Dalībnieka diskusija:SpeedKing/Arhīvs2

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

(no Lietotāja diskusija:Kikos#Louis) Franču Louis latviski tagad ir Luī vai Luijs? --Feens 22:36, 9 maijā, 2008 (UTC)

Manuprāt, Luī (šo variantu lietoju arī pats). --SpeedKing (runāt) 12:19, 10 maijā, 2008 (UTC)

Dzimšana un miršana[labot pirmkodu]

Tad kā ir: lietojam zvaigznes un krustu vai ne? Sportistam noņēmi, bet rakstniekam atstāji ;) --  Kikos  Vārdi / Darbi  15:40, 17 maijā, 2008 (UTC)

Kaut kad bija par to diskusija, kad kāds ateists sūdzējās, ka viņam tas nepatīk. Tad nu tagad, lai ievērotu neitralitātes principu, vairs nelieku šos simbolus. Kas tas bija par rakstnieku, neatceros? --SpeedKing (runāt)
Turpat recentchanges Kobo Abe. --  Kikos  Vārdi / Darbi  15:57, 17 maijā, 2008 (UTC)
To es neievēroju. --SpeedKing (runāt) 15:57, 17 maijā, 2008 (UTC)

Gundars Valdmanis[labot pirmkodu]

Sveiki! Paldies par SUBJ labojumu. Gribēju pajautāt kāda vispār ir kārtība lai ieliktu bildi, caur augšuplādēt failu man nesanāk, rāda ka nav atiecīgo tiesību. Par konkrētā SUBJ bildi ( http://i007.radikal.ru/0805/ec/9c876a1f7efc.jpg ), to paņēmu no šīs lapas ( http://aisbergs.kernel.lv/index.html ), kā tur ir ar autortiesībām nezinu, ja būs skaidrs mehānisms kā te kādu bildi var ievietot, varu apvaicāties. —Šo komentāru pievienoja Ivars08 (diskusijadevums).

Attēlus Vikipēdijai augšuplādēt var tikai lietotāji, kas ir sasnieguši 4 dienu vecumu (ja nemaldos - bija dažu dienu ierobežojums). Noteikti ir jānorāda attēla autortiesības, citādi attēlu dzēsīs. --SpeedKing (runāt) 17:00, 18 maijā, 2008 (UTC)

Skaidrs, paldies. Autortiesības domātas no kurienes paņemts un vai ir saskaņots ar avotu no kura ņemts, vai tā? Šai sakarā vēl tāds jautājiesns, ja piemēram pats nofotogrāfēju attēlu, piemēram, no Padomju Latvijas enciklopēdijas -kā te ir ar autortiesībām? —Šo komentāru pievienoja Ivars08 (diskusijadevums).

Man šķiet, ka tad autortiesības joprojām pieder enciklopēdijas izdevējam. Tomēr neesmu eksperts šajā jomā. Starp citu, ņemot vērā to, ka Valdmanis ir miris, var mēģināt ielikt attēlu pēc godprātīgas lietošanas principa. --SpeedKing (runāt) 17:33, 18 maijā, 2008 (UTC)

Vēlreiz paldies, gaidīšu kad varu likt un pamēģināšu. —Šo komentāru pievienoja Ivars08 (diskusijadevums).

A little help: village of Ecser or Ečeras[labot pirmkodu]

Hi! I'm a Hungarian Wikipedia editor, my name is Norbert Kiss. I'm very proud of my village and I would like to read about it in a lot of langauges. I translated already it into 10 languages (now it is in 42 languages), but I can't speak Latviešu. Could you help me? My village's English page is this: Ecser. Could you translate the page of Ecser into Latviešu? Then just link the side into the English version and I will see it, or you could write me, when it is ready. My Hungarian Wikipedia side is: My profile.

Thank you! Norbert

Z-Scars attēls[labot pirmkodu]

kāpēc Z-Scars noņemta bilde un ielikta vecā?? —Šo komentāru pievienoja Wualaa (diskusijadevums).

Pirmkārt, jaunā bilde nav ne ar ko labāka, otrkārt, tai ir autortiesību problēmas. --SpeedKing (runāt) 18:26, 23 maijā, 2008 (UTC)
bilde ir labāka ar to, ka tajā ir visi jaunie grupas dalībnieki, bet šajā vecajā ir 2, kas grupā vairs nespēlē. otrkārt jaunākā bilde tomēr ir jaunāka un publicēta saistībā ar jauno albumu —Šo komentāru pievienoja Wualaa (diskusijadevums).
Tas joprojām neatrisina autortiesību problēmas. Patiesībā vajag dzēst abas bildes, kamēr nav brīvas alternatīvas. --SpeedKing (runāt) 09:20, 24 maijā, 2008 (UTC)

Man gan likās, ka nobalsojām tikai par to, kā atzīmēt labus raksts nevis par to, ka banerus jāņem ārā. Manuprāt banerus portālu vajadzībām varēja atstāt, jo tie tak tāpat nevienam netraucēja un man bija funktieris, ka varētu kaut ko līdzīgi, kā angļu variantā, kur norādīts banerī, pie kura portāla raksts pieder, kā arī par attiecīgā raksta svarīgums attiecīgajā portālā un protams tā kvalitāte. --Treisijs 16:25, 28 maijā, 2008 (UTC)

Bija balsojums par labu rakstu atzīmēšanu. Viens no variantiem bija ar baneri, par kuru neviens nenobalsoja. Yyy bija vienīgais, kurš ierosināja arī ar baneri, pārējie neko neteica. Tika nolemts par labu ķeksim. --SpeedKing (runāt) 16:29, 28 maijā, 2008 (UTC)

Njā, tādā gadījumā esmu kaut ko pārpratis. Tomēr joprojām klusībā apsveru domu, ka varētu līdzīgi kā angļiem, jo tie baneri diskusiju lapās jau pašam rakstam tāpat neko netraucē.--Treisijs 16:32, 28 maijā, 2008 (UTC)

Traucē gan - izskatās, ka notiek kāda diskusija, lai gan patiesībā tā nav. Mani personīgi tas ļoti kaitina. Mēs gan nevienojāmies, ka kategorijas būtu jādzēš - varbūt vajadzētu paķimerēties ap jauno veidni, lai tā iešķiro rakstus citās/papildus kategorijās, ja tā norādīts ~~Xil * 16:41, 28 maijā, 2008 (UTC)
a) Tagad nepieradušai acij izskatās, ka kāds grib dzēst rakstu Ziemeļjūra. b) Vai tad ar baneri apzīmē labu rakstu? Baneris vajadzīgs, lai atzīmētu, ka raksts ietilpst attiecīgajā portālā, ne? --Feens 17:54, 28 maijā, 2008 (UTC)
Un ko tas dod, ka norādīts portāls? --SpeedKing (runāt) 18:33, 28 maijā, 2008 (UTC)
a) Attiecīgais kadrs var uzzināt, ka tāds portāls vispār ir, b) pa taisno var uz to portālu aizskriet. --Feens 18:34, 28 maijā, 2008 (UTC)
Tam var lietot veidni "portāls". --SpeedKing (runāt) 18:47, 28 maijā, 2008 (UTC)

Labi raksti[labot pirmkodu]

Mēs taču vienojāmies, ka balsošana nebūs - ko tu tur veido ? Varbūt es nepareizi saprotu, bet, ja tu izvirzi kandidātus, tad, lūdzu, pārveido formātā, kas aprakstīts zem "procedūra" ~~Xil * 16:41, 28 maijā, 2008 (UTC)

Nu tad biju pārpratis. --SpeedKing (runāt) 16:58, 28 maijā, 2008 (UTC)
Izskatās, ka tu tagad arī pārprati - mēs tiešām runājām, ka vajag šos rakstus izvirzīt vēlreiz kā kadidātus, bet mēs iepriekš nobalsojām, ka mēs neizvēlēsimies labus rakstus balsojot, tāpēc kandidātus nevajag izvirzīt balsošanas formātā (tur ir rakstīts kā tas jādara) ~~Xil * 17:03, 28 maijā, 2008 (UTC)

Atsauces[labot pirmkodu]

Kas ir atsauces un kā tās pievienot?!

Pirmkārt, kas tev būtu turpmāk jāievēro, diskusiju lapās ir jāparakstās ar četrām tildēm (SpeedKing (runāt) 15:25, 26 jūnijā, 2008 (UTC)). Otrkārt, tās ir norādes uz citām lapām (ko tu būtu sapratis palasot tekstu tajā saitē), grāmatām, žurnāliem vai citiem medijiem, kas apstiprina šo apgalvojumu, lai nerastos šaubas par to, vai tā ir patiesība vai autora izdomājums. Pievienot var šādi: <ref>(atsauces teksts)</ref>. Tekstā parasti atrodas kāda veidne, kur ir jānorāda vai nu mājaslapa, laikraksta numurs vai grāmatas lappuses, kur šis fakts tiek pieminēts un papildus informācija, lai varētu to sameklēt un noskaidrot, vai tās ir vecas ziņas. Ja tu atrastu piemērotas atsauces, es varētu palīdzēt ar to pareizu ievietošanu. Palīdzību vari meklēt arī kopienas portālā. --SpeedKing (runāt) 15:25, 26 jūnijā, 2008 (UTC)
Atsauce ir norāde uz pietiekami autoritatīvu avotu (kaimiņu Ješka nederēs), kas apstiprina šo informāciju. Piemēram, ja min, ka sēļi bijusi "tauta", tad jānorāda, ka šis atzinums nāk no tāda vai cita vēsturnieka vai valodnieka publikācijas (jo vēl pirms pāris gadiem lielākā daļa vēsturnieku sēļus no latgaļiem nenodalīja, jo atšķirību praktiski nav - acīmredzot Tavā rīcībā jaunākā informācija nonākusi). Tas pats par valodu - norādīt vietu, kur filologi atzīst šādas valodas, nevis dialekta pastāvēšanu, utt. T.i. norādīt, ka informācija nāk no tāda un tāda autora tad un tad publicēta zinātniska darba. --anonīms 15:56, 26 jūnijā, 2008 (UTC)

Kapec izmainiji[labot pirmkodu]

Kapec izmaniniji Manā kontā ievietoto informaciju? Neesmu pats vienarši ielogojies bet paskaties uz IP!

Tas bija pirmais Jūsu IP adreses labojums, turklāt, tas dzēsa diskusijas elementus. --SpeedKing (runāt) 17:46, 26 jūnijā, 2008 (UTC)

Tā kā esmu pati apkopojusi un ievietojusi šo informāciju manas universitātes lapā [[1]] un esmu šīs universitātes sabiedriskās attiecības speciāliste un atbildīga arī par mājaslapu, kā arī citām ar web saistītām lietām, tāpēc uzskatu ka esmu tiesīga izmantot pašas sagatavotu materiālu ievietošanai šeit.

Domāju, ka tas ir pietiekams pamatojums, vienīgi jārēķinās, ka tagad šo tekstu varēs izmantot jebkurš (īpašas problēmas gan nesaskatu). --Papuass 14:31, 3 jūlijā, 2008 (UTC)
To tādā gadījumā vajadzēja iepriekš norādīt raksta diskusiju lapā, lai nerastos lieki pārpratumi. Tomēr raksts joprojām ir jāvikificē (der izlasīt lietošanas pamācību). --SpeedKing (runāt) 14:34, 3 jūlijā, 2008 (UTC)

Tikai tagad pamanīju, ka tas gads jāuzlabo. A kas tur konkrēti jāuzlabo? (Nesaku, ka nav) Ir daudz citu, "sliktāku", gadu + Kādu laiku atpakaļ diskutējām par gadiem. Vai ir nonākts pie kāda kopsaucēja? --Feens 22:20, 6 jūlijā, 2008 (UTC)

Jāpataisa līdzīgs citiem rakstiem par gadiem. Pirmkārt, jānomaina defise (-) pret svītru (—), otrkārt, tos ilgstošos notikumus jānoliek apakšā, atsevišķā sadaļā, treškārt, viss jānomaina uz pagātni (Marina Andersone tur neuzstājas 53 gadus), ceturtkārt, jāsalabo dzimušo un mirušo sadaļas (sk., piemēram, 2008.). Tas, vismaz, ir mans viedoklis. --SpeedKing (runāt) 06:17, 7 jūlijā, 2008 (UTC)
Man nebūtu nekādu pretenziju, bet kur ir vienošanās, ka tieši tā jādara? Vai mēs toreiz galu galā to gadu formu unificējām? Varbūt ilgstošos notikumus pa vidu jāliek? Bez tam, varbūt to jāuzlabo var tomēr likt ar paskaidrojumiem, jo citādi atbaidīsim mazāk "apkaltos" kadrus. Ja kādam šāds būtu pats pirmais raksts, un viņs dabūtu jāuzlabo, viņam būtu tiesības sašust, jo visi Tevis nosauktie uzlabojumi ir savstarpejas norunas, nevis acīm redzami. --Feens 06:40, 7 jūlijā, 2008 (UTC)
Tādā gadījumā vajag izveidot kādu konkrētu lapu, kurā ir noteikti dažādu rakstu veidošanas standarti (sporta rakstu, gadu un datumu rakstu, utt.), citādi katrs var veidot tos pēc savas labpatikas un mums nav pilnībā nekā, ko viņiem pateikt. --SpeedKing (runāt) 06:43, 7 jūlijā, 2008 (UTC)
Piekrītu, varētu izveidot tādu kā stila grāmatu, bet nevajadzētu pēc tam saasinati reaģēt, ka kāds to neievēro, lai neatbaidītu jaunos kadrus. Un pie stila izstrādes jāgatavojas garām diskusijām. :) Ar tiem gadiem, cik atceros, arī kaut kādā štruntā nevarēja vienoties un tas "pakārās gaisā".
Varbūt arī mēs dažādi uztveram to birku jāuzlabo. Faktiski jau jāuzlabo jebkurš raksts. Manuprāt, to jāuzlabo šilti jāliek rakstiem, kuri paši par sevi ir labi, bet acīmradzamas nepilnības - vai nu stils klibo, vai daudz drukas kļūdu, vai nav saišu un interviki. Bet vispār vislabāk jau pašam izlabot un miers. ;) --Feens 06:51, 7 jūlijā, 2008 (UTC)

Veidne:Vai tu zināji[labot pirmkodu]

Ja mēs ņemam ārā Ernestu Gulbi, tad ir jāņem ārā arī Vinsents van Gogs - tā ir vēl vecāka lapa. --Avellano 20:37, 7 jūlijā, 2008 (UTC)

To es nebiju redzējis, paldies. --SpeedKing (runāt) 14:46, 8 jūlijā, 2008 (UTC)

Emma Vatsone[labot pirmkodu]

Lūgums Tev papildināt un uzlabot Emmas Vatsones rakstu! Jo, ja apskatās rakstu angļu vikipēdijā, kur viņš ir "vērtīgs" un diži nekas daudz arī nav rakstīts, tad papildinot nedaudz Emmas Vatsones rakstu, raksts arī varētu pretendēt uz "vērtīga raksta" statusu! Lūdzu!? —Šo komentāru pievienoja Standfest (diskusijadevums).

Statuss angļu Vikipēdijā nav kritērijs statusam šeit. Pat ja es to iztulkotu, to tāpat var noraidīt. Piemēram, kāds to var neuzskatīt par "relatīvi garu". Turklāt, mani neinteresē Harijs Poters (neskaitot to, viņa ir līdz šim piedalījusies tikai vienā filmā, kuru rādīja BBC) un līdz ar to šī aktrise, tāpēc es arī man nav motivācijas konkrēti šo rakstu padarīt par vērtīgu. Ja es gribētu uzrakstīt vērtīgu rakstu, vēl ir daudz (man personīgi) interesantu tēmu, par kurām rakstīt, gan sportā, gan mūzikā, gan politikā. Ja tu mēģinātu pilnībā iztulkot šo rakstu (ar visām atsaucēm un pilnībā iztulkotu filmu sarakstu), tā tev kā vēl jaunam lietotājam būtu vērtīga pieredze. --SpeedKing (runāt) 14:57, 8 jūlijā, 2008 (UTC)
Ok, tad paikšu pie Formulas 1 raksta, papildināšu vēl vēsturi un vēl uzrakstīšu 2 sadaļas: "Autosporta karaliene" un "Galvenās bolīda iezīmes", cerams, ka tu viņus palabosi (kļūdas, stils utt.), jo es vēl nēesmu pieradis pie "Vikipēdijas stila"! Domājams tur sanāks "vērtīgs raksts"? Standfest 18:24, 8 jūlijā, 2008 (UTC)
Vajag daudz atsauču (tik garā rakstā jo īpaši) un raksts ir jāraksta no neitrāla skatpunkta (runājot par to autosporta karalieni). --SpeedKing (runāt) 07:27, 9 jūlijā, 2008 (UTC)
Labi, autsauces pameklēšu! Standfest 09:21, 9 jūlijā, 2008 (UTC)

Dāvids vs Davids[labot pirmkodu]

Ar Vilju man liekas Tu pasteidzies. Cilvēku vārdus, pat tad, ja to izruna oriģinālvalodā neatbilst latviskajai, bieži vien tradicionāli atstāj mums pierastajā formā. Dāvids, Leonīds, Romāns utt. Sevišķi tas attiecināms un patskaņu kvantitatīvo sastāvu (garumu). Cita lieta, ja atšķiras līdzskaņi. Tad ir Alesandro vai Iskanders, nevis Aleksandrs. --  Kikos  Vārdi / Darbi  18:23, 20 jūlijā, 2008 (UTC)

Tad ko, mainīt atpakaļ? --SpeedKing (runāt) 18:25, 20 jūlijā, 2008 (UTC)
Rīt vēl drošības pēc paskatīšos tajos spāņu norādījumos un tad pateikšu. Ok? --  Kikos  Vārdi / Darbi  18:29, 20 jūlijā, 2008 (UTC)

Airtons Senna[labot pirmkodu]

Neiebilsti ja es vēl papildināšu Airtona Sennas rakstu? --Standfest 15:22, 21 jūlijā, 2008 (UTC)

Es tev nevaru to liegt (jo visiem ir ļauts labot rakstus), tomēr būtu mazliet labāk, ja tu paskatītos, kur man tevi ir iepriekš bijis jālabo un turpmāk tādas kļūdas nepieļautu. --SpeedKing (runāt)
Ok! ;) --Standfest 15:27, 21 jūlijā, 2008 (UTC)

Jautājums[labot pirmkodu]

Vai tev ir kaut kādas problēmas, ja kāds cits aiztiek Formulas-1 rakstus? Tā sasodītā Denija Halma tabula jau varēja palikt netulkota - ja Standfest'am viņu tik ļoti vajadzēja, tad lai tulko, visi nav tādi džedaji kā tu, kas zibenīgi visu var sataisīt. Tagad sanāk tāda aizvainotā pozīcija "visi tikai runā, bet es vienīgais daru" --Krishjaanis 09:38, 23 jūlijā, 2008 (UTC)

Tas nebija adresēts tev, tas bija adresēts Standfest, jo viņš pieprasīja tabulu un tā vietā, lai iztulkotu, salika jāuzlabo un uzskatīja, ka viss tagad ir kārtībā. --SpeedKing (runāt) 10:35, 23 jūlijā, 2008 (UTC)
Skaidrs - atvainojos, ka pārsteidzos. --Krishjaanis 10:44, 23 jūlijā, 2008 (UTC)
Nē nu varēji jau Krishjaani nelīmēt to tabulu iekšā! --Standfest 11:34, 23 jūlijā, 2008 (UTC)
Atvainojos Tev SpeedKing biju domājis šodien viņu pārtulkot, takā neņem ļaunā! --Standfest 11:36, 23 jūlijā, 2008 (UTC)
Krišjānis tabulu bija noslēpis un to atklāt, pieliekot jāuzlabo (labam rakstam!) bija lieki. --SpeedKing (runāt) 11:42, 23 jūlijā, 2008 (UTC)

Jautājums vol.2[labot pirmkodu]

Es nespēju saprast kā iztulkot šādu tekstu All-Time Club Performance (tas ir saistībā ar futbolista rakstu) (vaitad "Visu laiku klubu sniegums"?), skan jau diezgan dīvaini. --Standfest 15:08, 23 jūlijā, 2008 (UTC)

Manuprāt, labākais tulkojums ir "Klubu statistika". --SpeedKing (runāt) 15:13, 23 jūlijā, 2008 (UTC)
Droši vien, paldies! :) --Standfest 17:19, 23 jūlijā, 2008 (UTC)

Treviss Bārkers[labot pirmkodu]

Vai Tu, lūdzu, varētu šo rakstu kaut nedaudz papildināt, vismaz ar sākumtekstu no angļu valodas! --Standfest 10:09, 27 jūlijā, 2008 (UTC)

Martina Hingisa[labot pirmkodu]

Ja Tev ir laiks vari pielabot rakstu Martina Hingisa (stils, atsauces varbūt vēl kaut ko vari pierakstīt)! --Standfest :  Diskusija  09:41, 4 augustā, 2008 (UTC)

Portāls:Sports/Izmeklēts attēls[labot pirmkodu]

Sveiks atkal! Šeit, manuprāt, nevajadzētu būt sarkanu lauciņu? --Standfest :  Diskusija  12:15, 5 augustā, 2008 (UTC)

Nav svarīgi. Turklāt, ieteiktu mazliet piedomāt par rakstu kvalitāti, jo pašlaik tu tikai cep ļoti īsus rakstus, bet nedomā par infokastēm, kategorijām, komatiem un citām lietām, un kādam tas viss ir jālabo. --SpeedKing (runāt) 12:19, 5 augustā, 2008 (UTC)
Turpmāk centīšos to ievērot (vismaz infokastes pielikšu)! --Standfest :  Diskusija  14:57, 5 augustā, 2008 (UTC)

Teikums![labot pirmkodu]

Ka lai iztulko šādu teikumu? *Denotes draws including knockout matches decided on penalty kicks. Es viņu iztulkotu šādi: Ar * apzīmēti neizšķirti ieskaitot izslēgšanas spēles kurās uzvarētājs tika noskaidrots pēc 11 metru soda sitieniem. ? --Standfest 16:56, 7 augustā, 2008 (UTC)

Pareizi, tikai pirms "kurās" jāliek komats (sākas palīgteikums). --SpeedKing (runāt) 17:09, 7 augustā, 2008 (UTC)

Tagad esi admins. Vikipēdija:Balsošana/Jauni_administratori, Special:Log/rights -Yyy 14:11, 8 augustā, 2008 (UTC)

Forši :) --SpeedKing (runāt) 18:18, 8 augustā, 2008 (UTC)

Attēls:20080630133739-Cipruss.jpg[labot pirmkodu]

Kas tam attēlam vēl ir vajadzīgs? Autors ir, avots ir! --Standfest 10:17, 18 augustā, 2008 (UTC)

Autortiesību statuss. Autors var arī neļaut publicēt šo attēlu. --SpeedKing (runāt) 10:21, 18 augustā, 2008 (UTC)

Par dziesmām[labot pirmkodu]

Kāda infokaste jaizmanto gadījumā, ja vēlos veidot rakstu par dziesmu? --Seminsh 06:35, 20 augustā, 2008 (UTC)

Tādas vēl nav. --SpeedKing (runāt) 11:39, 21 augustā, 2008 (UTC)
Vēl? Ir doma ieviest? --Seminsh 13:50, 21 augustā, 2008 (UTC)
Karogs tev rokā un uz priekšu. Nav jāprasa atļauja ja vēlies ko pielikt. --Krishjaanis 13:54, 21 augustā, 2008 (UTC)
nemaz netaisījos prasīt atļauju. Par šo jomu nejēdzu nekā, tāpēc domāju, ka varbūt tas ir garš un grūts darbs, ko jādara stundām ilgi. --Seminsh 14:34, 21 augustā, 2008 (UTC)
Nu pirmo reizi kaut ko darot vienmēr iet ilgāk. Bet vikipēdijā visgrūtākie ir pirmie 2,5 gadi, pēc tam ir vieglāk. --Krishjaanis 14:38, 21 augustā, 2008 (UTC)
Vieglākais ceļš - atrast angļu Vikipēdijā, pārkopēt un iztulkot. Krišjāni, tev jau 6 dienas ir viegli? :) --Papuass 14:44, 21 augustā, 2008 (UTC)
en:Wikipedia:Transclusion idejiski ir izskaidrots pēc kādiem principiem darbojas veidnes, tas var prasīt kādu laiku, bet, lai uzradītu puslīdz vienkāršu veidni daudz smadzeņu nevajag, lai cik biedējoši tie kodi neizskatītos.
Par tām sešām dienām runājot - Krišjānim laikam iegadījusies laba nedēļa... naivais :) ~~Xil (saruna) 15:10, 21 augustā, 2008 (UTC)


par infokastēm[labot pirmkodu]

bet ja raksts ir pabeigts? ko vēl piebilst? Par uzņēmumu reģistru. Ko klāt vēl likt? Likuma atreferējumu, pieliku saiti taču jau? Tam ir citas interneta lapas - tas vairs nav lakonisms. Nesaprotu... —Šo komentāru pievienoja Agneska (diskusijadevums).

Vajag noformēt kā norādīts pamācībā. --SpeedKing (runāt) 18:59, 17 septembrī, 2008 (UTC)

Ričards Niksons[labot pirmkodu]

Manuprāt kaut kas nav kārtībā ar otro teikumu rakstā par Ričardu Niksonu. Tur stāv rakstīts: "Pirmais līdz šim vienīgais ASV prezidents, kuram nācās atkāpties no amata", bet gadījienā nevajadzētu būt šādi: "Pirmais un līdz šim vienīgais ASV prezidents, kuram nācās (ir nācies) atkāpties no amata." --Treisijs 06:39, 8 oktobrī, 2008 (UTC)

Taisnība. --SpeedKing (runāt) 10:42, 8 oktobrī, 2008 (UTC)

Good evening, proposes you an exchange of translations.[labot pirmkodu]

Good evening to you, regards from Calabria. I write you regarding a proposal that I want to do you: if kindly you translate me in Latvian the articles Martin Weinek and Kaspar Capparoni, I will handle to improve the article in Sicilian (my mother dialect) the article on your nation, Latvia. Naturally appana the time allowing (working in the country and taking care of the garden), but already from now if I don't end this or among a few times or tonight. However I leave you the link to check. In attends him of one certain answer of yours I thank you in advance and I offer you the regards from Calabria.--Lodewijk Vadacchino 19:55, 12 oktobrī, 2008 (UTC)

Vandālisma novēršana[labot pirmkodu]

Novēršot vandālismu, piezīmēs nevajag atkārtot rupjības, ko kāds ir ierakstījis, jo tādējādi Tu "palīdzi" vandālim, jo šīs piezīmes saglabājas pie hronoloģijas. --Dainis 12:20, 21 novembrī, 2008 (UTC)


Kā tad lai nomaina to nosaukumu lai nau rakstits Lietotājs:Armys ???~

Augšā pa labi ir links uz "pārvietot" un tad raksti nevis lietotājs:armys bet armys. --Romāns Kolduns 20:03, 9 decembrī, 2008 (UTC)
Kur tieši? --SpeedKing (runāt) 11:55, 10 decembrī, 2008 (UTC)

Infokastes[labot pirmkodu]

Sveiks. Redzēju, ka tev patīk infokastu veidošana. Pats labprāt uztaisītu, bet galīgi no tā neko nesajēdzu. Derētu tā kā arī hokejistiem tādu uztaisīt. Par pamatu varētu paņemt šo te, bet tikai pie auguma varētu tikai cm un varētu pievienot masu. --Edgars2007 16:06, 19 martā, 2009 (UTC)

Jau eksistē Veidne:Infokaste hokejists (izmantojuma piemēru skatīt - Herberts Vasiļjevs), ja nepieciešams, to varu uzlabot --Kode 16:18, 19 martā, 2009 (UTC)
Manā vietā jau atbildēja. Agrāk vēl bija infokaste "hokejists", tomēr to būtu jāaizvieto ar jauno un tad jādzēš. --SpeedKing (runāt) 16:25, 19 martā, 2009 (UTC)

Sveix. Es kādreiz pasen logojos kā robertsg, bet nav tolks. Es paliidzeeshu rakstiit par F1 un kko iemetiishu pa NBA pa laikam. Mosh veel no kkā bishkjinj. IZskataas ka tu jau manus rakstus pilnveido. Ceru uz sadarbiibu turpmaak :) ALl the best.

p.s. Kāpē tika maz raxti par astoņdesmito roku? :)

Nu tad vismaz pacenties tos rakstus arī taisīt labā kvalitātē, saliec infokastes, starpviki saites, kategorijas, u.c., lai man mazāk jāuzlabo. Par 1980. gadu roku - kas tev liedz tos uztaisīt? --SpeedKing (runāt) 17:35, 29 martā, 2009 (UTC)

Nu var jau mēģināt, bet jāspiež uz kvantitāti :) laabi laikam buus jaaregistreejas :) un par to 80to roku- man jau neinteresee, bet interesanti palasīt tavas sarunas spama topikā ar čunčaru Starpcitu- LV wiki tagad ir 20k pulcinjaa...

Uz kvantitāti gan nekādā gadījumā nav jāspiež. Ordeni tev par to nepiešķirs un tas var vēlāk arī nelāgi atspēlēties. Iesaku veidojot rakstus meklēt līdzīgus, piemēram, Braienta gadījumā meklē rakstu par Dirku Novicki, lai varētu pārkopēt infokasti, saprast, kādas kategorijas jāliek (ko pats arī vēlāk sapratīsi bez papildus skatīšanās). --SpeedKing (runāt) 18:17, 30 martā, 2009 (UTC)

a es taa iisti labi nemaaku info kastirobis 18:36, 30 martā, 2009 (UTC) ps. esmu tas pats

Vienkārši nokopē no kāda basketbolista raksta, kurā infokaste ir, un nomaini datus pret atbilstošajiem tam basketbolistam, par ko raksti šobrīd. --SpeedKing (runāt) 18:38, 30 martā, 2009 (UTC)

labi. mo6 riit ja buus laix

Jautājums par cite web un cite news[labot pirmkodu]

  1. Abi jau ar neko neatšķiras?
  2. Kā saprast accessdate (atjaunināts) nozīmi. Tur itkā jāraksta tas datums, kad es esmu aplūkojis to vietni? --Standfest 19:04, 12 maijā, 2009 (UTC)
Cite web var izmantot jebkuras interneta vietnes citēšanai, ne tikai ziņu. Par cite news sīkumos nezinu, iespējams, var citēt arī neinterneta ziņas. Un par atjaunināšanu tev ir taisnība. --SpeedKing (runāt) 19:10, 12 maijā, 2009 (UTC)