Marta Timmermane

Vikipēdijas lapa
Marta Timmermane
Neprāta cena un UgunsGrēks tēls
Pēdējā parādīšanās

"UgunsGrēka" 210. sērija (3. sezona)
Attēlo

Dita Lūriņa-Egliena
Informācija
Suga cilvēks
Dzimums sieviete
Nodarbošanās Oficiante, viesnīcas īpašniece, masiere
Citi Edgars Pētersons (bijušais vīrs)
Rihards Baumanis (bijušais draugs)
Leons Timmermanis (vīrs)
Bērni Ieva Timmermane (meita)
Radinieki Rūdolfs (tevs)
Tautība Latviete

Marta Timmermane (bijusi Pētersone) ir Latvijas Televīzijas seriāla ''Neprāta cena'' un TV3 Latvija seriāla ''UgunsGrēks'' varone. Viņu tēlo latviešu aktrise Dita Lūriņa-Egliena.

Biogrāfija[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

''Neprāta cena''[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

2. Sezona[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Ieradās viesnīcā un izlikās par Zani meklējot oficiantes darbu pie Rasmas. Viņa izlikās par Zani, lai no Vadima atgūtu tēva firmu, kuru Vadims no Martas tēva Rūdolfa izkrāpa. Atklājās, ka viņai bijušas attiecības ar Gustavu Amerikā, bet tās izjuka pēc vienas nakts, kad Marta domāja, ka Gustavs viņu krāpj. Veidoja attiecības ar Leonu Timmermani, no viņa ir meita Ieva, bet attiecības izjuka. Satika Edgaru un apprecējās, bet īsi pēc kāzām Helēna nogalināja Edgaru. Tad viņa sagāja ar psihoterapeitu Rihardu.

''UgunsGrēks''[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

1. Sezona[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Leons pašķīrās no Elzas, Marta un Leons sagāja kopā. Viesnīcā ieradās Līgas brālis Aleksis, un gribēdams iegūt viesnīcu sev un Līgai, apmeloja Martu un dabūja viņu cietumā, bet viņa joprojām uzticējās Aleksim, kurš bija arī Martas advokāts.

2. Sezona[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Cietumā iepazinās ar Serafimu, bet, kad viņu izlaida, Martas kamerā ievācās Solveiga. Serafima kopā ar Leonu centās dabūt Martu ārā no cietuma un apcietināt Aleksi, bet neizdevās. Serafima izlikās par Leona jauno draudzeni. Iznākot no cietuma, Marta savos apartmentos ieraudzīja Leonu un Serafimu gultā.

3. Sezona[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Marta nespēja piedot Leonam, bet pēc laika nācās piekāpties. Uzķērās uz Fēliksa āķa. Aizbrauca pie Līgas uz psihiatrisko slimnīcu un noskaidroja, ka viss šis atgadījums ar cietumu utt. ir Alekša dēļ. Šī jaunuma rezultātā Aleksis tika atlaists no darba. Viņš piedzērās un braucot dzērumā iebrauca grāvī, un kļuva paralizēts. Solveiga uzdevās par Martas tanti, lai dzīvotu viesnīcā. Aiz muguras Martai Solveiga centās Leonu nogalināt. Kāzu dienā Marta nomira no sprādziena kāzu pušķī, kuru ielika Solveiga cerībā, ka nomirs Leons.

Atsauces[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]