Jay and Silent Bob Reboot

Vikipēdijas lapa
Jay and Silent Bob Reboot
Žanrs kinokomēdija
Režisors Kevins Smits
Producents
  • Džordans Monsanto
  • Elizabete Destro
Scenārija autors Kevins Smits
Galvenajās
lomās
Mūzika Džeimss L. Veneibls
Montāža Kevins Smits
Studija
Izplatītājs
Izdošana
  • 2019. gada 15. oktobris (ASV)
Ilgums 105 minūtes
Valsts Karogs: Amerikas Savienotās Valstis ASV
Valoda angļu
Budžets 10 miljoni US$[1]
Kopējie ienākumi 4,7 miljoni US$[2]
Iepriekšējā filma "Džejs un Klusais Bobs" (2001)
IMDb profils

Jay and Silent Bob Reboot ir 2019. gada ASV kinokomēdija, kuras režisors, scenārija autors, montāžists un viens no aktieriem ir Kevins Smits. Pēc Smita paustā, šis ir 2001. gada filmas "Džejs un Klusais Bobs" rīmeiks un rībūts.[3]

Džeja lomu atveido Džeisons Mjūzs. Kameo lomās parādās arī Braiens O'Hallorans, Džeisons Lī, Džastins Longs, Šenona Elizabete, Rosario Dosone, Vels Kilmers, Melisa Benoista, Kreigs Robinsons, Tomijs Čongs, Kriss Hemsvorts, Mets Deimons un Bens Afleks. Šī ir astotā filma View Askewniverse visumā.

Filmā Džejam un Klusajam Bobam atkal jādodas uz Holivudu, lai apturētu filmas Bluntman V Chronic veidošanu. Pa ceļam Džejs risina konfliktu ar savu meitu. Filmas pirmizrāde ASV notika 2019. gada 15. oktobrī. Tā saņēma dalītas kritiķu atsauksmes.

Atsauces[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

  1. Jason Guerrasio. «Kevin Smith on life after the heart attack, reconciling with Ben Affleck, and how 'Jay and Silent Bob Reboot' became his most emotional movie in years». Business Insider, 2019. gada 7. oktobrī. Skatīts: 2023. gada 27. janvārī.
  2. «Jay and Silent Bob Reboot». Box Office Mojo. Skatīts: 2023. gada 27. janvārī.
  3. Allison Shoemaker. «Kevin Smith’s very meta Jay and Silent Bob Reboot to begin filming in August». Consequence of Sound, 2018. gada 27. maijā. Skatīts: 2023. gada 27. janvārī.

Ārējās saites[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]