Pāriet uz saturu

Es joprojām tevi redzu

Vikipēdijas lapa
Es joprojām tevi redzu
Oriģinālais
nosaukums
I Still See You
Režisors Skots Spīrs
Scenārija autors Džeisons Fukss
Galvenajās
lomās
Studija
Izplatītājs Lionsgate
Izdošana 2018
Ilgums 94 minūtes
Valsts Karogs: Amerikas Savienotās Valstis ASV
Valoda angļu
Budžets 1,6 miljons US$[1]
IMDb profils

"Es joprojām tevi redzu" (angļu: I Still See You) ir 2018. gada ASV zinātniskās fantastikas trillera filma, kuras režisors ir Skots Spīrs. Filmas scenāriju sarakstījis Džeisons Fukss, balstoties uz Daniela Votersa 2012. gada romānu Break My Heart 1000 Times. Filma stāsta par pasauli, kurā pēc katastrofāla negadījuma mirušo cilvēku spoki kļūst redzami un mijiedarbojas ar dzīvajiem.

Filmas izstrāde sākās 2017. gadā un filmēšana norisinājās Kanādā.

Filmas darbība norisinās pēc incidenta, kas notika pirms desmit gadiem. Eksperimenta laikā notika sprādziens, kas nogalināja tūkstošiem cilvēku un radīja parādību, kurā mirušo spoki sāka parādīties dzīvajiem cilvēkiem. Šos spokus sauc par "paliekām".

Stāsta centrā ir pusaudze Ronija Kaldera (Bella Torna), kuras dzīve ir nemitīgā spoku klātbūtnē. Viens no spokiem sāk uzvesties citādi nekā parasti, liekot Ronijai aizdomāties, vai viņai draud briesmas. Meklējot atbildes, Ronija apvieno spēkus ar savu klasesbiedru Kirku (Ričards Harmons), un abi kopīgiem spēkiem sāk izzināt šo spoku parādību un tās cēloņus. Viņi atklāj, ka spokiem ir sava veida apziņa, kas noved pie biedējošiem atklājumiem par mirušo un dzīvo pasaules robežām.

  1. «I Still See You (2018)». The Numbers. Nash Information Services, LLC. Skatīts: 2018. gada 22. decembris.

Ārējās saites

[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]