2018. gada Grand Prix Cycliste de Québec

Vikipēdijas lapa
Jump to navigation Jump to search
2018. gada Grand Prix Cycliste de Québec Cycling (road) pictogram.svg
Sacensību informācija
Sacensības9. Grand Prix Cycliste de Québec
Kategorija2018. gada UCI Pasaules tūre 1.UWT
Datums2018. gada 7. septembris
Distance201,6 km
ValstsCAN Kanāda
StartsKvebeka
FinišsKvebeka
Komandas21
Braucēji startā146
Braucēji finišā123
Rezultāti
UzvarētājsAUS Maikls Metjūss (Sunweb)
OtraisBEL Gregs Van Avermāts (BMC Racing)
TrešaisBEL Jaspers Steivens (Trek-Segafredo)
Kalnu karalisGBR Pīters Kenno (Bora-Hansgrohe)
◀ 20172019
Dokumentācija Wikidata-logo S.svg

2018. gada Grand Prix Cycliste de Québec bija šosejas riteņbraukšanas viendienas sacensības, kas notika 7. septembrī. Tā bija 9. reize, kad notika Grand Prix Cycliste de Québec sacensības un tās bija 33. sacensības 2018. gada UCI Pasaules tūres kalendārā.[1][2]

Sacensībās uzvarēja Austrālijas sportists Maikls Metjūss (Team Sunweb), sprintā pārspējot Gregu Van Avermātu (BMC Racing Team) un Jasperu Steivenu (Trek–Segafredo).[3]

Komandas[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

WorldTeam komandas (18)
  1. FRA AG2R La Mondiale
  2. KAZ Astana Pro Team
  3. BRN Bahrain-Merida
  4. USA BMC Racing Team
  5. GER Bora-Hansgrohe
  6. FRA Groupama-FDJ
  7. AUS Mitchelton-Scott
  8. ESP Movistar Team
  9. BEL Quick-Step Floors
  10. RSA Dimension Data
  11. USA EF Education First-Drapac p/b Cannondale
  12. BEL Lotto Soudal
  13. NED Team Lotto NL-Jumbo
  14. GBR Sky
  15. GER Team Sunweb
  16. USA Trek-Segafredo
  17. UAE UAE-Team Emirates
  18. SUI Katusha-Alpecin
Profesionālās kontinentālās komandas (2)
  1. ISR Israel Cycling Academy
  2. USA Rally Cycling
Nacionālā izlase
  1. CAN Kanāda
Wikidata-logo S.svg

Rezultāti[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

[4]

Wikidata-logo S.svgKopvērtējums
BraucējsValstsKomandaLaiks
1. Maikls Metjūss AUS AustrālijaSunweb5h 04' 17"
2. Gregs Van Avermāts BEL BeļģijaBMC Racing+ 0"
3. Jaspers Steivens BEL BeļģijaTrek-Segafredo+ 0"
4. Timo Rosens NED Nīderlandes KaralisteLottoNL-Jumbo+ 0"
5. Patriks Konrāds AUT AustrijaBora-Hansgrohe+ 0"
6. Zdeņeks Štibars CZE ČehijaQuick-Step Floors+ 0"
7. Arturs Višo FRA FrancijaGroupama-FDJ+ 0"
8. Neitans Hāss AUS AustrālijaKatusha-Alpecin+ 0"
9. Mikāls Valgrens DEN DānijaAstana+ 0"
10. Antonī Rū FRA FrancijaGroupama-FDJ+ 0"
Avots: ProCyclingStats


Atsauces[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

  1. «UCI announces 2018 road calendar». Cycling News. Skatīts: 2017. gada 20. oktobris.
  2. «2018 UCI WorldTour calendar unveiled». Velon. Arhivēts no oriģināla, laiks: 2017. gada 25. septembrī. Skatīts: 2016. gada 20. oktobris.
  3. «Matthews claims maiden one-day WorldTour win in Quebec | Cyclingnews.com». Cyclingnews.com (en-gb). Skatīts: 2018-09-11.
  4. ProCyclingStats profils

Ārējās saites[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]