Diskusija:TV3 Latvija

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

TV3 kanāla galvenais vebmeistars ir saņēmis kaujas uzdevumu Nr1. ĒteriskāFejiņa (diskusija) 11:34, 20 martā, 2012 (UTC)

Ja viņam būtu vismaz elementāra sajēga par vikipēdijas un commons darbības principiem, vispār būtu debešķīgi! Visas tās smukās bildīte tūlīt pat no commons tiks izdzēstas. --Kikos (diskusija) 11:37, 20 martā, 2012 (UTC)
Varbūt labāk tomēr ielikt neitralitātes veidni, nekā virzīt uz dzēšanu kā reklāmu? Nav nemaz tik ļoti izteikta reklāma, un informācija par vēsturi ir svarīga un interesanta. --GreenZeb — 2012. gada 20. martā, plkst. 13.39 (UTC +2)
Ok, dari tā. (neatceros, kā tā veidne saucās) --Kikos (diskusija) 11:42, 20 martā, 2012 (UTC)
Pateicos par padomiem. Cita starpā, lūgtum palīdzēt, ja tas ir Jūsu spēkos un iztīrīt saturu no Jūsuprāt "reklāmas" informācijas. Mūsu doma ir apkopot datus, kurus tādā apmērā var sniegt tikai pats TV3. Kā tam izskatīties - lūdzu, tas lietotāju/Jūsu ziņā. Norādes uz personīgiem inet resursiem nav nepieciešamas, cienīšu, ja respektēsiet to. Veiksmi! ArtisPupins 12:22, 20 martā, 2012 (UTC)
Ok, pieķersimies, tiklīdz tiksim galā ar šīm lapām: Kategorija:Raksti, kas jāuzlabo. --Papuass (diskusija) 12:30, 20 martā, 2012 (UTC)
rofl :D
Mums kā par nelaimi šķiet nav labu rakstu par televīzijām, bet var pašpikot en.wiki ieteikto raksta struktūru [1] un paskatīties kādi tur ir raksti par lielākajām televīzjām. Tīri manuprāt - būtu labāk izveidot vienu puslīdz īsu vēstures sadaļu, nevis hronoloģisku uzskaitījumuun drīzāk salikt agrāk raidītos raidījumus tabulā, turpat iemaucot īsu ieskatu pašreizējā piedāvājumā. Orģinālraidījumus drīzāk vajadzētu likt pēc tēmām (seriāli, ziņas, pavāršovi utt.), nevis hronoloģiski. Par MGM un sadarbību arcitiem kanāliem arī rakstīt tikai vienā sadaļā, jo tas neattiecas uz šī kanāla darbību (un to sadaļu labāk nosaukt "vadība" vai kaut kā tā, jo viss raksts jau ir par SIA TV3 Latvija). Galvenais izlasi pamācībās par neitralitāti un nesapņo, ka kāds tavā vietā kaut ko kārtos - tava reklāma, tu arī rūpējies, lai tā atbilstu tam ko parasti sagaida no Vikipēdijas raksta, nevis prastas reklāmas ~~Xil (saruna) 14:34, 20 martā, 2012 (UTC)

SpeedKing, atbalstu drazas izvākšanu, jo tas bija pilnīgs POV, bet vai tomēr kaut ko vērtīgu nevajadzēja no tā visa izvilkt ārā? --Laurijs (diskusija) 17:10, 24 augustā, 2013 (EEST)

Es tikko apskatījos, neko īsti vērtīgu neredzēju. --SpeedKing (runāt  · devums) 17:36, 24 augustā, 2013 (EEST)