī 1993. gada 4. aprīlī 12 16
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Džidži Fernandesa (4) 1993. gada 5. aprīlī 1993. gada 12. septembrī 23 38
Valsts karogs: Čehoslovākija Helēna Sukova (7) 1993. gada 13. septembrī 1993. gada 31. oktobrī 7 67
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Džidži Fernandesa (5) 1993. gada 1. novembrī 1993. gada 14. novembrī 2 40
Valsts karogs: Čehoslovākija Helēna Sukova (8) 1993. gada 15. novembrī 1993. gada 21. novembrī 1 68
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Džidži Fernandesa (6) 1993. gada 22. novembrī 1994. gada 14. augustā 38 78
Valsts karogs: Baltkrievija Nataša Zvereva (6) 1994. gada 15. augustā 1995. gada 12. februārī 26 42
Valsts karogs: Spānija Aranta Sančesa-Vikario (2) 1995. gada 13. februārī 1995. gada 26. februārī 2 6
Valsts karogs: Baltkrievija Nataša Zvereva (7) 1995. gada 27. februārī 1995. gada 5. martā 1 43
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Džidži Fernandesa (7) 1995. gada 6. martā 1995. gada 12. martā 1 79
Valsts karogs: Baltkrievija Nataša Zvereva (8) 1995. gada 13. martā 1995. gada 26. martā 2 45
Valsts karogs: Spānija Aranta Sančesa-Vikario (3) 1995. gada 27. martā 1995. gada 5. novembrī 32 38
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Džidži Fernandesa (8) 1995. gada 6. novembrī 1995. gada 12. novembrī 1 80
Valsts karogs: Spānija Aranta Sančesa-Vikario (4) 1995. gada 13. novembrī 1997. gada 6. aprīlī 73 111
Valsts karogs: Baltkrievija Nataša Zvereva (9) 1997. gada 7. aprīlī 1997. gada 19. oktobrī 29 74
9
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Lindsija Devenporta 1997. gada 20. oktobrī 1997. gada 2. novembrī 2 2
Valsts karogs: Baltkrievija Nataša Zvereva (10) 1997. gada 3. novembrī 1998. gada 25. janvārī 12 86
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Lindsija Devenporta (2) 1998. gada 26. janvārī 1998. gada 12. aprīlī 11 13
Valsts karogs: Baltkrievija Nataša Zvereva (11) 1998. gada 13. aprīlī 1998. gada 7. jūnijā 8 94
10
Valsts karogs: Šveice Martina Hingisa 1998. gada 8. jūnijā 1998. gada 2. augustā 8 8
Valsts karogs: Čehoslovākija Jana Novotna (10) 1998. gada 3. augustā 1998. gada 9. augustā 1 64
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Lindsija Devenporta (3) 1998. gada 10. augustā 1998. gada 16. augustā 1 14
Valsts karogs: Šveice Martina Hingisa (2) 1998. gada 17. augustā 1998. gada 25. oktobrī 10 18
Valsts karogs: Baltkrievija Nataša Zvereva (12) 1998. gada 26. oktobrī 1998. gada 1. novembrī 1 95
Valsts karogs: Šveice Martina Hingisa (3) 1998. gada 2. novembrī 1998. gada 22. novembrī 3 21
Valsts karogs: Baltkrievija Nataša Zvereva (13) 1998. gada 23. novembrī 1999. gada 16. maijā 25 120
Valsts karogs: Čehoslovākija Jana Novotna (11) 1999. gada 17. maijā 1999. gada 6. jūnijā 3 67
Valsts karogs: Šveice Martina Hingisa (4) 1999. gada 7. jūnijā 1999. gada 4. jūlijā 4 25
Valsts karogs: Baltkrievija Nataša Zvereva (14) 1999. gada 5. jūlijā 1999. gada 1. augustā 4 124
Valsts karogs: Šveice Martina Hingisa (5) 1999. gada 2. augustā 1999. gada 22. augustā 3 28
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Lindsija Devenporta (4) 1999. gada 23. augustā 1999. gada 21. novembrī 13 27
11
Valsts karogs: Krievija Anna Kurņikova 1999. gada 22. novembrī 2000. gada 30. janvārī 10 10
Valsts karogs: Šveice Martina Hingisa (6) 2000. gada 31. janvārī 2000. gada 19. martā 7 35
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Lindsija Devenporta (5) 2000. gada 20. martā 2000. gada 2. aprīlī 2 29
12
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Korina Morariu 2000. gada 3. aprīlī 2000. gada 16. aprīlī 2 2
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Lindsija Devenporta (6) 2000. gada 17. aprīlī 2000. gada 7. maijā 3 32
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Korina Morariu (2) 2000. gada 8. maijā 2000. gada 11. jūnijā 5 7
13
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Liza Reimonda 2000. gada 12. jūnijā 2000. gada 20. augustā 10 10

14
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis
Valsts karogs: Austrālija
Liza Reimonda
Renē Stabsa
2000. gada 21. augustā 2000. gada 10. septembrī 3 13
3
15
Valsts karogs: Francija Julie Halard-Decugis 2000. gada 11. septembrī 2000. gada 22. oktobrī 6 6
16
Valsts karogs: Japāna Ai Sugijama 2000. gada 23. oktobrī 2000. gada 29. oktobrī 1 1
Valsts karogs: Francija Julie Halard-Decugis (2) 2000. gada 30. oktobrī 2000. gada 24. decembrī 8 14
Valsts karogs: Japāna Ai Sugijama (2) 2000. gada 25. decembrī 2001. gada 26. augustā 35 36
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Liza Reimonda (2) 2001. gada 27. augustā 2002. gada 8. septembrī 54 67
17
Valsts karogs: Argentīna Paola Svaresa 2002. gada 9. septembrī 2003. gada 3. augustā 47 47
18
Valsts karogs: Beļģija Kima Kleistersa 2003. gada 4. augustā 2003. gada 10. augustā 1 1
Valsts karogs: Japāna Ai Sugijama (3) 2003. gada 11. augustā 2003. gada 17. augustā 1 37
Valsts karogs: Beļģija Kima Kleistersa (2) 2003. gada 18. augustā 2003. gada 7. septembrī 3 4
19
Valsts karogs: Spānija Virdžinija Ruano Paskāla 2003. gada 8. septembrī 2003. gada 14. septembrī 1 1
Valsts karogs: Japāna Ai Sugijama (4) 2003. gada 15. septembrī 2003. gada 9. novembrī 8 45
Valsts karogs: Argentīna Paola Svaresa (2) 2003. gada 10. novembrī 2004. gada 25. jūlijā 37 84
Valsts karogs: Spānija Virdžinija Ruano Paskāla (2) 2004. gada 26. jūlijā 2004. gada 1. augustā 1 2
Valsts karogs: Spānija
Valsts karogs: Argentīna
Virdžinija Ruano Paskāla (2)
Paola Svaresa (3)
2004. gada 2. augustā 2004. gada 22. augustā 3 5
87
Valsts karogs: Spānija Virdžinija Ruano Paskāla (2) 2004. gada 23. augustā 2005. gada 16. oktobrī 60 65
20
Valsts karogs: Zimbabve Kara Bleka 2005. gada 17. oktobrī 2006. gada 5. februārī 16 16
21
Valsts karogs: Austrālija Samanta Stosura 2006. gada 6. februārī 2006. gada 6. jūlijā 22 22
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis
Valsts karogs: Austrālija
Liza Reimonda (3)
Samanta Stosura (2)
2006. gada 7. jūlijā 2007. gada 8. aprīlī 39 106
61
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Liza Reimonda (3) 2007. gada 9. aprīlī 2007. gada 10. jūnijā 9 115
Valsts karogs: Zimbabve Kara Bleka (2) 2007. gada 11. jūnijā 2007. gada 24. jūnijā 2 18
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Liza Reimonda (4) 2007. gada 25. jūnijā 2007. gada 8. jūlijā 2 117
Valsts karogs: Zimbabve Kara Bleka (3) 2007. gada 9. jūlijā 2007. gada 11. novembrī 18 36

22
Valsts karogs: Zimbabve
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis
Kara Bleka (3)
Lizele Hūbere
2007. gada 12. novembrī 2010. gada 18. aprīlī 127 163
127
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Lizele Hūbere (1) 2010. gada 19. aprīlī 2010. gada 6. jūnijā 7 134
23
24
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis
Serīna Viljamsa
Venusa Viljamsa
2010. gada 7. jūnijā 2010. gada 1. augustā 8 8
8
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Lizele Hūbere (2) 2010. gada 2. augustā 2010. gada 31. oktobrī 13 147
25
Valsts karogs: Argentīna Hisela Dulko 2010. gada 1. novembrī 2011. gada 27. februārī 17 17

26
Valsts karogs: Argentīna
Valsts karogs: Itālija
Hisela Dulko
Flāvija Peneta
2011. gada 28. februārī 2011. gada 17. aprīlī 7 24
7
Valsts karogs: Itālija Flāvija Peneta (1) 2011. gada 18. aprīlī 2011. gada 4. jūlijā 11 18
27
28
Valsts karogs: Čehija
Valsts karogs: Slovēnija
Kveta Peške
Katarina Srebotņika
2011. gada 5. jūlijā 2011. gada 11. septembrī 10 10
10
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Lizele Hūbere (3) 2011. gada 12. septembrī 2012. gada 22. aprīlī 32 179

Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis
Lizele Hūbere (3)
Liza Reimonda (5)
2012. gada 23. aprīlī 2012. gada 9. septembrī 20 199
137
29
Valsts karogs: Itālija Sāra Errāni 2012. gada 10. septembrī 2012. gada 14. oktobrī 5 5
30
Valsts karogs: Itālija Roberta Vinči 2012. gada 15. oktobrī 2013. gada 28. aprīlī 28 28

Valsts karogs: Itālija
Valsts karogs: Itālija
Roberta Vinči (1)
Sāra Errāni (2)
2013. gada 29. aprīlī 2014. gada 16. februārī 42 70
47
31
Valsts karogs: Ķīna Pena Šuai 2014. gada 17. februārī 2014. gada 11. maijā 12 12

32
Valsts karogs: Ķīna
Valsts karogs: Ķīnas Republika
Pena Šuai (1)
Sūveja Šjē
2014. gada 12. maijā 2014. gada 18. maijā 1 13
1
Valsts karogs: Ķīna Pena Šuai (1) 2014. gada 19. maijā 2014. gada 8. jūnijā 3 16

Valsts karogs: Ķīna
Valsts karogs: Ķīnas Republika
Pena Šuai (1)
Sūveja Šjē (2)
2014. gada 9. jūnijā 2014. gada 6. jūlijā 4 20
5

Valsts karogs: Itālija
Valsts karogs: Itālija
Roberta Vinči (2)
Sāra Errāni (3)
2014. gada 7. jūlijā 2015. gada 12. augustā 40 110
87
33
Valsts karogs: Indija Sanja Mirza 2015. gada 13. augustā 2016. gada 17. janvārī 40 40

Valsts karogs: Indija
Valsts karogs: Šveice
Sanja Mirza (1)
Martina Hingisa (7)
2016. gada 18. janvārī 2016. gada 21. augustā 31 71
66
Valsts karogs: Indija Sanja Mirza (2) 2016. gada 22. augustā 2017. gada 8. janvārī 20 91
34
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Betānija Mateka-Sendsa 2017. gada 9. janvārī 2017. gada 20. augustā 32 32
35
Valsts karogs: Čehija Lūcija Šafarova 2017. gada 21. augustā 2017. gada 1. oktobrī 6 6
Valsts karogs: Šveice Martina Hingisa (8) 2017. gada 2. oktobrī 2017. gada 22. oktobrī 3 69

36
Valsts karogs: Šveice
Valsts karogs: Ķīnas Republika
Martina Hingisa (8)
Latiša Čana
2017. gada 23. oktobrī 2018. gada 18. martā 21 90
21
Valsts karogs: Ķīnas Republika Latiša Čana (1) 2018. gada 19. martā 2018. gada 10. jūnijā 12 33
37
38
Valsts karogs: Krievija
Valsts karogs: Krievija
Jekaterina Makarova
Jeļena Vesņina
2018. gada 11. jūnijā 2018. gada 15. augustā 5 5
5
39
Valsts karogs: Ungārija Timea Baboša 2018. gada 16. augustā 2018. gada 12. augustā 4 4
Valsts karogs: Ķīnas Republika Latiša Čana (2) 2018. gada 13. augustā 2018. gada 19. augustā 1 34
Valsts karogs: Ungārija Timea Baboša (2) 2018. gada 20. augustā 2018. gada 21. oktobrī 9 13
40
41
Valsts karogs: Čehija
Valsts karogs: Čehija
Barbora Krejčīkova
Kateržina Sinjakova
2018. gada 22. oktobrī 2019. gada 13. janvārī 12 12
12
Valsts karogs: Čehija Kateržina Sinjakova (1) 2019. gada 14. janvārī 2019. gada 9. jūnijā 21 33
42 Valsts karogs: Francija Kristīna Mladenoviča 2019. gada 10. jūnijā pašlaik 3 3

Skatīt arī[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Ārējās saites[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]